μεχρι την αρχη της τριτης περιοδου που ειδα φαινοταν οτι το πηγαινε για θριλερακι
Printable View
μεχρι την αρχη της τριτης περιοδου που ειδα φαινοταν οτι το πηγαινε για θριλερακι
Ενω ξεσκιστηκε στην αρχη, απο τοτε που ποσταρα εγω :-D γαμηθηκε (βρειτε τη διαφορα) και τελειωσε μονο με 31 τελικα, ασε που ειχε 5/10 βολες χοχοχο . Μεγαλος παικτης ομως ε, το ειχα πει και περυσι, οι κινησεις και το fade away σουτ που εχει ειναι οτι πιο κοντινο εχω δει ποτε στον Jordan και δεν εννοω τον Farmar.
aprisieson 8rent gia tin poloni latreia tou orlanto
Τιμιος Πολωνος. :touched:
http://www.orlandosentinel.com/media...0/33540536.jpg
Έχει τατουάζ το λόγκο του Τζόρνταν στη γάμπα :-?
Πηδαει πιο ψηλα ετσι ρε
Μα δεν πηδάει. Στο screen πρέπει να είσαι τελείως ακίνητος.
Ο Μπατίστ και ο Πέκοβιτς το ξέρουν αυτό :?: :!: :?:
Φίξξξερ κάνε λογκάουτ, κοιμήσου, πόσταρε αύριο :P:P
Fixxer ρε πες κάτι για τον Κομπε, πως το βλέπεις σήμερα.
Καλή επιτυχία στο Ορλάντο!
:gademis::gademis::gademis:
Έλα ρεεεε :(
παρόοοοοοον
Πω ρε ορλάντο, πάρε δυο ντουζίνες 20χρονα να χορεύουν με μίνι φουστάκια και άσε τις γριες και τους ακροβάτες.
Τι άμυνα είναι αυτή γαμώ το σταυρό σας :?
κανα οσκαρ για τον γκασολ παιζει;
2-2 και εύκολα μάλλον.
Λοιπον, ακουστε. Μετα το τελος του αγωνα, ή πριν την εναρξη του επομενου, θα ψαξω στο web ολα τα Orlando Magic Dancers και τα Laker Giiiiiiiiiiiiiirls και θα γινουν καλλιστεια εδω περα. Ως τωρα οπως ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ δηλωσα σε φιλο μου οταν βλεπαμε αγωνα στο LA, νομιζω οτι σε ποσοτητα τα laker giiiiiirls ειναι εκπληκτικα, αφου ενα 75% απο αυτες νομιζω θα με εψηναν και για σχεση, για σεξ νομιζω δε συζηταμε. Αντιθετα τα Ορλαντο giiiiirls εχουν καμια 4αρα-5αρα που ακομα και για σεξ της μιας νυχτας το σκεφτεσαι, αλλα εχουν και κανα 2-3 που χανουν τον ελεγχο.
Οσον αφορα το ματς, πολυ ωραια ομαδα οι Ορλαντο, χαιρομαι να τους βλεπω και τελικα καλυτερα που πηγαν αυτοι κι οχι οι Κλιβλαντ Λεμπρονιερς γιατι νομιζω τοτε θα ηταν παρασταση για ενα ρολο. Ο Κομπε οτι εβαλε εβαλε, του ριχνω καταρα, αν πιασει και δευτερη φορα θα αρχισω να βγαζω και λεφτα απο αυτο ε. Φυσικα προτιμουσα ριπιτ των περσινων τελικων με Γκαρνετ ετοιμοπολεμο, οπου δε νομιζω οτι οι Λεικερς θα ειχαν ελπιδα, αλλα ενταξει, δεν πειραζει.
τι orland και lakers girls ρε, οι γριουλες του ματζικ ftw ;p
ασδαφδφσασδ για το μπούτσο παίζουμε, πάω για ύπνο
Χαχαχααχ τα σπασε η γιαγια ε. Ολα τα λεφτα.
Λοιπον καποιες παρατηρησεις για τους μαλακες σχολιαστες.
