άραξε ρε καυλωμένε, δεν θα υπηρετήσεις στο βυζάντιο
edit: χαχαχα, τωρα ειδα το ποστ του raven lord :pink:
Printable View
Στο ναυτικό είχαμε κανονικές αλλά οκ δεν ξέρω πως το θεωρεί κάποιος καλύτερο. Θα κάτσεις; Εγώ μια φορά σιχαινόμουν, και αν δεν κάθεσαι είναι πιο δύσκολο. Είναι και πιο δύσκολες στο καθαρισμα ε.
lol, χεζανε σε τουαλετα!
Εξω στη φυση ρε!
me ptyxio mix/kou h/y kai dilwmeno master mantepse pou me steilan ... (kala isws epirease oti ekopsa anavoli)
mavro to mpere
mavro to stratopedo
mavro kai to strapedo tou pezikou pou piga gia sxoleio olmisti (eides mou dwsan toul kali eidikotita)
mavri ein i nyxta sta vouna
otan epestrepsa milwntas me enan ksexasmeno diplwmatikario pou xrwstouse kai ma8imata me rwtouse pou na pei to vysma tou na ton steilei pou 8a ekove tin anavoli, aeroporia i swma ereynas .....
Καλα μαλακα αρη-μ δεν εχεις δει τιποτα.
Καταρχην για Σ.Ε.Π., βυσμα απο καθηγηταρα αλλιως τον μπεο.
Η πλακα δεν ειναι που εσυ και 1002 αλλοι μορφωμενοι εγιναν "κομμαντα". Η πλακα ειναι οτι τα βυσματα που βρεθηκαν σε εντελως "καταλληλες" ειδικοτητες.
Best ever: μεταφραστης στο Γουδι, με χαρτι ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
Σε ένα δε από τα 4 στρατόπεδα που είπα πιο πριν είχαμε κανονικές τουαλέτες κι επειδή όλοι γουστάραμε να καθόμαστε σαν άρχοντες τις περιποιούμασταν περισσότερο κι από τα κρεβάτια μας ένα πράμα. Είναι καθαρά θέμα στρατοπέδου, τι άτομα παίζουν μέσα, τι δίκας κτλ. Επίσης οι πληροφορίες μου για τώρα είναι ότι ΔΒ δεν θεωρείται πλέον βυσματικό, πράγμα και λογικό δηλαδή αν λάβουμε υπόψη τον ρόλο του όπλου αυτού στα σύγχρονα δεδομένα.
Τεσπα, ισως. Εβρο σε κατι καθολικες με τα φραπεδακια τους εβλεπα παντως :)
Μυτιληνη επαιζε εμπλοκη παντως , το μηχανικο νομιζω ειναι πιο κυριλα απο τα οπλα.
Π.Α.ντε γειά
μη φλωρέψετε όσο λείπω
τα φιλιά μου
καλά κουράγια και καλή υπομονή dude
Geçmiş Olsun