εγω ευχαριστω ρε , γαμησε η φαση.
Printable View
εγω ευχαριστω ρε , γαμησε η φαση.
πηγα ναπρω κοκα κολα και πιτσινια για να μου φτιαξουν το στομαχι, και ανακαλυψα οτι με εναν μαγικο τροπο, εχω ξερασει τον καθρεφτη του οδηγου. και πουθενα αλλου.τα υπολοιπα ολα πορτες παραθυρα κτλ δεν εχουν ουτε πιτσιλια...
καλα το οτι δε θυμαμαι τιποτα, φανταζομαι το καταλαβατε
μούτζα γιατί οδήγησες σε αυτή την κατάσταση
και πινκ γιατι μπορουμε να σου λεμε ΣΚΑΣΕ ΠΙΑ ΕΜΕΤΕ
οδηγησα 100 μετρα. οχι οτι ειναι δικαιολογια αλλα τεσπα... μουτζα γουελ ντισερβντ.
υγ. κοτα ε κοτα. κολωσες να ερθεις για να μη πεσεις παλι κατω!! χαχαχαχα
πολλα πιγκς σε ολους...δυστυχως ειχα αξυριστη καραφλα και ειμαν συμμαζεμενος
την αλλη φορα θα σας γαμησω τα υπατα
υ.γ την ιστορια θα την πω αλλη φορα...Κοιλια ΣΤΑΜΑΑΤΑ να εισαι τοσο καταπληκτικος αθρωπας
εχει να με πονεσει ετσι ο σβερκος μου απο συναυλια σλειερ στο περιστερι το 98..
ο σβερκος> το σβερκο.
γιουλαω σφοδρα
''they live by night''
3 μερες αυπνος....
μπανιο (σπανιο για μενα) και μπουκα στην κουρσα Σωτου
ας παρακαμπσομε τα της διαδρομης (ειδαμε ΟΥΦΟ...εχω και φωτο)
παμε στου Κοιλια μετα απο τις οδηγιες μιας δορυφορικιας πιπιτσας (GPΣ-μας ταπρηξε)
Κοιλιας απλα ψυχεελικος....λεει αστεια που τα αντιλαμβανεσαι εναμιση μικροδευτερολεφτο μετα, τζαμπα μαστουρα
τεσπα ξεκιναμε με την κουρσα για το καταστημα...φτανομε και λεω τον Κοιλια ''ασε με στην εισοδος γιατι εχω προβλημα ειμαι βραδυπους και δεν κανει να περπαταω''
με το που κατεβαινω απο την κουρσα μεχρι να σιαξω ταρχιδιαμ με το χερι, η επομενη κουρσα με λεει ''μολαχο πισω στο χωριο σου'' (!!!!!)
εξω απο το καταστημα βλεπω τον Φρηκ σε οτιναναι καταστασις (θα την δουμε και παρακατω)
μπαινω μεσα και αναγνωριζω μονο την λεδικιλλερ...ε παω, με λεει ενας, τι κανεις κλπ, ε τι κανω ποιος εισαι συ κλπ
λολ ηταν ο Κομτες
στο τραπεζι ειναι μια νεαρα διπλα στην λεδη, σπαω το σακατεμενο καραφλο κεφαλι μου να βρω που την ξερω....τελικα ηταν η Ραδενεργεια (καλα εισαι? δεν εισαι καλα...ποια ειμαι?)
παω να χαιρετισω το ΤΕΡΑΣ και τον δρακαρχοντα...σκαει αιφνιδιαστικα η Ντραμσιξ απο πισω ''γεια σου βλαχακι''
τεσπα διαφορα τετοια επι 17...
α και τελικα ο ΘΡΑΣΕΡ ειχε δικιο....οντως Ολια εχεις μεγαλα μεμε
Ωραίγια ήταν.
α ναι...ειδα και οντονιαν λολ....νομιζα δεν υπηρχε
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphoto...16164593_n.jpg
τελεια ηταν εψες.
ποιοι ειναι αυτοι γυρω απο τα ΜΕΜΕ της?
α ναι φλασια....λεω τον μπαρμαν φερε μπυρα ρε υποτακτικε, με λεει δωσε τοσα, τον λεω εχω το λεφτερο απο τον αφεντικο να πινω τζαμπα
εκεινη την στιγμη ησαν ενα με το μωσαικο