Ο χορος στο 1ο γκολ οοολα τα λεφτα..
Printable View
Ο χορος στο 1ο γκολ οοολα τα λεφτα..
Ρεσιτάλ "αντρειωσύνης" με συμπεριφορές δωδεκάχρονων. "Δε με νίκησες, δεν έπαιζα στο τέλος, μαμαααα".
Καλοί ήμασταν, είχαμε κατοχή και έλεγχο ενός αγώνα στη δεύτερη δυσκολότερη έδρα του πρωταθλήματος. Τα γκολ ήρθαν μεν κυρίως από στημένα, αλλά ήταν από αυτά που αν δεν είχε γίνει το φάουλ εκεί ο Λέτο θα έβγαινε φάτσα με το τέρμα και ήταν φυσικό αποτέλεσμα της υπεροχής μας. Η ομάδα παρά τις τρομερές απουσίες και τα γενικότερα προβλήματα γύρω της βρίσκει τρόπους και αποδίδει και έχει την καλύτερη επίθεση (αναμφισβήτητο) και άμυνα (αν και με 2 λιγότερα ματς, δεκτό) ως τώρα στο πρωτάθλημα. Δεν ξέρω αν είναι μετριότατη σε σχέση με την Τσέλσι και την Άρσεναλ, αλλά με τα στάνταρ του ελληνικού πρωταθλήματος παίζουμε καλά και με ταυτότητα - πρεσάρουμε ψηλά, έχουμε ήρεμο πάσινγκ γκέημ και σαφές σχέδια επιθετικά.
Μετά τα καλοκαιρινά μας θρυλικά χάλια, είχα πει δεν θα μιλήσω για την ομάδα, εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων, όπως κανά ντέρμπυ.
Μετά την εξαιρετική αρχή και βελτίωση στη συνέχεια λέω θα περιμένω να μιλήσω πριν/μετά το ντέρμπυ στο καραισκάκη.
Αλλά όταν αυτή η ομάδα, με τις δεδομένες τις ελείψεις, είναι αήττητη, πετάει τουλάχιστον 2 γκολ σε κάθε αγώνα τελευταία, πετάει 3 σε ντερμπυ με παοκ στην τούμπα και παίζει και πολύ ωραία μπάλα, σε κάνει να θες να σχολιάσεις ότι κάτι πάει καλά.
Δεν υπάρχει λόγος να σχολιάσω παίχτες όταν υπάρχει σύνολο, αλλά Λετο λατρεία.
Τώρα τι ακριβώς θέλουν οι φίλοι παοκς μέτα από τέτοια εμφάνιση, κατά την οποία παραδέχονται τα χάλια τους και οι λοιποί είναι λίγο αξιοπερίεργο.
Έγραφα εδώ πριν κάτι μήνες ότι δεν έβλεπα τον τεχνικό μας να μένει, όχι επειδή υπάρχει καλύτερη λύση, αλλά επειδή ο Τύπος θα του φόρτωνε πάλι όλα τα προβλήματα, για τα οποία φυσικά δεν έχει ευθύνη. Ευτυχώς η σαπουνόπερα που λέγεται επικαιρότητα ΠΑΟ κράτησε λίγο τη φασαρία μακριά του και μακριά από την ομάδα και φαίνεται ότι ο άνθρωπος βρήκε τον τρόπο να παίρνει από τους παίκτες του το μέγιστο δυνατό - ακόμα και από τους "δύσκολους". Μακάρι η ιστορίες με τους πρίγκηπες και τα ρέστα να αργήσουν να τελειώσουν, εκτός από το ότι δρουν ως αλεξικέραυνο της ομάδας, δεν είμαι σίγουρος πως ο νέος ιδιοκτήτης - όποιος και αν είναι - δε θα τα κάνει πουτάνα για να δείξει την "νέα εποχή που έρχεται".
Το κλάμα σήμερα ξεκίνησε πριν καν μπούμε στο γήπεδο. Καλή φάση μία ώρα πριν τη σέντρα και οι 3 είσοδοι της 4 να είναι άδειες και το μόνο που βλέπεις (αν βλέπεις και δεν κλαις δηλαδή) είναι φωτιές και μπάτσοι. Οι οποίοι τρώγανε πετρίδι κυρίως από την ευθεία αλλά και από πάνω από τα τουρνικέ. Επίσης μέχρι να ξεκινήσει το ματς κανένας σε καμιά "γειτονιά" μέσα στο γήπεδο δεν άκουγα να μιλάει για μπάλα, οι γενικότερες εξελίξεις την έχουν πλέον ξεπεράσει.
