Βασικά πήγε να πάρει μπάλα. Κάτι που φαίνεται ΚΑΘΑΡΑ στο ριπλέι, αλλά οκ, είσαι ο Νρ. Ντεθ.
Printable View
Βασικά πήγε να πάρει μπάλα. Κάτι που φαίνεται ΚΑΘΑΡΑ στο ριπλέι, αλλά οκ, είσαι ο Νρ. Ντεθ.
[quote=symposium_lexotanil]http://img.photobucket.com/albums/v6...otanil/nor.jpg[/quote:1oxhshx4]Quote:
Originally Posted by "freak brother":1oxhshx4
entaxei to deutero paizei na einai polu wraio :D
aaaa gi ayto exei ginei ababa apo olous kai fwnazoune mono aytoi oi blakes oi norbhgoi ap oti akousa twra sthn ERA...kalh fash.Quote:
Originally Posted by _UnHoLyMaRtYr_
a8wos loipon..malakia pou den tou zhtaei kai syggnwmh o norbhgos.
sthn telikh ti egine...tou spase to podi sta 2
Δεν είπα ότι δεν τον χτύπησε δυνατά, αν είναι δυνατόν.
Απλά δεν είχε πρόθεση. Κι εγώ παλιότερα που έπαιζα είχα χτυπήσει κάποιον και ήταν παρόμοια περίπτωση.
pantws krima na sou kovoune sta 18 thn mpala.. :?
"Τώρα που ο Τζιοβάνι είναι τάβλα, πω πω καύλα".
Θυμάστε ε; :)
Το Μόρρις το θυμάστε; :)
Τώρα σας έπιασαν οι καλοσύνες.
kai ton kwnstantinou 8ymamai
mhpws 8es na xeirokrothsw?h na mpw sth logikh poios exei kanei ligoteres malakies..?
Απλά σου εξηγώ ότι τη μία φορά λέτε "εντάξει, αυτά γίνονται" και την άλλη "ο Στολτίδης που σκότωσε το παιδάκι".
Νομίζω πως ΠΑΝΤΑ ισχύει το πρώτο. (από σκηνικά που πήγαιναν για μπάλα)
Krima gia to palikari ton Skjelbred re gmt.... sto imixrono pou akousa ti epathe, sto poutso mou meta to skor, les kai den to perimena... afou gurisa stous filous mou meta tin apokrousi penalty kai tous leo: "pou re pousti, tora tha ponesei perissotero se ligaki".
O paparazzi pali egrapse. :lol:
TI GKOLARA EVALE O CAREW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:worship: :worship: :worship:
exei poly kalyteraQuote:
Originally Posted by jimid
Egw pantws gelasa poly.
Eidika sti fasi me ton Nikolaidi.
e sta 33 sou kapoios prepei na sou pei oti den mporeis na paizeis allo...estw kai me enan pio extravagant way :evil:Quote:
Originally Posted by _UnHoLyMaRtYr_
Opws me to Xristo gia paradeigma e?
«Το πέναλτι και η αποβολή μάς άλλαξαν τα πλάνα. Είναι πολύ κακή η αίσθηση, δεν το αξίζαμε. Ο λόγος της ήττας ήταν ότι στο β' ημίχρονο είχαμε πολλές μονομαχίες και παίχθηκε λίγο ποδόσφαιρο.
wx pali lathos paixnidi evlepe o solid
egrafe shortlist gia to fm sto mplokaki ta xoume pei auta
o stoltidis einai apo tous ligous pou swzete. an itan kapoios allos to syzitagame
pantws perimenw na dw antidraseis ayrio pou 8a exoun ekpompes sta radiofwna gia stoltidh.
oute ena syggnwmh den akousa na pei kaneis,ektos ki an den yparxei eparkhs enhmerwsh.
se analoges periptwseis sto ellhniko prwta8lhma opoiosdhpote allos 8a eixe stayrw8ei kai 8a apaitousan to kefali tou se piato.Eite eixe pro8esh eite oxi.Epi tziobanni pou tou gamhse o allos to podi eixe ginei 8ema mhnes oloklhrous ki akoma syzhtietai o sygkekrimenos paikths ki exei meinei ws sfageas.
