Η West Ham ( :pink: :pink: :pink: :pink: ) την ψωλιασε ωραια και ομορφα τη Λιβερπουλ εχθες :D
Printable View
Η West Ham ( :pink: :pink: :pink: :pink: ) την ψωλιασε ωραια και ομορφα τη Λιβερπουλ εχθες :D
ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
http://image.guim.co.uk/Sport/galler...9;s-E-6120.jpg
Bayern - Werder 1-1, ωραίο ματς, ειδικά στο μειρασμένο πρώτο ημίχρονο (που μπήκαν κ τα γκολ - προηγήθηκε η Werder με Ντιέγκο κ έχασε ο Τόνι πέναλτυ πριν ισοφαρίσει ο Ζε Ρπμπέρτο), στο δεύτερο η Bayern θα μπορούσε να βάλει δεύτερο.
μπα;βρε καλως τα παιδια,που χαθηκατε;Quote:
Originally Posted by Karmakosmic
ε, ειχανε πεταχτει για τσιγαρα καμμια 20ρια χρονια.
:lol:
LOL Abruzzi, βλέπεις εμείς δεν είμασταν "τυχεροί" να πέσει το αεροπλάνο πριν από 50 χρόνια...
κακιες
κοιμομουνα μια μερα στο σπιτι του ντεντ στο μαντσεσταh και ακουω ξαφνικα κατι φοβερες κραυγες απο χιλιαδες ανθρωπους , μεσα στον υπνο μου... δεν δινω σημασια... και μετα απο κανα 20 λεπτο ξανα ακουω... . το σπιτι του ντεντ απο τι εμαθα μετα ηταν διπλα στο γηπεδο της σιτι και η σιτι ειχε κερδισει την γιουναιτεντ 2-1 η κατι τετοιοQuote:
Originally Posted by Mitsmann
(ασχετο)
παντως οπως ξερετε , η μεγαλη πλειοψηφια στο Μαντσεστερ ειναι σιτι.
pantou yparxei enas my8os...Quote:
Originally Posted by freak brother
ισχυει.γιατι οι σοβαροι φιλαθλοι δεν υποστηριζουν τα τσιρκα που πανε για περιοδειες στις ασιες και στις αμερικες για την κονομα.
dld an paei o osfp kamia periodia esu 8a alla3eis omada?
οχι γιατι και οταν παιζει με το αεκακι διακοπες κανει
opws kai sto karaiskakh pou kanate mia fash se duo mats
Εκει εχουμε χεσμενους διαιτητες, δε χρειαζεται να κουραζομαστε :wink:
1251: RED CARD Birmingham
Martin Taylor gets a straight red after a challenge on Eduardo. Cesc Fabregas urgently tells the physio to attend to Eduardo, with the rest of his team-mates looking shocked. The striker is badly injured - looks like it could be a broken leg.
1254: Thankfully, you rarely witness scenes like these. The Arsenal team are looking around in absolute horror at the fate of Eduardo, who is being attended to by several medics.
1256: Eduardo is given oxygen as he is stretchered from the pitch after eight minutes of treatment. Nicklas Bendtner replaces him. We have not been allowed to see a replay of the incident - which probably tells you how horrific it was.
Χμ.
Από τη φάτσα του Τέηλορ φαίνεται ότι κάτι πάει στραβά.
ksernao
Κριμα και εχουν και καλη ομαδα οι κροατες
όχι ρε μαλάκα, τον γάμησε... :|
dld thelete na me peite tora oti o ntasilvas se 6-8 mines tha einai komple.tha trexei,tha kanei kontres,tha soutarei ktl
okei
ti 6-8 mhnes re, autos den paizei na 3anaperpathsei 3erw gw
edit: ti mosxaria einai autoi oi aggloi re
8a ksanaperpathsei. Apla einai polu upoulo spasimo.
http://www.goal4replay.net/VideoWatchF. ... 4861&Ln=Gr
Eδω στο τελος φαινεται οτι το κοκκαλο του ξεκολλησε περα ως περα.Φρικη,την εχω παθει αναλογα και μακαρι αυτος να ξαναπαιξει τουλαχιστον
=\Quote:
Originally Posted by hvilelos?
Το σκέφτομαι και πονάω. Από τα πιο ανατριχιαστικά πράγματα που μπορεί να συμβούν. Με πολλή τύχη ο Εντουάρντο θα καταφέρει να ξαναπαίξει σε αυτό το επίπεδο, με καθόλου τύχη θα την πάθει όπως ο Busst και θα νιώθει το πόδι του σαν να κρέμεται.
ne re paidgia alla thimitheite k ton travmatismo tou larson k tou pamplo tis la korounia pou kremotan to podi tous sta 2.o enas epekse k se megalitero epipedo akoma,o allos ok metrios itane metrios paremeine
i orthopediki kanei thavmata pleon
Toυ Λαρσον ηταν ενα "απλο" καταγμα κνημης και δεν ειχε τεθει θεμα διακοπης καριερας.Εδω σημερα εφυγε το κοκκαλο απτη θεση του και ειναι ο αστραγαλος πολυ ευαισθητο σημειο λογω των συνδεσμων και η ζημια μπορει να ειναι ανεπανορθωτη.Ο δε busst εχει μακραν τον πιο τρομακτικο τραυματισμο,15 λεπτα καθαριζαν το αιμα του απτο γηπεδο
Δεν ξέρω αν όντως ισχύει ότι ο Σμάιχελ ψιλοξέρασε εκείνη τη στιγμή.
Oχι μονο ξερασε αλλα παρακολουθησε ειδικα τμηματα ψυχολογικης υποστηριξης για να το ξεπερασει
σκάστε :)
Του Λαρσον ηταν παρομοιο αν το εβλεπες στο βιντεο, ηταν σαν να σπαει το καλαμι στα 2. Δεν ξερω αν ιατρικα ηταν η ιδια περιπτωση.
Επισης διαβαστε και αυτο
και οι δυο-οπως και ο σισε 2 φορες-επαθαν διπλο καταγμα κνημης-περονης..αλλα οσο πιο ψηλα το παθεις εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να ξαναπαιξεις
Η φωτογραφια που του εχει βγει το παπουτσι και το κοκκαλο αν βγαλεις την καλτσα εχει παει σχεδον καθετα ειναι απο τα χειροτερα πραγματα που εχω δει τον τελευταιο καιρο. Πωπω τον καημενο.
niiiice...Quote:
Originally Posted by BlackiE
κάτι άλλο: πόσο σίγουρος είμαι οτι το μαρκάρισμα του Taylor στον Eduardo δεν θα είχε δωθεί κόκκινη στην Σουπερλίγκα???
επίσης, έχει κάποιος δει καθαρά τι παθαίνει ο busst?
ennoeis auton tis cristal palace sto mats me th manchester?
Λοιπον εγω δεν ξερω τιποτα για αυτον τον κυριο και τον τραυματισμο του. Δωστε λινκς, βιντεα πλζκκθενξ
αν είναι αυτός που νομίζω καλύτερα να μη δεις
http://www.youtube.com/watch?v=byOKCMQpxKo
δες μόνο αντίδραση schmeichel μόνο
http://img.thesun.co.uk/multimedia/arch ... 54272a.jpg
:shock:
α, μάλιστα... ναι, το βιντεάκι το είχα δει, αλλά δεν φαινόταν τι ακριβώς είχε πάθει, μόνο το οτι ήταν πολύ άσχημο.
η εικόνα με διαφώτησε... και από οτι διάβασα δεν ξαναέπαιξε μπάλα αυτός.