1. Ειναι ασχετοι απο κοσμικα. Δεν ηξεραν ποια ειναι η Ριανα.
2. Ειναι αδερφαρες. Δεν ηξεραν ποια ειναι η Ριανα.
3. Ειναι ασχετοι απο μπασκετ. Δεν ειδαν οτι ειχε δοθει τεχνικη ποινη, εχασαν τη βολη οι βλακες.
4. Ειναι ασχετοι απο μπασκετ (2). Αυτο το αστειο συγκρισης Τζορνταν με Κομπε πρεπει να σταματησει.
5. Ειναι ασχετοι απο μπασκετ (3). Αυτο το αστειο συγκρισης Γκασολ (γαμω το σπιτι του) με Νοβιτσκι πρεπει να σταματησει.
6. Ειναι ασχετοι απο μπασκετ (4). Νομιζουν οτι το πικενρολ ειναι οτι καλυτερο εχει βγει ποτε στην ιστορια του μπασκετ.
7. Ειναι ασχετοι απο ποδοσφαιρο. Εδω δεν ξερουν ΜΠΑΣΚΕΤ ρε μλκ, θα ξερουν ποδοσφαιρο?!?
μπλακι αν πηγες για υπνο χανεις επικη ανατροπη
Ρε ο Μπλάκι πήγε για ύπνο? Το γυρνάτε ρεεεε :P
edit: έλα ρε, φαίνομαι ηλίθιος τώρα.
Τα δικα μου βουντου ψιλοεπιασαν αφου ο Κομπε δεν πολυυπαρχει, αλλα ρε μλκς ο Μπλακι τα γαμησε ολα που επεσε για υπνο.
τι έγινε τώρα ρε; :P
μπλάκι να πηγαίνεις πιο συχνά για ύπνο ε :P
απροσμενα απιστευτα επικο ματς απο το δευτερο ημιχ.
Ωραία, πάλι παράταση, πάλι σερί χωρίς ύπνο. Πούτσα.
μλκ η απειρια του ορλαντο ξεχειλιζει απο τα μπαντζακια...δε γινεται να χανουν τοσες ευκαιριες να καθαρισουν το ματς για αλλη μια φορα και τοσο ευκολα
αντε παμε παραταση...
Κριμα, αλλα τα θελαν και τα παθαν. Παμε να δουμε παραταση, αυριο 9ωρο στη δουλεια με 3.5 ωρες υπνο, ωραια... σταρχιδια μου θα γινω ανευθυνος και θα παω μια ωρα μετα. :dfinger:
Μπράβο σε Αρίζα και Pietrrοusch πάντως. Να ξεκολλάμε λίγο από Howard και Kobe
Και double post γιατί γαμάω, ρε αρχίδι Κομπι, μάζεψε τους γαμωαγκώνες σου
3-1 τέλος
edit: που σε ρε μπλάκι;;;;;
Ο Πιετρούς μάζεψε όλο το γαμημένο μας μίσος προς τον Ισπανό θεατρίνο και το διοχέτευσε στις γροθιές του :touched:
Μπράβο :touched:
Εχω μια απορια προς Μπλακι. Πως γινεται να εισαι Λεικερς? Αηδιασα σημερα. :puke:
Συγχαρητηρια σε Ορλαντο που καταφεραν να χασουν δικο τους ματς.
Απειρα μα απειρα :pink: σε Μickael Pietrus που ΤΟΥ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ του μαλακα του Ισπανου. Μονο καπνογονο δεν αναψα ε.
