Exoume paei. Einai cool! :)
Mpyra, retsina, o kalos o mylos... :wink:
Printable View
Exoume paei. Einai cool! :)
Mpyra, retsina, o kalos o mylos... :wink:
Μπάγερν καλεί Κατσουράνη
Μίλησε με τον παίκτη σχετικά με τις προθέσεις του
24/06/2005
Πληθαίνουν οι μνηστήρες για τον Κώστα Κατσουράνη και έτσι φαίνεται ολοένα πιο πιθανό να αποχωρήσει από την ΑΕΚ αυτό το καλοκαίρι.
Πιο συγκεκριμένα η τελευταία ομάδα που ενδιαφέρθηκε για ταλαντούχο μέσο είναι η Μπάγερν Μονάχου. Από την ομάδα του Φέλιξ Μάγκατ είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει ο Όουεν Χάργκριβς και γι' αυτό τον λόγο οι άνθρωποι τις νταμπλούχου Γερμανίας ψάχνουν από τώρα τον αντικαταστάτη του.
Οι σκάουτερ της Μπάγερν πλησίασαν τον αρχηγό της "ένωσης" όταν βρισκότανε με την Εθνική στην Γερμανία για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών. Αυτή η συνάντηση περιλάμβανε διάφορα θέματα, όπως την διάρκεια του συμβολαίου του ( λήγει το καλοκαίρι του 2008) αλλά και τις απαιτήσεις του για να γνωρίζουν σε μια ενδεχόμενη πρόταση.
Η ΑΕΚ δεν θα έλεγε όχι σε μια πρόταση του ύψους των 3,5 με 4 εκατομμύρια ευρώ, αφού με αυτό το ποσό θα μπορέσει να κινηθεί καλύτερα και πιο άνετα στην μεταγραφική αγορά. Το θέμα είναι αν η πρωταθλήτρια Γερμανίας είναι διατεθειμένη να δώσει αυτό το ποσό για τον 26χρονο αμυντικό μέσο.
enan ton exoume alla gamei... fobamai se ligo omws den thaxoume kanena. Poly dyskolh h epomenh xronia gia thn A.E.K. dystyxws
πέγραψε
Επισημοποιήθηκε η απόκτηση του Τζον Αλοΐζι από τον Παναθηναϊκό, αφού ο 29χρονος επιθετικός υπέγραψε προσύμφωνο με τους "πράσινους". Η εξέλιξη οφείλεται στον Σπύρο Λιβαθηνό, ο οποίος βρέθηκε στην Ισπανία την Παρασκευή και κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του διεθνή Αυστραλού.
Ο Αλοΐζι ανήκει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και το μόνο που απομένει είναι η άφιξή του (την Τρίτη κατά πάσα πιθανότητα), η υπογραφή του συμβολαίου και η παρουσίασή του, που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές τις επόμενης εβδομάδας. "Είμαι ευτυχισμένος που έρχομαι σε μία ομάδα με πολύ καλό όνομα στην Ευρώπη και η οποία θα παίξει στο Champions League", ήταν τα πρώτα λόγια του Αυστραλού ως παίκτης του "τριφυλλιού".
Η στάση στον έκτο σταθμό στην επαγγελματική καριέρα του Αυστραλού (μετά από Αντβερπ, Κρεμονέζε, Πόρτσμουθ, Κόβεντρι και Οσασούνα), θα διαρκέσει τουλάχιστον δύο χρόνια, ενώ στο συμβόλαιο θα υπάρχει όρος που δίνει το δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης της συνεργασίας στον Παναθηναϊκό για ακόμα ένα χρόνο. Οι απολαβές του παίκτη για κάθε σεζόν θα φτάνουν το ένα εκατομμύριο ευρώ, με τις "καθαρές" να υπολογίζονται στις 800.000 ευρώ.
Το παράπονο του Σανμαρτεάν
"Κλοτσάει" στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό ο Λουτσιάν Σανμαρτεάν. Ο Ρουμάνος μέσος, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων που τον ζητούν ως δανεικό από τους «πράσινους» φέρεται ενοχλημένος με την κατάσταση που επικρατεί γύρω από το όνομά του και από το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται συχνά.
"Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο δεν μου δίνονται ευκαιρίες. Θέλω να πιστεύω ότι ο προπονητής εκτιμάει τις δυνατότητές μου και του χρόνου θα με χρησιμοποιήσει πολύ περισσότερο. Σίγουρα δεν θέλω να γυρίσω πίσω στην Ρουμανία και να αγωνιστώ στο πρωτάθλημα της χώρας μου. Έχω πεισμώσει και θέλω να πετύχω στον ΠΑΟ", δηλώνει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.
"Δεν θα ανεχθώ να πάω κάπου δανεικός. Αν δεν με θέλουν, να μου το πουν και να με αφήσουν ελεύθερο. Δεν είναι δίκαιο για την καριέρα μου να με κρατάνε, αν δεν με υπολογίζουν. Αυτό που ξέρω είναι ότι ο κόσμος με αγαπάει και όποτε αγωνίζομαι μου το δείχνει και με ανεβάζει ψυχολογικά".
"Μακάρι να πάνε όλα καλά και επιτέλους να ανταμείψω τους φιλάθλους, όπως εγώ θέλω. Θέλω να μείνω στην ομάδα διότι είμαι πιο δυνατός από κάθε άλλη φορά".
:roll:
Στο φως έλεγε ότι ο κόκκαλης είπε όλα τα φαξ που έρχονται για παίκτες να μην τα διαβάζουν καν αλλά να στα στέλνουν με τη μία στον ευρωσόλιντ.
Έχει να πέσει πολύ γέλιο (εκτός της πούτσας)
:midfinger:
Quote:
Originally Posted by bleeding
ante kanonise to......(btw: tsexos vre einai o an8rwpos :D)
pame gia mpyreeeeeeeeeeeeeees
aneva sto filiko me to aekaki
tha eimai pano sto filiko. to exo kanonisei apo kairo auto.
k elpizo na pane ola kala k na mporeso na peraso sxedon olo ton ioulio se ena spitaki piso apo tin kamara... :pink: :pink: :pink: :pink:
tsexos i ouggros den exei simasia. afou exei mpyres ola ok!
:roll: kai 2 euro oi mpyres (to megalo to mpoukali)....etsi :roll:Quote:
Originally Posted by bleeding
ERXOMAIIIIIII.....................
etsi :wink:
gianakopoulos sthn liverpool mallon :D
o iraklis endiaferetai gia georgiadi leei.
Ρε ενα Νιγηριανό που πήρε ξέρουμε θέση, ή τα κάνει όλα και συμφέρει?
aristero xafQuote:
Originally Posted by tamtiriree