nai alla tha itan porwtiko pesimo tragoudwntas Crush kata tin ptwsi opws mono ekeinos kserei!
Printable View
nai alla tha itan porwtiko pesimo tragoudwntas Crush kata tin ptwsi opws mono ekeinos kserei!
φερτε το λινκ τωρα οποιος το εχει και βαλτε το και στο Post Of The Day μετα με συνοπτικες διαδικασιες
θελουμε το λινκ!
το βρηκα :-P
Nevermind
:touched:
Χχαχαχαχαχ πολυεπιπεδο καψιμο.
Φανισμεντ που λες, ειχα την υποψια οτι εισαι φεικ γιουζερ, διπλο ακκαουντ καποιας αλλης χρηστριας αλλα τελικα η αλλη μου το διεψευσε. Καινουριο φρουτο εισαι εσυ τελικα απο το Δεκεμβριο ή οντως εισαι διπλο ακκαουντ? :-P
Xaxaxaxxaxaa.. Mitsmann :pink:
ω ρε ρόμπα.....νταξ αυτό σηκώνει ποστ αποχωρισμού ε! ούτε τα 1000 ποστς δεν θα φτάσω.....
Καινούριο φρούτο λέμε.
Ρε φανισμεντ τι έγινε με το dub pistols..? Ακόμα να βγει?
Πω δεν την παλευω, 4 ωρες σημερα κι αλλες τοσες χθες σκαναρω κατι slides απο τα 70΄ς. Κι εχω αλες 3 ωρες μπροστα μου. Μετραει σαν παιδοφιλια το οτι ειχα λιωσει με ενα 13χρονο που ηταν στην παραλια και φορουσε μπικινι το οποιο ειχε φυγει απο τη θεση του και φαινοταν η μιση ρωγα ή οχι, δεδομενου οτι τωρα το κοριτσακι ειναι περιπου 50 χρονων?
καθώς είχα παρεξηγηθεί.
re moufa to videaki kapou exw thameno videaki pou eimai sto ghost psuri vradya karaoke tragoudw one kai kerdizw eukola mpoukali vrabeio xeiroterhs fwnhs. molis vrw enhmerwnw
Καλημέρα!!!!
άντε Μπέρνι βρες ρε το βιντεάκι ναούμ... :P :P
ξεκινώ κάθοδο προς Βολο και Τυρογαλούπολη
στο μπουτσο μας
μα είναι το οφφτόπικ
ε και?
ε ετσι για το τζερτζελο
η γατα μου εχει οιστρο και μεχρι να πιάσει το χάπι μας εχει πριξει τα αρχιδια.
απαλευτες καταστάσεις.
8ελω και εγω να παω βολο!!!
Θ Ε Ι Ο ---- Μ Η ---- Φ Ε Υ Γ Ε Ι Σ !!!! Θ Α ------- Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Ο Υ Μ Ε ------ Ε Κ Π Ο Μ Π Η ------ Ρ Ε Ε Ε Ε Ε !!!!!!!!!!!
απο δευτερα αθλιος λαιμος.πω ρε πουστη.πειτε τιποτα για να περασει.(εκτος απο τα κλασσικα χολς κλπ)
ρειζορ οχι. μην ποσταρεις το αναμενομενο.
gt oxi?
einai pagkosmia imera allwste
http://sansimera.gr/
Τσάγια χαμομήλια και λοιπά προϊόντα της μάνας γης με μέλι, γαργάρες με hexalen ή όπως το λένε. Ε αυτά.
_UnHoLy^MaRtYr_ o φίλος σου ήταν :pink:
Πολύ γλυκουλης.
Κάνσερ στα 'λεγα ότι θα σε βρει καυλιάρη, έγινε το κονέ ;)
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχχααχχαχαχααχα
Παγκόσμια ημέρα μπριζόλας και πεολειχίας ε..!! :D
mi me mplekete stis vrwmodouleies sas.
... και ναι[!] πάλι γύψο!
ama o satanas htan pousths 8a eixame kalyterio xriatianismo
να μη μπω στη διαδικασία να πω πως δεν υπαρχει αυτός που αναφέρεις κ κανένας άλλος παρόμοιος "καλός" ή "κακός", ε?
mpes...me aresei otan akouw pipitses na filosofoun....kalh fash
τραβα στο τοπικ με την σκατοστομία -πως το λενε- διάλεξε ένα από τα μπινελίκια μου και κράτα το!
leuteria ston mparmpa pou me sklavwse
ασφαλίτες εν όψει.....
KOKKALO
βαριέμε... ήταν να πάω σε κυριακάτικο φαγοπότι [ευκαιρία βρίσκουμε πάντα] και ξύπνησα από τες 9:00 αλλά το σπίτι που κανονίστικε είχε σκαλιά οπότε έμεινα σπίτι και συνεχίζω να βαριέμε.
πες να σου φέρουν κανα ταπεράκι....