Βαηρους, αμα το φορουμ και το πως παει αφορα τον Ντραγκον και τους Μοντς, αμα το περιοδικο και πως παει αφορα τον Ντραγκον και τους Συντακτες, γιατι στον μπεο εγινε το τοπικ?
Printable View
Βαηρους, αμα το φορουμ και το πως παει αφορα τον Ντραγκον και τους Μοντς, αμα το περιοδικο και πως παει αφορα τον Ντραγκον και τους Συντακτες, γιατι στον μπεο εγινε το τοπικ?
για τα μαααααααατια του κόσμουυυυυυυυυυ εναν αγνωστο φως μουυυυυυυ
Quote:
Originally Posted by Dragonlord
ωραία. το moderating του φόρουμ αφορά τον Dragonlord και τους mods. καλύτερα τώρα;
παίκστε κιάλλο με τις λέκσεις ουιιιιι!
γενικότερα
http://img505.imageshack.us/img505/4...tinakkeat9.gif
Quote:
Originally Posted by Milton
ε ναι.
oti eipe o vairous. opws panta.
Άλλο mods, άλλο συντάκτες. Αυτό, συνεχίστε.Quote:
Originally Posted by VirusXI
ωραία όλα αυτά αλλά αφορά όλο το φόρουμ. αυτό, συνεχίστε.
ωραία. το θέμα σχέσης φόρουμ-μαγκ αφορά τον Dragonlord και τους συντάκτες.
2 επεξηγήσεις για το ίδιο ποστ. καλά πάμε.
κανείς δε μίλησε γι' αυτή τη σχέση όμως.
τι σε νοιάζει μωρή κατίνα εσένανε αν η άλτεργκράουντ γουστάρει ή όχι το φόρουμ;
ρίχτε του μια σφυροδρεπανιά στο κεφάλι να κσυπνήσει ρε.
Θα επέμβω και εγώ να πω ότι μπορεί να θέλουμε πράγματα ή κάποια πράγματα να τα θεωρούμε σωστά, αλλά εν προκειμένω κάποιοι μιλούσαν ιδιωτικά και κάποιοι υπέκλεψαν. Έχουν κάθε δικαίωμα να λένε όποιον θέλουνε μαλάκα στα κρυφά, να θάβουν όλους τους χρήστες και να πασαλείβονται με μαγιονέζα. Αυτό όχι μόνο είναι δικαίωμά τους αλλά είναι και κατοχυρωμένο δικαίωμά τους από το συγκεκριμένο φόρουμ και το να βγαίνει ο καθείς να λέει ότι αυτά πρέπει να γίνονται στα φανερά και επομένως όλα επιτρέπονται είναι μαλακίες της κωλάρας, τις οποίες θα κάνουν γαργάρα όταν οι ίδιοι γίνουν δέκτες της ίδιας κατάστασης. Εκτός και αν έχουν το θράσος να πουν ότι "καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται". Αυτό θα έχει πολύ πλάκα.
βάιρους, είμαι ευγενικός και δεν θέλω να εκφράσω αμφιβολίες για τις ικανότητες σου στην κατανόηση κειμένου, αλλά εδώ και κάμποσα ποστς λέω ότι όλα τα σχετικά με το μαγκ με αφήνουν παντελώς αδιάφορο. σε αντίθεση με όσα αφορούν και το φόρουμ
Να ενημερώσω κι εδώ ότι τώρα που βγήκε άκρη με το τι έχει παιχτεί, ο ikonoklast έφαγε ban.
2 ερμηνείες:Quote:
Originally Posted by Ubu Roi
1. κανείς δε μίλησε στις ιλλουμινάτι συζητήσεις για τη σχέση φόρουμ-μαγκ.
απάντηση μου η πιο πάνω.
2. κανείς δε μίλησε εδώ για τη σχέση φόρουμ-μαγκ.
απάντηση μου:
Quote:
Originally Posted by Phantom Duck
το σωστό είναι το δύο και εγώ δεν είμαι ο φαντομ ντακ.
ok, εγώ σε αυτόνανε απάντησα. κιεσύ απάντησες σε μένα.
