...είπε ο Ανχόλης και ο Ανρί πέτακσε 2 γκολ σε 2 λεπτά.
Printable View
...είπε ο Ανχόλης και ο Ανρί πέτακσε 2 γκολ σε 2 λεπτά.
Ξαναειπες κατι Unholy(με το γαματο αβαταρ πρεπει να πω) ε? γιατι πεταξε αλλα 2
εγω παλι εχω αισθημα οτι το ρομα αρσεναλ θα παει πεναλτυ και θα περασει η ρομα(που δεν το ευχομαι)
Εγώ το Μάντσεστερ Ίντερ βλέπω και η Ίντερ ένα γκολ το αξίζει οπωσδήποτε. Ειδικά αυτός ο Ιμπραίμοβιτς, κάτι πάσες λες και είναι το καλύτερο 10άρι του κόσμου
Το χουμε στο 2ο ημίχρονο ;-)
:(
Μπολοκς ειχαμε γαμω το δοκαρια.
Του χρονου παλι =ρ
Η Αρσεναλάρα σε 2 χρόνια θα πετάει ΦΩΤΙΕΣ, δήλωσε ο τίμιος Τάκης Γκώνιας.
Ιντερ άξιζε σίγουρα ένα γκολ, αλλά συνολικά λιγάκι καλύτερη η Μαν στο παιχνίδι. Είχε κ την τύχη να σκοράρει σε καίρια σημεία του παιχνιδιού.
Μπάρτσα :) Μέσι :pink:
Κ με αυτά κ με αυτά 4/8 αγγλικές ομάδες...
κ καμία ιταλική
x8es h united metria emfanish, polla la8h sto kentro
inter epaikse opws mporouse, sta8hke kala alla dikaia perase h united
Φοβερη δηλωση οντως!
Αν και εννοουσε οτι ειναι επιθετικο πλεον το ποδοσφαιρο, αλλα ετσι που το ειπε ο βλακας... ο φιλος μου αρχισε κι ελεγε "Α ναι?!?! Τι λεει μωρε ο μαλακας, αφου με το 2-0 περναει η Ιντερ"
Σήμερα είναι η κλήρωση ε; Τι ώρα;
1
Βιγιαρεάλ-Άρσεναλ
Μάντσεστερ-Πόρτο
Λίβερπουλ-ΤΣΕΛΣΙ
Μπαρτσελόνα-Μπάγερν
Οι 2 πρώτοι μεταξύ τους στα ημιτελικά
Όπως το χα πει :touched: Λίβερπουλ στους 8, Μπαρτσελόνα στους 4, Μάντσεστερ τελικό
ΕΛΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ
λολ, διώξανε το ρίισε, ποιος θα βάλει αυτογκολ φέτος;
http://newsimg.bbc.co.uk/media/image...02048_ars8.jpg
ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΛΕΜΑΝΝ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
Μλκ που οι 2 λατρείες έπεσαν μαζί (Barca - Bayern)...επίσης Liverpool πάμε πάλι όπως το 2005 απέκλεισε την Τσέλσι!!!! Λογικά Μαν περνάει χαλαρά, κ στο άλλο παίζει να γίνει κ ωραίο ματσάκι.
παμε για ημιτελικα λιβερπουλ-μπαρτσελονα, μαντσεστερ-βιγιαρεαλ(λεω εγω τωρα) και τελικο μπαρτσελονα μαντσεστερ
Να περασει Μπαγιερν την μπαρτσα και τελικος Μπαγιερν - Μανστεστερ αν και χλωμό.
η πορτο ΠΕΤΣΩΝΕΙ τους κωλοφαρδους και παει ολοταχως για τελικο με λιβερπουλ
Δεν ειναι απιθανο ετσι οπως ειναι η Μαντσεστερ τον τελευταιο καιρο, κυνηγαει τις νικες με το δικανο.
