3ekina tpt sobaro. to heroes oute gia asteio.
Des deadwood 3erw gw.
Printable View
αν δεν εχεις δει dexter δε το κουβεντιαζουμε καν ε,απλα ξεκινας
και fringe φυσικα
Και HOUSE MD βεβαίως βεβαίως.
Και όχι fringe, με τίποτα. :P
μη τον ακους,δε ξερει
Μια χαρά είναι το Fringe, αλλά είμαι με Abruzzi , ξεκίνα Dexter που είναι και σχετικά μικρό.
Είδα το πρώτο επεισόδιο heroes, μαλακιούλα μου φάνηκε, αλλά οκ, ήταν το πρώτο επεισόδιο. Θα κατεβάσω ντέξτερ. Ευχαριστώ!!
μαλακίες είναι όλα.. τωρα ειναι καλοκαίρι, δεν είναι για σειρές, βγες να σε δει ο ήλιος. Όταν χειμωνιάσει ξεκίνα το Futurama που είναι η best series ever και υπομονή μέχρι τον Ιανουάριο του '10.
Όσο σκέφτομαι ότι έμεινε ακόμη μια σεζόν Lost ξενερώνω απίστευτα, θα προτιμούσα να είχε 5-6 σεζόν ακόμη, κάθε χρόνο να μαζεύουμε τα μυαλά μας σε μπολάκια κ να τα τρώμε με γάλα κ ούρα.
α υπαρχουν κι εδω κολλημενοι με το ΛΟΣΤ. Και γαμω. Μεγαλη φαν σπικιν.
τι φανς...εδω εχουν αναλ-υσει και το τι ρολο επαιξε μια κλανια του Λοκ πριν μεινει παραλυτος στο γεγονος οτι το νησι μετακινητε
εμ αφου δεν υπαρχει και τιποτα που να γινεται απλα για να γινει. Ολα εχουν καποιο λογο και σκοπο.. αρα καλα κανανε!
θα διαβάσεις πρώτα αυτό --> http://www.electricrequiem.com/forum...ad.php?t=10677
και μετά το παρόν θρέντ.
μετά θα πείς οτι είχα δίκιο για όλα απο το 2005 :!:
455 σελίδες, ΦΜΛ.
εντάσσεται στα πλαίσια της διαβολοβδομάδας
Νταξει ειπαμε καιγομαι κι εγω με το λοστ αλλα δεν παιζει να διαβασω ενα ολοκληρο θρεντ τωρα.. Μπορω να στο πω και χωρις να τα διαβασω, ειχες σε ολα δικιο!
:thumbsup: τα ταγκς θα σε καθοδηγήσουν
λοκαστ ειδες γυναικα να μπαινει στο φορουμ κ αξιόθηκες να απαντήσεις? 50 ποστ με υπονοούμενα έχω κάνει.. τι σκατά!
σχετικά με την κλανιά Λοκ λες αυτή με μέντα ή εκείνη με καμμένο λάστιχο?
είχε χτες ταινιάρα Cold Heart,στο Σταρ που αλλού
ανοίγω κ βλέπω το Σόγιερ να προσπαθεί να βιάσει μια γκόμενα κ αφού της έχει βάλει ταμπάσκο στη κοιλιά της λέει "you're a red hot litlle pepper,aintya"
επόμενη σκηνή,ο Σόγιερ στη φυλακή και τον επισκέπτεται ο Δόκτορ Λιπίδης
φοβερές ερμηνείες :touched:
χαχα το πετυχα και γω
αγνωριστος ο σογιερ εντωμεταξυ
Και γω το πέτυχα ε. Απλώς δεν είδα σκηνή με βιασμούς. Πρωινό νομίζω της πήγε της κοπελιάς.
εγώ στο STAR γιατί έβλεπα άλλο έργο?
Μήπως κατα τύχη το έργο που είδες εσύ είχε ροζ Σώγιερς να έχουν φτερά αγγέλων και να παίζουν κροκέ στον ουρανό σημαδεύοντας 3 Μπόινγκ που είχαν από 6 φτερά το καθένα;
πηγαίνετε στο 1:40 και περιμένετε να χώσει την ατάκα του.
ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ
de douleuei gamw thn mpanaia sou re skatogamhmene
oriste vrizw xwris logo
mpravo
it does
nai alla otan postara den....
επρεπε να ειχε και τους θανoντες
Πρεφάρατε; Ανοίγει συζήτηση και στο Politics, βέβαια..
Nodoordonotthereisnotry,τι λέει;Quote:
Σύμφωνα με μήνυμα του Michael Ausiello από το Entertainment Weekly στο twitter, το ABC του επιβεβαίωσε πως η 6η και τελευταία σεζόν του Lost θα αποτελείται από 18 ώρες, οι οποίες θα περιλαμβάνουν 2ωρη πρεμιέρα και 2ωρο φινάλε.
γιατι το λίνκ είναι νεκρό
Μιας και πιάσαμε ausiello
Btw στο σπορφμ η εκπομπή του lost 5 Ιούλη, 10 το βράδυQuote:
Mark Pellegrino's career is on fire. Literally.
Sources confirm to me exclusively that the actor -- who was unmasked as Lost's enigmatic Jacob at the end of last season -- is joining the cast of Supernatural as none other than the Prince of Darkness himself, Lucifer.
Lucifer was released from hell in Supe's season finale last month, although we never caught a glimpse of the little devil's face. All of that will change when Pellegrino (also known for his role as Rita's rather satanic ex on Dexter) debuts in the show's Sept. 10 season premiere.
So, does this mean we've seen the last of Jacob on Lost? An ABC rep couldn't be reached for comment, but here's a potential clue: Pellegrino isn't joining Supernatural as a full-time series regular; his status is listed as recurring. You do the math.
lol μολις ακουσα σποτακι για παρομοια εκπομπη και στον sentra fm
Quote:
Παιδιά καλησπέρα. Εκπομπή για το Lost θα γίνει και στον Sentra FM 103,3 την Κυριακή 5 Ιουλίου στις 21.00 με τον Θέμη Καίσαρη από το Σουτ Τηλεφώνημα. Η εκπομπή θα διαρκέσει τουλάχιστον 2 ώρες με τηλέφωνα ακροατών, αποτίμηση πέμπτου κύκλου και τι παίζει να δούμε στον έκτο και τελευταίο κύκλο της καλύτερης σειράς ever!
χαχαχα γαμησε
tha aneboun se ena rapidshare oi ekpompoules aurio e?
Το καλό που τους θέλω. ;)