sorry kiolas alla den einai panta 3 lepta. An vriskeis kati lathos sto na kaneis kati me ton grigorotero dynato tropo otan viazesai, prospathise na mou to eksigiseis kiolas.Quote:
Originally Posted by little_me
[quote]
Printable View
sorry kiolas alla den einai panta 3 lepta. An vriskeis kati lathos sto na kaneis kati me ton grigorotero dynato tropo otan viazesai, prospathise na mou to eksigiseis kiolas.Quote:
Originally Posted by little_me
[quote]
Όταν οι άνθρωποι μάθετε να μη βιάζεστε και να μην αγχώνεστε για κανένα λόγο θα είστε πολύ πιο ευτυχισμένοι. Ιδίως το άγχος δεν προσφέρει απολύτως τίποτε.
efkolo na to les, alla px an i douleia sou eksartatai apo afto kai kati sou tyxainei wste na argiseis? An kati epeigon symvainei?Quote:
Originally Posted by Deggial
ntaks de kserw poia einai i sxesi sou me tin misthwti ergasia alla dystyxws to agxos den to prokaleis ston eafto sou, sto epivalloun!
Κάνε post μια pic σου. Αν σε δω ποτέ να τρέχεις, να σε γνωρίσω και να σου ανοίξω το κεφάλι με λοσταριά.Quote:
Όταν οι άνθρωποι μάθετε να μη βιάζεστε και να μην αγχώνεστε για κανένα λόγο θα είστε πολύ πιο ευτυχισμένοι.
Ακόμα και αν άργησες στην δουλειά σου.
Στην εξεταστική σου.
Στο νοσοκομείο που έμαθες ότι μπήκε η αδερφή σου μετά από ατύχημα.
Στον σταθμό που σε περιμένει η κοπέλα σου πριν φύγει για την κωλόπολη που σπουδάζει.
Στο λιμάνι πριν φύγει το πλοίο που θα σε πάει στο νησί.
Ακόμα και αν δεν φταις εσύ, αλλά το τρακάρισμα που προξένησε το μποτιλιάρισμα.
Γιατί όλα αυτά υπάγονται στο σκατόμυαλο "για κανένα λόγο" που τόσο σοφά μας υπέδειξες.
Οι επείγουσες καταστάσεις συνήθως είναι τέτοιες που δεν βοηθάς ενεργά στην κατάσταση αυτή και η παρουσία σου είναι κυρίως λόγω προσωπικού ενδιαφέροντος παρά χρησιμότητας, πχ. η είδηση της μεταφοράς ενός συγγενικού προσώπου στο νοσοκομείο. Αφ'ενός αν φθάσεις 5 λεπτά νωρίτερα στο νοσοκομείο δεν προσφέρεις κάτι χρήσιμο, αφ'ετέρου το άγχος που σου δημιουργείται (ενώ ακόμη δεν έχεις πλήρη επίγνωση της κατάστασης) απλώς σε καταστρέφει ψυχολογικά, δε βοηθά ούτε εσένα ούτε κανέναν άλλο. Ομοίως, είναι ανθυγειινό και άσκοπο το άγχος και οι φόβοι που δημιουργούνται όταν ξέρεις πως κάποιος φίλος ή συγγενής θα κάνει κάποιες ιατρικές εξετάσεις.
Ομοίως, δεν υπάρχει λόγος βιασύνης για το τελευταίο λεωφορίο. Δε πειράζει αν απλώς μία φορά πάρεις ταξί και βγεις 5 ευρώ λιγότερα στον μηνιαίο προϋπολογισμό σου (όσο χαμηλό κι αν είναι το εισόδημα). Βεβαίως πρέπει να μαθαίνει κανείς να είναι στην ώρα του και να φροντίζει να έχει στην τσέπη του χρήματα για τυχόν έκτακτες ανάγκες, όπως μια τέτοια μετακίνηση, αντί να διαιωνίζει άσχημες συνήθειες του.
EDIT: Atheist, όπως μπορούν να σε διαβεβαιώσουν όσοι συμφορουμίτες με ξέρουν από κοντά (και μερικοί με ξέρουν χρόνια), δεν έχω αγχωθεί ποτέ στη ζωή μου για κανένα λόγο. Ούτε για εξετασεις, ούτε για νοσοκομεία.
Δλδ μου λες
α) Ότι αν η μάνα μου πεθαίνει σε ένα νοσκομείο, να μην βιαστώ να πάω αφού είτε είμαι εκεί, είτε όχι, θα πεθάνει. Και να κάτσω και για έναν καφέ στο δρόμο για να ξεπεράσω το άγχος μου γι' αυτήν που με κατατρώει.
β) Ότι είναι προτιμότερο να είμαι μια ώρα πριν σε έναν προορισμό μου για να μην αγχωθώ αν προσπαθώ να φτάσω στην ώρα μου.
Εχείς ΤΟΣΟ ελεύθερο χρόνο? Έχεις σκεφτεί ότι αυτή η μια ώρα που θα φάω στην "χαλαρή πορεία μου" θα μου ήταν χρήσιμη, αν όχι απαραίτητη? Για να το κάνω αυτό, θα πρέπει να μην κάνω μπάνιο, να φάω στο πόδι, να αναβάλλω κάποιο σημαντικό (ή μη) τηλεφώνημα κοκ. για να είμαι μια ώρα νωρίτερα.