Xtes kai shmera oloi ABABABA.An htan kapoios ellhnas bebaia sth 8esh tou norbhgou 8a eixame diakopsei ton agwna ..8a eixame zhthsei ton dhmosio toufekismo tou sfagea kai 8a bouize o topos gia tous 3ylokopous norbhgous ..mh sas pw oti 8a eixe stalei epishmo diabhma sthn uefa gia na karatomhsoun th rozenborgk.
Fantazomai titlous efhmeridwn...
alla ayta einai ..skoulikia dhmosiokafroi..
exw xasei episodia?
espase podi?
Diplo katagma.
tou spase thn knhmh sta 3 ap oti akousa
λεπτομέρεια μπροστά στην απίστευτη / αδιανόητη 5η ισοπαλία μετά από 11 χρόνια μπάλα...
ta duo goal ths udineze htan offside
to grapse kai sth gazeta
:fear:
to prwto htan mporsta apo tous amyntikous kai to deutero leei symfwna me ton kanonismo apo th stigmh pou o paixths pou htan mprosta apo ton candela,eskipse gia na perasei h mpala apo panw tou,apo th stigmh pou htan se 8esh offside to goal den eprepe na metrhsei
Και τα εξι απ τα πεντε γκολ της Μπαρτσελονα ηταν επιθετικα φαουλ.
apo to na kanete plaka kalytera na deite tous kanonismous
Quote:
Originally Posted by Bullet
gia to deutero pragmatika iparxei ipopsia. An thimaste sto teliko tou cl milan-juve akurwthike ena goal epeidi o sevchenko itan offside k ekruve to optiko pedio tou buffon. fisika auto dn paei san allo8i gia tin itta. autos pou palepse mexri to 90 gia ti niki, tin pire imo
kala kai gw den antilegw
apla diabasa to ti egrafe h gazeta(pou einai kai italikh) kai psarwsa
den 3erw ean to exoun postarei idi , alla exei plaka
Ένας άντρας, έκανε τη συνηθισμένη του βόλτα περπατώντας στους δρόμους της
> Αθήνας λέγοντας την προσευχή του. Ξαφνικά λεει δυνατά:"Θεέ μου σε
> παρακαλώ, άσε με να σου κάνω μια ευχή!"
>
> Τότε μονομιάς, οι ουρανοί σκοτεινιάζουν, σύννεφα απλώνονται από πάνω του
> και η φωνή του Θεού από το υπερπέραν ακούγεται να λεει: "Επειδή ανέκαθεν
> προσπαθούσες και ήσουν πιστός σε εμένα με κάθε τρόπο, θα σου δώσω την
> ευκαιρία να κάνεις την ευχή σου."
>
> Κι ο τύπος λεει:
>
> Λεφτά και υγεία εχουμε Θέλω να φτιάξεις μια γέφυρα μέχρι την Πάρο, έτσι
> ώστε να πηγαίνω με το αμάξι μου όποια ώρα θελήσω.
>
> Ο Κύριος του απαντάει: "Το αίτημα σου είναι καθαρά τεχνοκρατικό. Φαντάσου
> τις δαπάνες ενός τέτοιου εγχειρήματος.
>
> Τα χιλιάδες στηρίγματα που θα χρειάζονταν και θα έφταναν τα βάθη του
> Αιγαίου! Το τσιμέντο και το ατσάλι που θα χρειαζόταν! Μπορώ να το κάνω,
> αλλά μου είναι δύσκολο να εκπληρώσω την επιθυμία σου για ένα ζήτημα τόσο
> πεζό.
>
> Μπορείς να σκεφτείς κάτι άλλο; μια ευχή που θα με τιμούσε και θα με
> δόξαζε.