Κι αφού καλωσορίσαμε και τον νέο άνεργο της εβδομάδας στην "γειτονιά" μας είδαμε και το ματς. Ο ΠΑΟΚ φέτος πιστεύω έβαλε τις βάσεις για να κάνει ότι έκανε και πέρσι με την ΑΕΚ. Μάγκα μια ανύπαρκτη ομάδα. Το λέω και το ξαναλέω και θα συνεχίσω ότι ο ΠΑΟ είναι απλά μια καλή ομάδα που εμένα δε μου λέει και τίποτα. Τριάρα με 2 στημένα και ένα σουτ που κόντραρε ήταν παιδιά, μην εξιτάρεστε για τη "μπαλάρα που παίζετε". Γαμώ τη μάνα του Κουκουλάκη που με αντιμετωπίζει σα μικρή ομάδα και μου δίνει πέτσινα πέναλτι στο 3-0 για να μου πετάξει τα σπόρια μετά το χέρι του Μπουμσονγκ στο 0-0 που αβαβα. Ξέρω, δεν είχε πρόθεση, δεν το ήθελε το παιδί, αν όμως κάνει σε δύο εβδομάδες κάνας Μέλμπεργκ τόσο ακούσια πεντακάθαρο χέρι μέσα στην περιοχή, μπροστά στα μούτρα του διαιτητή, και δεν το σφυρίξει, θα μας τα πρήζετε ως το τέλος του ελληνικού κράτους, παραδεχτείτε το. Κατά τα άλλα συχαρίκια, κάθε καζούρα δεκτή, 3 γκολ στην πιο δύσκολη έδρα του πρωταθλήματος δεν είναι και ότι πιο συνηθισμένο κι εύκολο.
Το πιο σημαντικό όμως: ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΤΕ. Ποτέ με αυτούς τους οπαδούς και τη νοοτροπία τους εκεί στα οργανωμένα αχ καλέ. Τσαμπατζήδες στην είσοδο, τσάμπα μάγκες μέσα, τσάμπα τιμωρία, τσάμπα νταηλίκι και στο τέλος, μετά από όλα αυτά, τσάμπα κράξιμο γιατί δεν γίνονται μεταγραφές. Σήμερα τους έφταιγε (όπως και σε κάθε δύσκολη στιγμή) ο πουστηκοντέ από τα πόδια του οποίου πέρασαν ΟΛΕΣ οι επιθέσεις μας και ο χαλκιακοπροσκυλοκλικαδορε που έπνιξε ένα φάουλ που πήγε στα άπιαστα, ένα σουτ που κόντραρε και ένα φάουλ που πέρασε μέσα από το τοίχος που άνοιξε σαν τριαντάφυλλο. Τον Μίρο (που εγώ τον λατρεύω) και τον Αρίας που κάνανε παιχνίδι για άγρια κόντρα με τον Αλμωπό Αριδαίας ελάχιστοι τους παρατήρησαν.
Ε και όσο έχουμε σε τεράστιο βαθμό τέτοιες αντιπαραγωγικές και νταηλίδικες λογικές θα παίρνουμε αυτό που μας αξίζει. Και καλά να πάθουμε. Ο κοντός φταίει άλλωστε.
το πιο σωστό πράγμα που γράφτηκε για το θέμα αυτό
ειδικά στη 2η παράγραφο τα λες όλα
.
Λες κάποιες βλακείς εδώ στο κείμενό σου - να σαν αυτή με το χέρι. Που δεν ήταν πέναλτυ με κανέναν τρόπο και που δεν έχει καμιά σχέση με τα χεράκια που σηκώνει ο μελμπεργκ στον αέρα και παίρνει "κεφαλιές". Αυτά που λες τα γράφουν οι γαυροι, κρίμα είναι.
Το γκολ του μαυρούλη κοντράρει σε πόδι ή γκελάρει στο έδαφος; Το είδα σε μέτριο στρίμιν και δεν ήμουν σίγουρος.
κοντράρει, το είπε ο σπίκερ και φαίνεται στα ρηπλέη
εμένα μου αρέσει η σκοπιά που το βλέπει ο Η. και τον πίνκαρα.
Κάποια πραγματάκια πρέπει να τα βάλετε καλά στο μυαλό σας, είναι κάποια πράγματα που τα έχει ζήσει και το δικό μας το μπουρδέλο , πρέπει να αποφασίσεις αν είσαι η ομάδα σου ή ο λαός σου, (βλέπε πρώτα ορίτζιναλ και μετά ΑΕΚ), και μετά πρέπει να καταλάβεις ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι πρωτάθλημα δεν παίρνεις με τα ντέρμπυ (θυμηθείτε πρώτα χρόνια του πορτοφολά στην ΑΕΚ που δεν έκανε νίκη σε ντέρμπυ αλλά η κούπα κούπα).
Θα μου πεις, δεν κέρδισα τον ΟΦΗ ... ναι οκ, αλλά όπως αποδείχτηκε ούτε ο Ολυμπιακός το έκανε ούτε η ΑΕΚ ....
