ή για εξετάσεις αίματος...
Printable View
ή για εξετάσεις αίματος...
Να το κάνετε, αλλά στο ανάλογο νήμα. Μη μου χαλάτε τη γωνιά!!!
Ε φλέημ χωρίς εμένα ρε μαλάκες, τι περιμένατε?
Τελικά δε μπορώ να καταλάβω αν πιο καθυστερημένος μόγγολος είναι ο Φίξξερ ή ο Ονιμπότσο εδώ μέσα, πείτε μου κι εσείς.
Πάμε!
Μπες κι εσύ στην παρέα μας! Τηλεφώνησε τώρα στο ************ και πάρε μέρος στην πιο ξέφρενη τηλεπαρέα!
Aυτό ας πούμε είναι το κινητό του Κομισαρ;
Ειναι οντως το κινητο του κομισαρ, αλλα δεν εχει smartphone o τσιπης και δε μπορω να του στειλω dick pics =/
Επισης, μαλλον δεν καταλαβαν οι admins το καταπληκτικο, για μια ακομα φορα, χιουμορ του αναπηρου, αλλιως θα το ειχαν σβησει ή εστω κανει edit πιστευω.
Quote:
3. Αν είστε βλάκες μη γραφτείτε. Δεν έχουμε κάτι με τη βλακεία, αρκεί να μη βρίσκει το δρόμο της για την οθόνη του υπολογιστή μας μέσα από το Electric Requiem.
4. Μην είστε επιθετικοί απέναντι σε άλλους χρήστες για πράγματα πέραν των εδώ λεγομένων τους.
Den einai vlakas, einai skatan8rwpos kai afto den einai to idio giati to prwto exei elafryntika.
Eπειδη ομως δε μας φταινε σε τιποτα τα παλικαρια στο ΝΒΑ θρεντ, ας ερθουμε εδω περα. Κι αν γινεται να μετακινηθουν εδω τα παρακατω ποστς παρακαλω, γιατι και ξεκινανε και τα πλεηοφφς σημερα, αλλα και να εχει να ηδονιζεται κι ο ταπεινος Θανασης που ασχολειται ενα φορουμ μαζι του ξανα.
Ευχαριστω για την ιδεα! Αν ηταν αληθεια το ενα ακομα ψεμα που διαδιδεις, τοτε κανονικα δε θα επρεπε να μπορω να σε βρω για να σε μπλοκαρω, ετσι δεν ειναι? Αφου αλλωστε οπως ειπες εχεις μπλοκαρει το εμφανισμενο μουτρο μου, γιατι εκανες κι εσυ το ιδιο, κυριε Φουσεκη. Ελα που το ονομα σου ομως βρισκοταν ηδη στη λιστα με τους μπλοκαρισμενους, εκει που βρισκεται απο το Νοεμβριο δηλαδη. Γιατι εγω μπορω ΟΝΤΩΣ να παρω σκρηνσοτ μιας και το εθιξες. Θα βρεις κι αλλον εναν γνωριμο στη λιστα, εναν που σε προλαβε και αρχισε να με βριζει κι αυτος επειδη τον μπλοκαρα. :touched:
Spoiler
Δεν ηξερα καν οτι υπαρχει μπλοκ στα φειςμπου:touched:
Αφου μαθαινουμε που μαθαινουμε κατινιες, ειτε μπαν, ειτε να μαθουμε γιατι τα σπασατε με τον κομισσαρ. Κανα κουτσομπολιο βρε αδερφε. Αλλιως πουλο, σπας αρχιδια, φτανει.
Επίσης, τι φάση με την κλάψα αν σε μπλοκάρει κάποιος; Κουμάντο στη block list του άλλου; Νιώθεις ότι δε σε παίζουν; Κόμπλεξ απόρριψης; Εξηγήστε μου κάποιος;
Με ανησυχεί ότι με όλα τα δεδομένα στη διάθεσή σου, δυσκολεύεσαι να καταλάβεις...
Στο μεταξύ χίλια μύρια μπινελίκια χώνω Φίξξξκσκσκσκσερ από εδώ, ποτέ, ούτε μία φορά όμως στο fb. Παρόλα αυτά από τότε που έκανε μπλοκ το λιβανίζει ως και τώρα, όπως και με τον Ονιμπότσο σαν γκρειτ σαξες.
Για κάτι τέτοια αναρωτιέμαι εν τέλει για ποιος από τους δύο είναι πιο βλάκας. Αλλά τελικά αποφάσισα. Ο Φικσκσκσκσερ είναι, απλά όπως είπε και ο πράκα, τουλάχιστον δεν είναι κακεντρεχής, ο άλλος είναι πιο έξυπνος αλλά ΣΚΑΤΑΝΘΡΩΠΟΣ.
Fxaristoume pou mas e3hghses pws exoun ta pragmata.