skata.
pali de gamisa. :?
Printable View
skata.
pali de gamisa. :?
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL EPOSCH!!!!
(p.s. emena me eides pou8ena?? :P)
XAXAXAXXAXAXAXXAXAX MPOUTSER PSOFAW
ki egw eida polles vlakeies.
H8ela leei na truphsw to katw xeilos. (8elw dhladh). Kai to eixa parei apofash, de m'enoiaze an 8a me prh3ei h mana mou. Phga sto magazi olo xara kai eida oti o piercer htan h mana mou. (....) Olo xara auth mou ekane thn trupa kai kwloxarhke. OOok.
eida epishs oti eixa anevei 8es/nikh se mia filh mou apo brighton. Otan anevhka ema8a oti eixan live oi savatage, opote phga. Sto oneiro ta eixa me to Stevens, kai ekeinh thn periodo de ta phgainame kala. Meta th sunaulia phga kai ton vrhka kapou pou htan me ena filo tou, kai mou espase ta neura, opote tou eipa "ante geia" (sta ellhnika KAI me kinhsh) kai efuga. Meta apo diafores malakies pou variemai na grapsw, vre8hka s'ena magazi me ton Brian kai to Stephan apo tous Placebo. (...filarakia, sdfsdfg). Eixame vrei kokainh kai hrwinh, kai ta dokimazame, gia na ta valoume se diaforetika sakoulakia kai na mhn ta mperdepsoume, egw ki o Stephan ola auta. O Brian ta'xe parei mazi mas. Se kapoia fash arxisame na thn akoume apo thn koka kai o Brian ta phre asxhma kai epite8hke sto Stephan. Tote par'olo pou hmouna kommatia shkw8hka kai tous xwrisa. Oeee.
don't do drugs, post on er eipame.
EEEEEEETSI ETSI. :headbang: :loco:
egw eida prin ligo oti gamaga mia prwhn mou enw dipla apo to krebati htan ena ka8hsterimeno (de 8hmamai an ton exw 3anadei) kai efeuge h kouberta kai mas eblepe kai th 3anatrabagame kai tetoia....ti malakies meta phga na th xysw sto stoma kai moe trabh3e legontas mas blepei to xazo kai tetoia kai thn exysa sth patousa....meta katebhkan apo to studiaki mas (pou einai sth sofita) ta ypoloipa paidia kai bazame afises sto dwmatio kai piname mpyres akougontas fear factory...ontws oles autes tis malakies tis blepw de mporw na e3hgisw tpt einai ola 100% koufa....
Κι εμένα γύρω από γκόμενο περιστρεφόταν αλλά δε θυμάμαι τι έγινε.
Εγώ είδα ότι κυνηγούσαν με σκωτώσουν. Τελευταία συνεχώς τέτοια βλέπω. Το πρόβλημα είναι ότι ούτε με σκωτώνουν, ούτε τους ξεφεύγω. Είναι απλά ένας συνεχές και αγωνιώδες κυνηγητό.
Tora teleutaia exo deei guro stis 2-3 fores mia sumfoititria pou einai polu omorfi kai polu glukia alla den einai to klasiko xetsipoto pou goustaroun diaforoi edo mesa ki exo, einai polu ntropali xero go kai ntunetai polu gamata, apla kai kanonika, kai tin eida kai xthes re gamoto, kai to mono pou leme metaxy mas einai mia kalimera, ti na simainoun ola auta?
Episis eida ena polu thermo oneiro me mia fili tis aderfis mou pou imastan prota stin pisina kai kaname vouties, meta pigame sto domatio kai paixtikan skinika kai meta de thumamai giati alla eixe metamorfothei se alli fili tis aderfis mou. Exo dei ki ego kati sxetiko me to ER alla de thumamai ti. Parepiptontos, mono ego eimai pou oti exei na kanei me ton president to theoro kruo kai xazo kai oxi asteio? Opote de gelasa kai me to oneiro, tha xenerona ama to evlepa ego. :P
μαλάκα έλεος...
είχαμε εκλογές, λέει, και ήμασταν όλοι (αυτοί που έβλεπα στο όνειρο τουλάχιστον) πολύ κομματόσκυλα.. δύο κόμματα ήταν υποψήφια μόνο, και οι αρχηγοί τους: Paul Mc Cartney, George Harrison
(δεν έχω ξεφύγει)
Για κάποιο λόγο ήμασταν όλοι με τον Harrison, και φωνάζαμε συνθήματα και τέτοια. Το clue είναι ότι ήταν και οι δύο έξω από την αίθουσα στην οποία διαδραματιζόταν το όνειρο, και όποιος κατάφερνε να μπει θα γινόταν πρωθυπουργός (....)
Ε να μην τα πολυλογώ, καταφέρνει και μπαίνει ο Harrison, και τα σπάμε όλοι, του ορμάμε ξέρω 'γω, αγκαλιές φιλιά κλπ.
μαλάκες αν βγει ο Γιωργάκης θα μου χρωστάτε
epos
asxeto me oneira osoi pisteuete se matiasma ktl ti kanoume otan mas parewi 5-6 meres seri?barieme na bazw th mana mou kai th brutally na me ksematiazoun :oops:
Ama thes se xematiazo ego, ena stulo xreiazetai mono, alla boro kai me karfitsa.
hahaha
psalidaki sa tis kalt splatteries.
oti na nai arkei na fygei :twisted:
Egw eida ena polu agxwtiko oneiro(aka efialtis), skata. :?
ti pa na pei "skwtwsw"??? (grafeis kai me ellinikous xaraktires tromara sou)Quote:
Originally Posted by Chopped In Half
an ennoeis "skotwsw", tote to oneiro sou exei eksigisi (tetoia evlepa ki egw). Sxoleio, panellinies, agxos...