Δεκτό.
Spoiler
Printable View
Δεκτό.
Spoiler
άσχετο κόμεντ
edit: krux το ότι εντάσσουν τους δολοφόνους στους αναρχικούς μας είναι κρίμα μεν, εύλογο δε μετά την περσινή προβοκατσικόπιτα περί βίας στον αναρχισμό που είχαν μασήσει οι μπάχαλοι. Όλα έχουν συνέπειες.
Failfail και Krux παίζει να 'χετε να κατέβετε σε πορεία απο την παρέλαση στα λυκόπουλα ε;
εγώ έχω όντως πολύ καιρό να κατέβω μιας και το αναφέρεις και μαλακία μου.
χαίρομαι που ο αναρχικός χώρος καταδικάζει σοβαρά τα φρικιά πλέον. Χρειάστηκαν 3 νεκροί βέβαια για να γίνει αυτό, αλλά και πάλι. Στον δρόμο να δούμε τι θα γίνει.
Σιγά μην τα κράζει, δεν έχει γραφτεί και δεν έχει ΓΙΝΕΙ τίποτα ακόμα.
Επίσης ο "αναρχικός χώρος" δεν έχει με κανένα τρόπο ενιαία εκτίμηση και στάση για τα γεγονότα και τις αντιλήψεις που τα προκάλεσαν.
http://indy.gr/newswire/oi-diadilote...in-tis-stadioy
Εμείς, οι εργαζόμενοι του Υπουργείου Πολιτισμού που βρεθήκαμε σήμερα στο δρόμο σε μια πρωτοφανούς μαζικότητας παλλαϊκή διαδήλωση ενάντια στα «μέτρα» της κυβέρνησης, ακούσαμε με έκπληξη και αποτροπιασμό στα δελτία των 8 ένα σωρό ψευδείς ειδήσεις σε σχέση με τον τραγικό θάνατο που βρήκαν 3 εργαζόμενοι μέσα στο κτίριο της Marfin Bank στην οδό Σταδίου.
Ούτε λίγο ούτε πολύ προσπάθησαν να μας πείσουν ότι οι διαδηλωτές δεν άφησαν τα οχήματα της πυροσβεστικής να φτάσουν έγκαιρα στο σημείο. Επειδή το μπλοκ των εργαζόμενων του Υπουργείου Πολιτισμού, ανάμεσα σε άλλα μπλοκ εργαζομένων, βρέθηκε στην οδό Σταδίου, ακριβώς πριν το σημείο της πυρκαγιάς, θα αναφέρουμε τα πραγματικά περιστατικά των οποίων ήμασταν αυτόπτες και αυτήκοοι μάρτυρες.
Συγκεκριμένα, στις 2:10 μ.μ., ενώ από το κτίριο της τράπεζας Marfin έβγαιναν πυκνοί καπνοί για περίπου 15 λεπτά, και ενώ το μπλοκ μας διαδήλωνε στην οδό Σταδίου, είδαμε δύο πυροσβεστικά οχήματα να φτάνουν στην οδό Πεσματζόγλου και να σταματούν στην γωνία. Αμέσως, οι διαδηλωτές από όλα τα μπλοκ που βρίσκονταν από την Πεσματζόγλου ως τη Σταδίου 23 άνοιξαν τον δρόμο για να μπορέσουν τα πυροσβεστικά οχήματα να περάσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Όχι μόνο τα πυροσβεστικά οχήματα δεν «απειλήθηκαν» ή «παρεμποδίστηκαν» από τους διαδηλωτές, όπως ψευδώς αναφέρθηκε στα ΜΜΕ, αλλά επιπλέον πολλοί από τους διαδηλωτές προσπαθούσαν να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούσαν. Με έκπληξή μας είδαμε, αντί για τα πυροσβεστικά οχήματα, να εμφανίζονται ξαφνικά μηχανοκίνητες αστυνομικές δυνάμεις της ομάδας ΔΕΛΤΑ, οι οποίες επιχείρησαν να περάσουν μέσα στην πορεία από τον χώρο τον οποίο είχαμε ανοίξει για την Πυροσβεστική. Προσπάθησαν δηλαδή να εκμεταλλευτούν την τραγική κατάσταση για να επιτεθούν στην πορεία! Η επιχείρηση της ομάδας ΔΕΛΤΑ ανακόπηκε από εμάς και άλλους διαδηλωτές, που μπήκαμε μπροστά, διαμαρτυρηθήκαμε και διώξαμε την ομάδα ΔΕΛΤΑ προκειμένου να περάσει η Πυροσβεστική. Αυτή είναι η μοναδική αλήθεια, όπως επίσης και ότι όταν περάσαμε μπροστά από το κτίριο της Τράπεζας MARFIN διαπιστώσαμε ότι δύο διμοιρίες ήταν παραταγμένες έξω από το κτίριο και οι διαδηλωτές άρχισαν να τους φωνάζουν γιατί κάθονταν άπρακτοι και δεν έκαναν απολύτως τίποτε για να βοηθήσουν τους εργαζόμενους της Marfin που προσπαθούσαν να ξεφύγουν από τα μπαλκόνια!