Φέτος έχετε μια πολύ ενδιαφέρουσα ομάδα με έναν σοβαρό προπονητή και ακόμα πιστεύω ότι μπορεί να είναι και η χρονιά σας , φτάνει να αφήσετε τον ΠΑΟΚ να είναι η μεγάλη ομάδα που ξέρουμε και όχι να κάνετε σαν κουσαβάκια.
χέιτερς γκόνα χέιτ.
πι-ες ο Παναθηναϊκός έπαιξε σωστή μπάλα με πιο καθαρό μυαλό.
Raven Lord, η γνώση σου για το ποιοι είναι μέσα στην Τούμπα και το τι κάνουν περιορίζεται στον σανό που καταπίνεις αμάσητο από τα ΜΜΕ Τρικάλων. Οι προβληματικοί σε κάθε μα κάθε ματς είναι το πολύ 300 άτομα, σε δικαιολογώ όμως γιατί τόση μπορεί να είναι η επαφή σου με αυτά, τόσα λες.
Odonian, ανέφερα τον Melberg τελείως τυχαία και σίγουρα όχι για τις εναέριες διεκδικήσεις του (αν και το ήξερες και πριν γράψεις το ποστ σου αυτό). Θα μπορούσα να πω τον Αβααμ, τον Μαρκάνο, όποιον άλλον έχουνε οι γάβροι σέντερ μπακ ή στην τελική οποιοδήποτε παίχτη του γαύρου. ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΖΕΠΕΛΙΝ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΧΕΡΙ. Πες εσύ όχι, ακούστηκες. Στο τέλος όμως όταν, όπως είναι φυσικό, δεν πάρεις πρωτάθλημα μην τα ρίχνεις πάλι στο αντίστοιχο καθαρό γκολ του Κατσουράνη που δεν σου έδωσε, γιατί το πρόβλημα θα είναι και πάλι ότι Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΗ.
τόσα χρόνια έπρεπε να το έχω καταλάβει πως στο er ακόμη και να εξηγήσει κανείς κατά λέξη τι εννοεί, οι περισσότεροι θα λένε τα δικά τους. λοιπόν, λέω αυτό και κλείνω το θέμα "οπαδοί παοκ": προφανώς δεν έχω κάτι εναντίον κανενός που ήταν στην τούμπα και η ατμόσφαιρα ήταν σε φυσιολογικά για τέτοιο παιχνίδι επίπεδα. ίσα ίσα που κάνω παρέα με κάποιους τοπικούς συνδεσμίτες και μια χαρά κάνουμε χαβαλέ μεταξύ μας στα ματς. ούτε πέταξα σπόντα για το σύνολο "οπαδοί παοκ". η σπόντα μου αφορούσε αποκλειστικά κάποιους παοκτσήδες του εν λόγω φόρουμ.
Αν δεν εννοείς εμένα, τότε ποιον εννοείς; Ποιος δηλαδή θα σου τα κάνει ζέπελιν; Οι εφημερίδες και τα site του ΠΑΟ; Εκτός από το ότι κακώς παθαίνεις τέτοια πράγματα για κωλοφυλλάδες που διαβάζουν όλοι όλοι 3000 άνθρωποι στην Ελλάδα, φαντάζομαι ότι θα πέτυχε το μάτι σου τι γράφανε τα γαυροσάητ χτες για τη σφαγή του ΠΑΟΚ από τη διαιτησία - σε ματς που δεν είναι καν δικό τους και δεν έγινε κάποια σφαγή. Αδυνατώ να ξεχωρίσω την ιδιαίτερη διαφορά που έχουν οι ακραίοι μαλάκες μας από τους ακραίους μαλάκες των απέναντι (μαύρων, κόκκινων, κίτρινων). Όπως εσύ λοιπόν διατυμπανίζεις παραπάνω ότι είναι μόνο 300 οι κακοί, έτσι σου λέω κι εγώ ότι το μεγάλο σύνολο των οπαδών ΠΑΟ δεν κάνει τίποτα ζέπελιν, εκτός αν υπάρχει πολύ καλός λόγος, όπως ναι υπήρχε πέρσι στο καραισκακη. Όλοι αυτοί λοιπόν δεν ρίχνουν καν το φταίξιμο στον διαιτητή του ντερμπυ για το χαμένο πρωτάθλημα, αλλά στους διοικούντες (λολ) τον ΠΑΟ - όπως και να 'χει όμως, όταν σου κλέβουν μια εκτός έδρας νίκη στο κλασικό ντέρμπυ και μετά μπουκάρουν να σε δείρουν και σε βρίζει και ο χοντρομπαλάς πρόεδρός στο τέλος, ε καλό είναι να ακουστείς, όχι;
Πέρα από αυτό, το ποια ομάδα είναι υποδεέστερη θα ήθελα να το δούμε στο γήπεδο. Μπορούμε να κάνουμε εκτιμήσεις, αλλά αν ξέραμε από πριν τι θα γίνει, δε θα βλέπαμε μπάλα.