Όχι λυπάμαι, διατηρώ το δικαίωμα να βιάζομαι ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, και έχετε την υποχρέωση να κάθεστε δεξιά. Αλλιώς "να φροντίσετε να υπάρχει διαθέσιμος χώρος" όταν περνάω.-
Εγώ έχω αγχωθεί μία φορά, άντε 2 αν πάρουμε την τελειομανία ως άγχος.
Αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχω βιαστεί.
deggial kaneis toulaxiston 5 afthairetes ypotheseis pou kanoun ta legomena sou na min isxyoun
a) oti otan viazesai viazesai gia logous psyxologikis ypostiriksis
b) oti den ksereis plirws mia katastasi otan trexeis logw kapoiou epigontos peristatikou
c) oti i mi pliris gnwsi sxetika me mia katastasi (otan afto symvainei) synepagetai ASKOPI viasyni
d) oti ta epeigonta einai kai spania
e) oti 5 lepta den kanoun ti diafora, i oti 5 euro den kanoun tin diafora.
Ola ta anwterw isws na isxyoun oso den douleveis. KAI PALI nomizw pws kaneis lathos, pantws yparxoun TOSO syxna epeigonta gia ergasiakous logous pou einai ADYNATON na mi se noiazoun ta 5 lepta.
Otan i ekfrasi "as soon as possible" EXEI logo yparksis (kai sorry to bust your bubble alla ston ergasiako tomea fysika kai exei, opws exei poly syxna kai ston tomea tis proswpikis zwis tou kathena) tote prospatheis na kaneis OSO PIO GRIGORA GINETAI.
Sorry alla exw swsei polla pragmata sti zwi mou apla kanontas OSO PIO GRIGORA GINETAI.
Ακόμα και αν κάποια από αυτά ήταν απλές στιγμές.. ;)
SAFWS. S'agapaw pou to eipes afto mlk.Quote:
Originally Posted by Atheist
Άλλο η ψυχραιμία, άλλο η αδιαφορία που παρουσιάζεις στην παραπάνω υπερβολή. Προφανώς θα είναι προτεραιότητα μου να παρουσιαστώ στο νοσοκομείο, αλλά δε πρόκειται να βιαστώ. Κι αν απλώς παίρνεις τη συγκοινωνία, δε βαριέσαι, αλλά μερικοί οδηγούν τρομερά απρόσεκτα λόγω βιασύνης και άγχους, με αποτέλεσμα να βρεθούν κι οι ίδιοι νοσηλευόμενοι σε νοσοκομείο.Quote:
Εάν δε μπορείς να φθάσεις στην ώρα σου, ειδοποιείς τους ενδιαφερόμενους πως θα αργήσεις. Να αγχώνεσαι να φθάσεις στην ώρα σου και, κατ'επέκταση, να βιάζεσαι είναι χαζό. Πέραν τούτου, μπορείς πάντα να υπολογίζεις να είσαι στον προορισμό σου 5-10 λεπτά πιο πριν, οπότε συνήθως η όποια καθυστέρηση περιορίζεται σε μικρά χρονικά διαστήματα.Quote:
O necropethamenos με αγαπάει και ο Deggial υποστηρίζει πως αν η μάνα του ήταν στο νοσοκομείο δεν θα βιαζόταν.
Τι άλλο θα μπορούσε να ζητήσει κανείς για να αποχωρήσει? ;p
GIA ONOMA TOU THEOU KANTE TOU ENA REBOOT EXEI KSEFYGEI
Been there, done that... μη μπερδεύετε (τονίζω ξανά) την έλλειψη βιασύνης ως δείγμα ψυχραιμίας με την αδιαφορία.Quote:
Η ζωή είναι απλή, πολύ πιο απλή απ'όσο νομίζετε. Εσείς οι άνθρωποι την κάνετε πολύπλοκη και γεμίζετε τον εαυτό σας με άγχος
.
ok. Einai mia kainourgia gkomena, tin exeis gnwrisei proxtes, kataferes na mazepseis to aparaito tharros na tis miliseis kai na tis peis na vgeite kai exete rantevou stis 8:30. Kai sou tyxainei kati (ksereis, apo afta pou sou TYXAINOUN, oxi afta pou prokaleis) kai, an kai ksekinises poly nwris, exeis argisei idi 10 lepta. Mexri na ftaseis ekei pou se perimenei STIMENI i gkomena tha perasoun alla 20 toulaxiston.Quote:
Originally Posted by Deggial
Tha tin pareis tilefwno na tis peis oti tha argiseis? Ok as poume oti to kaneis. Estw. An kai se polles periptwseis DEN mporeis na eidopoiiseis (kai de milame mono gia gkomenes). Re mlk, de se noiazei an tha perimenei 30 i 45 lepta? E loipon ta 15 lepta diaforas ANETA swzontai apo 2 mesa sygkoinwnias pou pairneis kata 7 lepta nwritera to kathena, EPEIDI VIASTIKES KAI MPORESES NA TREKSEIS NA PROLAVEIS PRIN KLEISOUN OI PORTES.
Kai as se koitouse o deggial ksynontas ta paparia tou enw steketai akomi stis skales.
an de se noiazei afto to 15lepto, tote ok you are not human.