o Rap Araya πριν φτασει εκει ας πει για το υπερκοσμιο σαικφολκ που τον κερασα
Printable View
o Rap Araya πριν φτασει εκει ας πει για το υπερκοσμιο σαικφολκ που τον κερασα
Minmin, σου θυμίζω τι άκουσα: το Magdalena Solis, τον Γιαπωνέζο στον οποίο αναφέρεσαι (Kawabata Makoto) και το Least Carpet.
Λοιπόν, μάλλον το πρώτο μου άρεσε περισσότερο από κάθε άλλο. Ωραίες εμπνεύσεις και γενικώς ένα όμορφο φλερτ με την σκοτεινή πλευρά.:dfinger: Κάπου δε διάβασα ότι ετοιμάζουν κι άλλα κομμάτια. Σε θέλω σε επιφυλακή και να ενημερώσεις και μας τους μαλλιαρούς, άμπαλους μεταλλουργούς.:pink:
Ο Ιάπωνας σίγουρα ξέρει από έγχορδα, αλλά δεν είμαι εξοικειωμένος σε τόσο επαναλαμβανόμενα μοτίβα. Κάπου δλδ μου φάνηκε ότι το κομμάτι θα μπορούσε να ήταν 7-8 λεπτά μικρότερο. Ίσως πρέπει να επιμείνω κι άλλο.
Το Least Carpet μου θύμισε λίγο το Magdalena Solis, αλλά μου φάνηκε πιο απλοϊκό. Φερ' ειπείν το πνευστό στο πρώτο κομμάτι παίζει τα απολύτως απαραίτητα... Θεωρώ ότι θα μπορούσαν να ήταν πιο πλούσιοι από μουσικής πλευράς.
Εσύ το Zuhn το άκουσες?
οι Least Carpet παιζουν κλασικο αγροτικο σαικφολκ ενω οι Magdalena Solis χωνουν και kraut γιαυτο σε φαινοντε πιο ''πλουσιοι''...ε εχουν και μια κινηματογραφιλα
ο μαλλιαρος ραδιενεργος δεν γνωριζει απο ποπ συμβιβασμους στις διαρκειες των ασματων του,στους Acid Mothers Temple βγαζει τριημερα ασματα,ειναι που φυτρωσε δευτερο εγκεφαλο απο το πολυ βατραχογλυψιμο
παντως,πιστεψε με,αν ειχε μικροτερη διαρκεια δεν θα λειτουργουσε υπερ του ασματος
(κατσε να το ξανακουσω τωρα που εχω και φραπεδονυχτια)
το Zuhn το ακουσα...σορρυ κιολας αλλα με φανηκε απλα αστειο
με δινουν την εκτυπωσις οτι ακουσαν πεντε-δεκα φρηκφολκ και ειπαν ''α οκ αυτα φαινοντε ευκολα...ας κανουμε κατι αναλογο''...με την αναλογη νεκροπιπιτσα στο εξωφυλλο βεβαια
προσωπικη αποψις
:pink::pink::pink:
Σε λατρεύω.
Μ' είχε στοιχειώσει πριν πόσα χρόνια και εξακολουθεί να το κάνει! :touched:
Θα το δούμε Ελλάδα αυτό το κτήνος.:touched::touched:
οι φημες λεν πως θα τους δουμε το καλοκαιρι
Μια γαμημένη τελειότητα.
Grails - Take Refuge
http://www.youtube.com/watch?v=NyxRnl8iI8I