Originally Posted by ikonoklast
Στηρίζω deggial. Χαρακτηριστικό οτι πριν απο λίγο πήγα να πάρω μπύρες απο ένα ψιλικατζίδικο που το χουνε κατι μαυριδεροί:
"Konnichiwa!" μου είπε ευγενικά ο φτωχομπινέκος αλλα γω ήμανε λίγο ξενείχτοις απο τις χ8εσινές κραιπάλες καπου στo Hillsbrad και αρκέστηκα σε ένα "^_^". Στη σινέχυα διαπίστωσα οτι δεν πουλούσε τσοκοτσίνο καραμελ, τιρμπουσόν ικεα και την wall street journal σε e-paper έκδοση. Του εξήγησα οτι στον δυτικό πολιτισμό™ εδω και δεκαεπτάμισι χιλιάδες χρόνια συνεχούς προόδου λειτουργούμε αλλέως και πως τώρα που επέλεξε να γίνει οικονομικός μετανάστης και να συμμετάσχει στο δυτικό επιχειρείν 8α πρέπει να αρχίσει και αυτός να προοδεύει. Του έδειξα μερικούς δείκτες της Eurostat στο palmtop μου. "LoL!!", συμφώνησε και μου υποσχέ8ηκε οτι αύριο που 8α ξαναπάω 8α είναι starbucks-aol-shell-sony-ericsson™ κε ό,τι 8έλω 8α το παίρνω με ένα μασίνι αυτόματης ανάληψης. Τον αιφχαροίστησα και έκανα quit.
Επίσης, τις προάλλες, κα8ώς όδευα να παρακολου8ήσω ένα σεμινάριο πανω στα FPS και στην ταύτιση του υποκειμένου με το όπλο, διεπίστωσα μετα λύπης στο gps οτι η πανεπιστημίου ήσαν κλειστή απο ομάδα αντιπροοδευτικών. Κάλεσα τις αρχές στο msn. Μου εξήγησαν οτι επρόκειτω για ταραξίες που τάραζαν ενάντια στην εκδημοκράτιση της βορειοδυτικής μπανανίας απο τις δυνάμεις της NATO-BP™. Το πήρα πσίχρεμa: "zomg0z, zume se mia dimokratiki ke proodeftiki xora ke ka8e anti8eti apopsi ine sigura dekti alla epidi akrivos imaste tetia prepi na vrite ena tropo na diadilonun ke afti i simpolites mas free ala ke emis na kanume ti dulia mas.. (L) \m/". Με διαβεβαίωσαν με την πάσα ευγένεια οτι 8α τους αφαιρε8ούν κάποια xp ή 8α γίνει κάνα level down χωρίς να τραυματειστί κανείς. "yoda says thanks is happy very me, arigatou-gozaimasu!~" απάντησα ήσυχος κε πράγματι σε δέκα λεπτά όλα πήγαν φίνα.
Λοιπόν δε καταλαυαίνω γιατι κάποιοι απο σας 8ελουν τέτοιου είδους flashbacks στην ιστορία την στιγμή που όλοι όσοι ξέρω έχουμε καλλιτεχνική δημιουργία, free knowledge, χρήμα και μουνί στο πιάτο. Ενα ολοκληρωτικό κα8εστώς 8α εμπόδιζε με το χειρότερο τρόπο την πρόοδο και 8α ήμασταν όλοι στάσιμοι γιατι δε 8α δούλευε ο κα8ένας σύμφωνα με τις δυνατότητές του για τον κα8ένα σύμφωνα με τις ανάγκες του.
Πρέπει να πάρουμε τα ρίσκα asap mates, ta limit down δε μας τρομάζουν.
Κι εσείς Communist Nazi Jews.. Go Back to Canada. lma0rz!~