ξενερωμα ρε πουστη
αλλα τι να κανεις,ειπαμε βαζουν τα χερια τους και βγαζουν τα ματια τους
καλα για τον γκασολ τι να πεις...
ksypnw kata la8os 7 para tetarto kai lew den anoigw tv mhpws kai petyxw to telos? sto shmeio ekeino eixan meinei 1.30 kai xaname me 5 pontous. kai kei pou lew katalaba, 8a ksanakoimh8w......lol.....paratash kai diplo! exasa mia wra ypno alla aksize! :cool:
Ε καλά να πάθουν, άπειρα λάθη, δηλαδή διαφορά σε 4 λεπτά, μαρκάρισμα στον Φίσερ, βολές Χάουαρντ, ε απειρία τέλος πάντων. Καλό ματς πάντως
:?: :!: :?:
Αυτά είναι! Δεν ξανα βλέπω ματς! Ντακς μαλακίες λέω, δε χάνω τη στέψη :ρ
Τι παίχτηκε με Γκασόλ και Πιετρούς?
Πότε το έχει σε επανάληψη?
Στηρίζω Γκασόλ στο Νοβίτσκι vs Γκασόλ επειδή μου τη σπάει ο Νοβίτσκι. Έχει σουτάρα δε λέω, αλλά δε γίνεται να είσαι 4-5αρι και να βασίζεσαι μόνο στο σουτ.
Φίξξξερ είμαι Λέηκερς λόγω Κόμπι, όπως ήμουν Μάτζικ λόγω Πένι στα 90ς. Τώρα ψάχνω για νέο πουλέν να αντικαταστήσει τον Κόμπι μόλις αποσυρθεί!
ε στα 40'' , εισαι 5 ποντους μπροστα, εχεις επιθεση, και πάει παραταση. Ε καλά να πάθεις που χάνεις. Φέτος δεν παρακολούθησα καθολου nba, περαν των τοπ-10ς της μερας ξερώγω, που είχα ψιλιαστεί οτι ο τουρκογλου την έχει την τελευταια φάση το παλικάρι, αλλα δν είχα πάρει χαμπάρι ποσο παιχτάρα έγινε :S, τον είχα στο μυαλό μου, σε επίπεδο Φώτση παν'κατ'. Εν το μεταξύ αυτο το βηματάκι που κανει προς τα πίσω και μετα fade-away, ενώ φενεται μαλακια, στο ρηπλέη καταλαβαίνεις ΠΟΣΟ ΧΩΡΟ κερδίζει, αφου ο τυπος ειναι τεραστιος. Χαιρομαι πραγματικα που και τα 4 ματς δν τα είδα με σχολιασμο σκουντη (omg) , αλλα την επόμενη μέρα με σχολιασμο που γαμάει, + του οτι μπορεις να κάνεις pause, να βλεπεις ξανα τις φάσεις, skip τις βολές και ετσι. Γιατι ειστε Γκαζολ-haters ρε? Μας ψώλιασε με την εθνική, οκ. Τους σφυριζαν τα απιστευτα, οκ, αυτο γινεται παντου. Οσοι εχετε παίξει παιδικο/εφηβικο θα το έχετε νίωσει στο πετσί σας, την αβάντα που τρώει ο 'καλος'. Τι σφυριγματα παιρνει ο Κομπις ξερωγω. Τέσπα 'γω το παληκάρι το χαίρομαι οταν παιζει κει τα 1v1 του, και γενικα παιχτούμπας. Πριν δω τα ματς υποστηριζα lakerz, επειδή περισυ μου φανηκε μαλακια που 'χασαν απο τους αλλους, αλλα το παιχνιδι των Orlando το απολαμβάνω 1000 φορες παραπάνω. Ο skip to my lou ειναι πορωτικος ο πουστης. Μακαρι να το γυρίσουν. εχει ο θεοc.
huge post is huge, sry :/
ο Κομπις ειναι ο καλυτερος μπασκετ-μπολιστας που υπαρχει φτη τη στιγμη νομιζω ε.
Αααα, επισης, αυτη τη παπαρια που κανουν στο nba δεν την καταλαβαινω ρε γμτ. Κανεις fake, το χαβει ο αλλος, πηδαει, πας πεφτεις πανω του, και περνεις βολες. δλδ wtf? Γιατι γαμάν αυτον που έφαγε το fake ετσι? Γιατι τα δείνουν? Πετυχε το fake? εχεις ελεύθερο σουτ / drive. τι μαλακιες ειναι αυτες?
φτα :)