Δεν την αναιρεί, ούτε αυτοί που δέχονται και υπερασπίζουν αυτές τις πρακτικές και τις αντιλήψεις έχουν τοποθετηθεί, ούτε αυτοί που είναι ενάντια.
Δε θα υπάρχει ενιαία στάση του αναρχικού χώρου πολύ απλά γιατί ένα μεγάλο μέρος του υποθάλπτει και στηρίζει αυτά τα άτομα, μαζί με το μηδενισμό, το νετσαγιεφισμό και τον υπερ-ατομικισμό που προβάλλουν. Κείμενα και δράσεις περιμένω από τις αναρχικές ομάδες που προτάσσουν και προασπίζονται την κοινωνική αναρχία. Οι περισσότερες από αυτές τις ομάδες εντωμεταξύ έχουν βρεθεί πολλές φορές αντιμέτωπες με τα εν λόγω άτομα σε πορείες και εκδηλώσεις.
i periptwsi na vgei enas kaulwmenos stratigos k na kanei praksikopima pws sas fainetai?
ανύπαρκτη.
Ακόμα κι αν γίνει, θα έρθει το ΝΑΤΟ/ΕΕ και θα μας χέζει βόμβες για να αποκαταστήσει τη "δημοκρατία".
isxuei. krima re pousti
Εμένα μου άρεσε αυτός ο Ψαριανός του σύριζα που έδειξε ο Μάκης. Σέιφ μεν, αλλά δεν τα'λεγε άσχημα. Από εκεί που δεν το περιμένεις. Ελπίζω να μην είναι αρχίδι γενικά, πρώτη φορά τον άκουγα/έβλεπα για ώρα.
λέει "να καεί το μπουρδέλο η βουλή" κι είναι καραπασόκος του κερατά.
Χτες δεν είπε αυτό πάντως. Το αντίθετο. Δεν ξέρω αν είναι κωλοτούμπας ή αν παίζει κάτι άλλο.
μπα, κάγκουρας και μαλάκας είναι πολιτικά, ο δεξιότερος στην Κ.Ο. του σύριζα. απλά τα λέει προκλητικά κατά καιρούς και είναι "έξω από τα δόντια". δεν ξέρω, ίσως τα είπε σωστά χθες, απλά γενικά τον μισώ.
Μάλλον δε θα αναφερθώ στο που ήμουν και τι άκουσα, μέσα σε ένα ανοιχτό φόρουμ. Λολ.
ξηγας ιζ γουοτσινκ γιου
Ο Ψαριανος τα χωνει επι πολλα χρονια στους εξουσιαστες μεσω της εκπομπης του στον Best FΜ και ηταν μεγαλη εκπληξη το οτι βγηκε βουλευτης οπως και το οτι δεν τον εχει φαει το συστημα. Ενας λογος μπορει να ειναι οτι μερικες φορες "χρυσωνει το χαπι", ισως ακριβως για να μην τον φαει το συστημα. Το μεγαλυτερο του μειονεκτημα ειναι οτι ειναι φανατικος Αεκτζης. Τωρα αυτα που λεει ο Φαντομ οτι δεξιζει κτλ πρωτη φορα τα ακουω, εγω την εκπομπη του ακουγα στη δουλεια ανελλιπως και μονο δεξιος δε μου φανηκε, το αντιθετο. Θελω να πω πως αν αυτος ειναι ο δεξιοτερος του Συριζα τοτε στο Συριζα πρεπει να ειναι ακροαριστεροι, wtf. Γενικα ειναι ομως καγκουρας οντως, αλλα το οτι τα λεει και καποιος δημοσια και συνεχεια μονο αρνητικο δεν ειναι.