Κι η βραδιά έγινε ερωτική
τι μπαλάρα έπαιξε η Πόρτο ωρέ
Πολύ ωραίο ματς πραγματικά, απίστευτη η άνεση που έπαιζε η Πόρτο, μετά σου λένε για έδρες κλπ. Δύσκολα θα περάσει η Μάντσεστερ με τέτοιο ντεφορμάρισμα και η Άρσεναλ πλέον φαντάζει (αν και είναι νωρίς ακόμα) ως το φαβορί για τελικό.
αντε, να το παρει η -πινκ παντα- Αρσεναλ, για να τους φυγει το μαραζι και να σταματησω να ακουω για το 2006 οπου "χαλασε το παιχνιδι η αποβολη" του τελευταιου παικτη Λεμαν.
Σε λιγο θα το πουνε και non call.
Να δω Αρσεναλάρα από φέτος τελικό και τι άλλο.
Χαχαχαχαχα "απο φετος" γιατι αλλωστε τις επομενες χρονιες το χουμε σιγουρο χααχαχα
Ναι, η ομάδα που έρχεται έχει φοβερή δυναμική και θα τα σαρώνει όλα σε 3-4 χρόνια.
Μιτς κωλόγαυρε, είναι Λέμανν, με δυο "ν". στο χωριό μου είναι ένας παππούλης που περιμένει να βράσει ο καφές του κάτω από την κληματαριά και μονολογεί "δάσκαλε που δίδασκες". για τα υπόλοιπα περί καταλανικών σφυριγμάτων σε ολόκληρη την πορεία εκείνη τη χρονιά μέχρι τον τελικό και την απόδειξη ότι ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ, λολ. ρώτα και τον ντελΌρνο ή την μπενφίκα.
για τον ημιτελικό υπάρχει ακόμα δρόμος. είναι σχεδόν σίγουρο ότι στον επαναληπτικό δε θα παίξουν Gallas, Almunia οπότε παίζει πρόβλημα στα στόπερ κυρίως, ο Fabianski μια χαρά τερματοφύλακας είναι και τον αγαπάμε. από ένα 45λεπτο η κάθε ομάδα, θα μπορούσε να ήταν 2-0 στο ημίχρονο ή 1-3 στο τέλος. γενικά πάντως, εμμένω στην αρχική μου θέση, ότι οι αγγλικές ομάδες θα αποκλειστούν και φέτος μόνο αναμετάξυ των γιατί είναι μια σκάλα ανώτερες από τις υπόλοιπες, οι πρόεδροι των οποίων θα κάθονται στους καναπέδες στους τελικούς και θα σκέφτονται ποσά για ρονάλντους και τσεσξ. για να τους έχουν παρέα στους καναπέδες τις επόμενες χρονιές.
Σχολιάζοντας μόνο τα αποτελέσματα (γιατί ματς + γκολ δεν είδα) το 2-2 έκπληξη θα το έλεγα. Καλά, ας περάσει όποιος να ναι από τους άλλους, φτάνει να το πάρει η Μπάρτσα στο τέλος :grin:
ta xalia synexizontai kai etsi opws paiksame to 2-2 pali kalo einai...
ARA RE MLKES GYRNATE TO PAIXNIDI STO '85 2-1, KAI TRWTE THN ISOFARISH STO '90????????????????
EISTE SOBAROI????????
re sir, de pame kala teleutaia re....wake the fuckin up!!!!!
α και επειδή είμαστε ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ ΟΛΚΗΣ
αν το γκολ του Αντεμπαγιόρ το έβαζε ο (ύψους ενός και εικοσιτέσσερα) Μέσσι μετά από μπαλιά του Ινιέστα, θα είχε πέσει ο σέρβερ του ηαρ από τα εμότικονς και τα γιουτιουμπ λινξ.
τι +1 και τρου και λαλαλα λαλαλι ρε ΚΟΜΠΛΕΞΕΣ.
Μισο να παρουμε το Μεσι ενα τηλεφωνο να ζητησει συγνωμμη που ξερει μπαλα και που βγηκε απ τα φυτωρια της Μπαρτσελονα.