>
> Ο άντρας σκεφτόταν για πολύ, πολύ ώρα.
>
> Τελικά λέει: "Θεέ μου, εύχομαι να προχωρήσει ο Ολυμπιακός μια φορά στο
> δεύτερο γύρο στην Ευρώπη και να χρησιμοποιήσει την χειμερινή του στολή
>
>
> Μετά από λίγα λεπτά ο Θεός του λέει: "Θέλεις δύο λωρίδες ή τέσσερις σ'
> εκείνη τη γέφυρα;"
axaxaxa
an k to 3erw ligo paralagmeno, exei panta tin idia plaka
(ela na arxisei to flame :P)
Κι εγώ το ξέρω λίγο διαφορετικά. Ο φουκαράς γαυρούλης ζητάει να αναστηθεί η μάνα του και ο Θεός λέει ότι αδύνατον και νεκραναστάσεις δεν γίνονται με τίποτα κλπ.
Μόλις μετά μαθαίνει την παράλογη και αστεία δεύτερη επιθυμία του ρωτάει "πως την λένε την μανούλα σου είπαμε?"
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΡΕ ΤΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ....
ΟΥΤΕ ΜΕ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ.......
Δεν ήξερα όμως ότι είναι ανέκδοτο, νόμιζα ότι ήταν αληθινή ιστορία....
:roll: :?:
Έχω γαμηθεί στα γέλια ε.
Γέλα και μ αυτό:
Με μόλις 9 παίχτες απ΄ την 1η ομάδα θα κατέβει η Ρεαλ την Τρίτη και χωρίς προπονητή!
Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Raul, Woodgate, ο τιμωρημένος Guti, και οι Casillas, Elguera, Salgado, R.Carlos, Zidane, Beckham, Ronaldo και Pablo Garcia για να ξεκουραστούν!
Υπηρεσιακός προπονητής αυτός που ήταν στην Real 'B.
Άιντε να δούμε τι θα καταφέρουν πάλι τα ρημάδια.
Έπρεπε να αντιμετωπίσουν μια ομάδα που είχε να ακουμπήσει μπάλα ένα (1) μήνα για να πάρουν μια ηρωική ισοπαλία.
Τώρα που έρχονται οι διαλυμένοι με τα δευτερότριτα χωρίς προπονητή και αδιάφοροι, ε δεν μπορεί, θα τους τσιμπήσει ο ευροθρύλος τους 3 πόντους....
Μέσα στο απόρθητο κάστρο του παίζει, στο τσεπάκι την έχει την νίκη....
Άιντε γιατί μόνο από αυτόν περιμένει όλη Ελλάδα να πάρουμε κανα βαθμό στην Ευρώπη....
Παιδιά γερά, δεν έχετε τίποτα να χάσετε (πιο πάτος δεν υπάρχει) αντίθετα θα κερδίσετε δόξα απροσμέτρητη και όλη η Ευρώπη θα παραμιλάει για μια ακόμη φορά.....
Άιντε με τα ρημάδια....
Οι 19 ποδοσφαιριστές που επιλέχθηκαν είναι: Νικοπολίδης, Λέμενς , Μαυρογενίδης, Καψής, Σούρερ, Ανατολάκης, Κωστούλας, Βάλλας, Μπουλούτ, Γεωργάτος, Στολτίδης, Τουρέ, Καφές, Μάριτς, Τζόρτζεβιτς, Ριβάλντο, Οκκάς, Μπαμπανγκίντα, Ντάνι.
Φανταζεστε να παθει τιποτα ο Νικοπολιδης και να μπει αναγκαστικα ο Λεμενς???
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Antrikos θα ναι στην 24 τουντέι. :)
2-4 :wink:
Και πριν/μετά πέρνα από το σπίτι γιατί θα πάρω 17 μπριζολόπιτες να τις φάω μόνος μου και να σου κάνω νια νια νια νια. Και πες χρόνια πολλά του Νίκου.Quote:
Originally Posted by Antrikos