Ξέρει κανείς τι έχει γίνει με αυτούς που μπαγλαρώσαν στο πολυμορφικό;
inb4 σχόλιο για το Fringe.
Έριξα μούτζα για το Ψαριανός --> Λαζόπουλος. Δεν ξέρω αν γενικά είναι εντερτέινερ που λειτουργεί ως βαλβίδα αποσυμπίεσης της μάζας όπως ο Λαζόπουλος ("τα λέει, τα λέει χύμα ο Λάκης!"), αλλά έχει πολύ μεγάλη διαφορά να λες κάτι στο αλ τσαντίρι για να γελάει ο κόσμος με κοινό που πληρώνει για να είναι εκεί και αλλιώς στο ελληνικό κοινοβούλιο την ώρα που χιλιάδες κόσμου θέλουν να καεί το μπουρδέλο, Άλλη βαρύτητα, άλλη συγκυρία και γενικά άλλος αυτός που μιλάει. Και δεν συγκλονίστηκα με τον τύπο, απλά τα είπε ωραία, ακόμα και έτσι στα safe. Και επίσης μου άρεσε να ακουστεί το ερυθρός φασίστας εκτός των άλλων από κάποιον πλην του Καρατζαφέρη που το αχρηστέυει κιόλας.
vic
η τροπολογία που παρακάμπτει τη Βουλή σου μοιάζει κι αυτή τροφή της προκατάληψής μου, σύμπτωση, αποκύημα φαντασίας ή συνωμοσιολογικό σενάριο του εγκεφάλου μου?
Ρε συ, δεν έχεις παρακολουθήσει τα ποστ μου. Για την Μαρφίν σου είπα ότι λες (κατ'εμέ) μπουρδάρες αστήρικτες. Στα πρώτα ριπλάι σου λέω ότι το NWO (που σηκώνει κουβέντα ΤΙ είναι και δεν είναι της παρούσης, υποψιάζομαι οτι δεν συμπίπτουν οι απόψεις μας) και η κατάσταση γενικά στην Ελλάδα και σχετικό και προφανές είναι.
Ότι τώρα θα περάσουν κάποια μέτρα είναι δεδομένο, με το έτσι ή με το αλλιώς. Αν θα περάσουν με το καλό, με το ζόρι, ή με χαζοπαραθυράκια και πρακτικές Πάτριοτ Ακτ όπως στους αμερικάνους, λίγη σημασία έχει.
χμμμ οκ, αυτό είχες πει. Σου φαίνεται ακραίο ότι μπορεί να ισχύουν και τα δύο αυτά ή ότι και τα δύο εξυπηρετούν τελικά το ίδιο μακρόπνοο σχέδιο? Δεν έχω καταλάβει είναι η αλήθεια.
edit: πολλά θεωρούσες μπουρδάρες πριν, όσο θυμάμαι. Μέχρι κι ότι ο browser μου δεν έχει history : )
Τραγικό καραγκιοζάκι ο Ψαριανός, καμμία σχέση με λαζόπουλους και σια που έχουν προσφέρει και κάτι σε αυτή την πουτάνα ζωή - πέρα απο ανέξοδα μικροαστικά ξεράσματα και αποψάρες.
Φέηθ: Σάρκασμ. Είναι τρομακτικό πόσο επιπόλαια διαβάζεις γενικά. Το ότι τους χαρακτηρίζω βαλτούς για να βλάψουν τον βγενόπουλα ενώ κάνουμε οχτακόσα ποστ λέγοντάς σου πώς αυτό δεν στέκει πουθενά πέραν από τις μυστηριώδεις συμπτώσεις σου θα έπρεπε να σε υποψιάσει παραπάνω.
α, ναι μπήκα σ'αυτό για να κράξω τον οχετό που λέγεται Dythor και την έπεσα στην cookie monster.
Συγγνώμη, είδα το δέντρο και έχασα το δάσος. Θα επανορθώσω. Η πρόταση για κοινό μέτωπο ισχύει ακόμα πάντως.