Quote:
Originally Posted by Bullet
Βασικά θα σου κόψει την φόρα σε κάποια φάση γιατί το γαμίδι δεν περνιέται απο εκείνο το γαμοσημείο. Μου την δίνουν τα linear shoot-em-up.
Printable View
Quote:
Originally Posted by Bullet
Βασικά θα σου κόψει την φόρα σε κάποια φάση γιατί το γαμίδι δεν περνιέται απο εκείνο το γαμοσημείο. Μου την δίνουν τα linear shoot-em-up.
αν όντως υπάρχει τέτοιο σημείο το hackευουμε και πάμε στο επόμενο
μαλακια δε θα είναι να το αφήσεις στη μέση;
Ε ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟ CALL OF CTHULHU!
δηλαδή το αφήνουμε στη μέση;
δώσε μου τα φώτα σου
Βασικά, είναι ένα γαμοσημείο όπου είσαι στην καρότσα ενός φορτηγού και πρέπει να ξεφύγεις απο κάποιους εξαγριωμένους... κατοίκους. Αδειάζεις πολλές σφαίρες και δεν έχεις αρκετές, με αποτέλεσμα όταν πραγματικά τις χρειάζεσαι να μην έχεις. Απλά θέλει σωστό χειρισμό σε εκείνο το σημείο (πρέπει να ανατινάξεις κάτι βαρέλια που κλείνουν τον δρόμο του φορτηγακίου για να συνεχίσεις) και να μην σε προλάβουν αυτοί που σε κυνηγάνε. Δεδομένου βέβαια ότι έχεις επιζήσει απο τον καταιγισμό πυρών απο 12-gauge Shotguns και δεν έχεις πεθάνει απο αιμοραγία.
nice
αν και είμαι ακόμα στην πολύ αρχή
http://img410.imageshack.us/img410/6136/oathsjx3.jpg
εκανα παραγκελια για ενα τζη25
μαλακα wbrb όντως γίνεται πολύ παλούκι
ποτε επιτέλους θα μου δώσει όπλο ρέ;
Exei paiksei kaneis Runaway 2? Leei? To briskeis original pou8ena?
Nai, wraio htan alla sigoura katwtero apo to prwto (to travhksane apo ta mallia se polla shmeia). Den to termatisa giati kapou sto proteleytaio tsapter epanalamvanetai tragika ki exasa to endiaferon mou, pantws tsekare to an s' arese to prwto.
An vrisketai original den kserw wstoso, to teleytaio paixnidi pou agorasa htan to Power Stone gia Dreamcast.
to pira prin kana 3mino apo papasotiriou kai oses fores exo paei einai sinexeia ekei toulaxiston 4 kopies. thessaloniki e
ena apo ta kalytera games pou xw pai3ei ever. so simple.Quote:
Originally Posted by Lukather
Αυτόν τον καιρό:
Heroes Of Might And MAgic V: Hammers Of Fate
Company Of Heroes
Colin McRae Rally: D.I.R.T.
Titan Quest: Immortal Throne
Oblivion: The Shivering Isles
το coh το εχεις original;
Λοιπόν, Πάνε, το πρώτο όπλο που βρίσκεις, είναι στο 5ο τσάπτερ (αν θυμάμαι καλά) και είναι ένα κρόουμπαρ, με το οποίο σκοτώνεις κάτι χάϊμπριντ μπάτσους. Στα υπόλοιπα σημεία, απλά δεν χρειάζεται το όπλο (τουλάχιστον αυτό θέλουν να πιστεύουν οι προγραμματιστές και γι'αυτό δεν έχουν βάλει τίποτα), και περνιούντε όλα με στέλθ και σάιλεντ μούβ. Μην ανησυχείς όμως, μετά βρίσκεις ενα δίκανο, ένα 45άρι αυτόματο κόλτ, και ένα περίστροφο. Τα πυρομαχικά με φειδώ όμως ε.