ας πούμε ότι αυτό που σου απάντησα μετά ισχύει ως περαιτέρω επεκσήγηση προς οποιονδήποτε για το ό,τι δεν αφορά κανέναν άλλο αυτά που δε σε αφορούν κιεσένα όπως είπες.
Quote:
Να μάθουμε και μείς τι σκατά έγινε τελικά?
Αν και το μπαν δεν ειναι η καλυτερη λυση.
^ Αντιφατικο, ανιμαε. Αν δεν ξερουμε τι εγινε, που δεν ξερουμε, πως αποφασιζουμε οτι δεν ειναι η καλυτερη λυση? :P
Ο ikonoklast παραπλανούσε χρήστες για να υποκλέψει τους κωδικούς τους. Έτσι απέκτησε πρόσβαση στα κρυφά φόρουμ.Quote:
Originally Posted by animae
Διάβασε και το global announcement.
Σορυ αλλά αν το πράμα είναι όπως κατάλαβα, δλδ ο πράκας έλεγε μουφες σε χρήστες και τους κατάφερε να του δώσουν τους κωδικούς τους, τότε αυτός δεν φταίει σε τίποτε, αυτοί είναι φρούτα.Quote:
Agree.
Kai tora peite poioi htan ta "frouta" imo. De xrhsimopoio th gnosth leksoula, vlepete e. Eimai sigouros oti htan syntaktes !!!!11
Συνειδητά αποφάσισε να παραβεί τον νόμο (απάτη και παράνομη πρόσβαση). Και ντάξει, ας πούμε χάριν συζήτησης πως υπάρχουν ηθικοί λόγοι για να δημοσιεύσει τα του χίντεν φόρουμ. Το να μπαίνει με username άλλου χρήστη και να ποστάρει ό,τι να' ναι (με αποτέλεσμα ο άλλος να βρίσκει και τον μπελά του) πώς στο καλό δικαιολογείται;Quote:
Originally Posted by The Good Son
ΥΓ. Επίσης αν γενικά δε θεωρείτε πως η απάτη θα έπρεπε να ήταν ποινικά κολλάσιμη, να ξέρετε ότι έχω μερικά οικόπεδα με θέα στη Θάλασσα να πουλήσω, για όποιον ενδιαφέρεται.
Μια ερώτηση, ο ικόνοκλατ έφαγε μπαν για το φίσιν καθεαυτό ή για αυτό που έκανε με τους κωδικούς (περίπτωση κάντίρού); Δεν είδα να σκίζεστε τα αφεντικά να μάθετε πώς τελικά μπήκε στα χίντεν (αν και οι απαντήσεις του εδώ - και είμαι σίγουρος και οποιαδήποτε ανάλογη ερώτηση του κάνατε - ήταν σαφέστατες ως προς τη μέθοδο).
Ο Dragonlord νομίζω είχε κανεί σαφές ότι δεν επιθυμεί να τον μπανάρει επειδή είδε τα χίντεν φόρουμ. Αν και προσωπικώς διαφωνώ, δε το συζήτησα με τον Dragonlord. Από τη στιγμή όμως που καθόταν και μαλακιζόταν με phising frauds, κλπ, ε νομίζω είναι λίγο προφανές πως δεν είναι δυνατό να είναι αποδεκτή αυτή η συμπεριφορά.Quote:
Originally Posted by Odonian
Δεν απαντάμε στην ερώτηση, ίσως επειδή δεν είσαι αυτός που πρέπει να απαντήσει, εκτελεστικό μποτ!
Έφαγε μπαν επειδή έκλεψε κωδικούς ή επειδή τα έκανε πουτάνα με τους κωδικούς που έκλεψε;
ρε προσπαθώ να κάνω καμιά δουλειά και δεν με αφήνετε
πάω για ποπ κορν κι επανέρχομαι να πατήσω refresh
πριν 3 βδομάδες, μετά το ματς Ιωνικού-ΠΑΣ, είχε κάνει το ίδιο με τον yponoblast
ένας Γιαννιώτης με το δικό μου κωδικό στο σάιτ των rangers
όταν μπήκα στο φόρουμ, έβλεπα quotes regularpaul και θεούς και δαίμονες από κάτω
και μέχρι να καταλάβω τι έπαιζε, τα χρειάστηκα
τελικά άλλαξα κωδικό, τον αποκάλεσα μπλου χακέρος και το άφησα πίσω μου
συνεχίστε
Μόνιμο μπαν;
Να ξεκαθαρίσω την παραπάνω ερώτηση μου γιατί απότι κατάλαβα μπορεί να παρεξηγηθεί. Δε με ενδιαφέρει να θέσω κανόνες για τη λειτουργία του φόρουμ, θα είχα κάνει δικό μου αν ήθελα. Είμαι όμως λίγο σφιχτοκώλης και μου αρέσει να γνωρίζω τους κανόνες όταν υπάρχουν. Το μοντερέιτιν το έχω καταλάβει τόσα χρόνια που είμαι εδώ (τα πιάνω και αργά). Αυτά τα φίσινς όμως είναι νέο φρούτο. Και ερωτώ.
Το φίσιν' (η οποιαδήποτε υποκλοπή κωδικού πρόσβασης) είναι από μόνο του για μπανς;
Παίζει ρόλο ΠΟΙΟΣ κωδικός κλάπηκε;
ΠΟΣΟΙ κλάπηκαν;
ΠΩΣ κλάπηκε;
ΓΙΑΤΙ κλάπηκε;
Τι έκανε ο κλέπτης αφού τον έκλεψε;
Ο ταχύτατος μπαναρισμός του ικονοφλατς μετά τις μαλακίες με το ακάουντ κάντίρού (ενώ δεν έγινε το ίδιο όταν πόσταρε τα κρυφά φόρα) δείχνουν ότι όντως κάποιες από τις παραπάνω ερωτήσεις είναι σημαντικές στο τελικό αποτέλεσμα. Θα ήθελα να μου εξηγήσετε διότι είμαι βλάκας.
τραβα να τα πεις ρε στο "and the ban goes to"
γιατι υπαρχουν και κανόνες.
αμα είναι να κανουμε κουβεντα εκει
Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι η τέλεση οποιουδήποτε ποινικού αδικήματος συνεπάγει άμεσο ban. Ειδικά όταν πρόκειται για πράξη που απειλεί άμεσα την ομαλή λειτουργία του site, όπως το phishing (ακόμη κι αν ως τον εντοπισμό του δεν την έχει πατήσει κανείς, συγγνώμη αλλά δε γίνεται να περιμένω μέχρι κάποιος να την πατήσει). Δεν έχει σημασία ούτε ποιος ούτε πόσοι κωδικοί εκλάπησαν, και για μένα ούτε το γιατί.Quote:
είμαι περίεργος να δω τι στο διάολο τους έλεγε και του έδωσαν τον κωδικό τους
Ωραία.
Ελπιζω να απαντήσει και ο άλλος αντμίν, που καθορίζει το πόλισι.
Δηλαδή από τη στιγμή που ο ικον παραδέχτηκε οτι καβάτζωσε κωδικούς παράνομα, θα τον έστελνες χωρίς κουβέντα;
αχαχχαχαχαχ, τώρα το είδα. καλή πουστιά.
"Δε γαμάτε που δε γαμάτε, δε πάτε για phishing;"
Α, το πιεμ που σου στειλα γαμημένε deggial το έστειλα εγώ και απαιτώ απάντηση μη σε γαμήσω. Και όχι μάνες ε.
Στο συγκεκριμένο θέμα, η παράνομη πρόσβαση ήταν κάπως δευτερεύον (αλλά ναι, θα τον έστελνα άνετα). Αυτό υπό την έννοια πως θα μπορούσε αντ' αυτού π.χ. να έχει φίλο κάποιον συντάκτη, να πάει μια μέρα σπίτι του και να του δείξει ο άλλος "έλα να δεις τι γράφουν για σένα". Όμως, η βασική πράξη ήταν η δημοσίευση κειμένων που θα έπρεπε να είχαν μείνει απόρρητα, κι αυτό αφορούσε ένα έτσι κι αλλιώς προς διάλυση περιοδικό. Ως, επί της ουσίας, θέμα του περιοδικού, δε κάθησα να αναμειχθώ.Quote:
Quote:
Originally Posted by Ace
εχεχεχ.