pare kai ton jim gillete ? ton andra ths lita ford, pou spaze pothria me tous nitro :P AAA RE MEGALEIA :P michaelangelo - i apothewsh kitharistas :P me th diplh kai thn tetraplh kithara :P EPOC EPOC !!!!
Printable View
pare kai ton jim gillete ? ton andra ths lita ford, pou spaze pothria me tous nitro :P AAA RE MEGALEIA :P michaelangelo - i apothewsh kitharistas :P me th diplh kai thn tetraplh kithara :P EPOC EPOC !!!!
8a parw kai ton kwnstantino paliatsara kai ton tzon modino ama laxei
zhtw kai o michaelangelo kai o rafaelo kai o mihalis aslanis
Sto filtato filo kai sympolemisti enantia punkadiki ypo-ideologia tou xaous, tou skotous kai tis katastrofis, Statler....Quote:
Originally Posted by Statler
Akou groups pou eixan toulaxiston enan punka stin syn8esi tous:
SODOM
DESTRUCTION
DESTRUCTOR
TANKARD
VENOM
WARFARE
MOTORHEAD
EXODUS
WHIPLASH
MEGADETH
ANTHRAX
DARK ANGEL
IRON MAIDEN ('h mipws se xalage i fwni tou Paul?)
kai xilia dyo alla...
fysika krataga to kalytero gia to telos...:
M A N O W A R ! ! !
Nai kyries, kyrioi kai flwroi,
Oi Manowar eixan stin syn8esi tous kapoion ki8arista onomati Ross The Boss pou itan pio koulos ap'to mesw oro twn punkidwn tis epoxis kai me energo drasi stous Dectators!
Omws otan eisai kati meta3y kollimenou kai koufou den mporeis na ta deis ola ayta.
Oles oi parapanw mpantes ektos ap'to oti eixan apo ena toulaxiston punkio stin syn8esi tous-alla paizane metal-, exoun kai allo ena koino...
Me arxigous tous Manowar...
GAMOUN KA8E TRU-"METALIKO" FRIKIO POU ZEI STIN KOSMARA TOU!!!
Filakia ston Odin!!!
De tha mporouses na exeis pio dikio gia opoiodipote apo ta parapanw.Quote:
Originally Posted by Stormtrooper
:worship:
Eidika de o Ross to dilwnei akoma oti den einai metallas. Kai kala ekane to paidi, oso koulos kai an itan (pou ITAN) kai mono pou paizei afto to pathiasmeno solo sto battle hymn kai to akouw kai to peos mou fouskwnei me perifaneia aksizei oso 100000 Turillides.
A kai iksere oti itan koulos kai de ginotan kai rompa :p
Stormtrooper, gia mas tous latreis tou odin oloi aytoi pou anafereis (ektos maiden, motorhead, manowar) einai
a)punk
H
b) toso ma toso eleeinoi mousika pou mono to gelio prokaloun.
Merikoi einai kai ta dyo.
e to na 8ewreite punk tous Megadeth px ti mporei na shmainei?
Ayto akribws apodeiknyei poso kollimenoi eisaste. Oi Motorhead einai isws oi monoi pou exoun bgalei ameigws Punk kommatia!!! Den krinw to gousto sas. Px. O ka8enas mporei na pei oti oi Sodom einai gia to poutso (kalos malakas 8a'nai). Egw krinw ili8ies nootropies pou prodidoun to IQ merikwn (pou den 3eperna to meso oro twn mpampouinwn).Quote:
Originally Posted by warlord
Fysika file Nikolaki, gia sena den isxyoun ta mpinelikia, giati opws 3ereis se agapw (plaka kanw) kai se sebomai (den kanw plaka) :D
Kairo exoume na bre8oume kai na se pw tru-metala apo konta. Ante kanonise to me ton Kwsti!
Poia einai ta punk kommatia ton Motorhead?
Gia to diko mou gousto, oi venom/sodom klp einai asteioi. Gia to diko sou oi wotan... So what? H monh diafora einai oti oi wotan klp den exoun punk epirroes :)
By the way, den me noiazei an kapoio melos enos group einai punkio. Oi Misfits px ekanan to kryst the conqueror project pou einai gamistero heavy metal... Den tha to akouso epeidh einai oi misfits?
OverkillQuote:
Motorhead
Emergency
Snaggeltooth (den 8ymamai pws grafetai)
Bomber
kai fysika mporw na sou katebasw paaaaara polla akoma ameigws punk kommatia tous. Oti 8ymamai 8a to grafw...
ANEBA STO TRAPEZI MOU
KOUKLA MOU GLYKIA
XOREPSE KAI SPASTA OLA
TOUTH TH BRADIA!!!!!!!!!
STORMTROOPER IS GOD.-
KAI ETSI GIA TH PORWSH
WAIT FOR ME DRAGON
WE'LL MEET IN THE SKY
BY FIRE AND MAGIC
I HAVE SWORN
HELL IS CALLING
WE CANNOT BE DENIED
RIDE INTO THE BLACKNESS OF THE STORM
WE MUST DIE TO BE REBORN
:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:
Oi Megadeth punk?Mipws einai kai kouloi?
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Allos gia to punk bourko?Poioi exoune seira?Mipws oi Watchtower? :worship:
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Oti de milaei gia ksorkia ,spathia,panoplies,exei soeed metal tempo kai gretsa fwnitika einai punk.Xwnepste to kala.
STORMTROOPER eisai o presbeyths twn punkiwn en elladi!Parto xampari
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Paw n'akousw ligo punk twra,lew na balw ligo Death Angel.
E RE GLENTIAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! :rofl: :rofl: :rofl:
Asto Nikola,esy theoreis epic to Orgasmatron (xwris plaka,mou to exeis pei ki ayto)! :rofl: :rofl: :rofl:Quote:
Poete tha pame gia kamia kapnisth mprizola pathos?
:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:Quote:
Originally Posted by Witchkiller
Argises na mpeis alla me kaylwses me tin kalimera!!!
Protinw synantisi me necropethameno gia anelleito Headbanging til' death me diskous Manowar!!!!!!!!!!!!
Exw piasei moloxa kai se perimenw na me garnireis :rofl: :rofl: :rofl:Quote:
Plaka,plaka, paiktika oi Leader einai poly texnikoi (aney xabale twra) allaQuote:
a)o tragoudisths tous einai gia to poutso
b)Ta kommatia tous einai gia ton poutso (m'ekseresh to ''Out Of Control''
Enas sobaros tragoudisths,me sobarh pgofoga.Mi mou peis oti einai Adams to paidi giati tha kanw tama ston a'i' Giwrgh ton Lourmpadiarh prwi,prwi.Quote:
A,kai ta tragoudia tous einai gia peiratiko cd apo mayro sta Katw Pathsia.De briskeis Koulh?
Kai pou telei na to kserw egw re eysome?Tsi nti r exw (apo Warlord).Poly pio xalia omws kai apo to xeirotero RUNNING WILD disko giati poly apla o xeiroteros RUNNING WILD diskos einai ena apiasto oneiro gia to ypoloipo Heavy Metal (kati san serbieta me ftera).Quote:
Afto to teleytaio mou arese.Les kai akouw Armed Forces aisthanomai (eixes dikaio Nikolaki telika,metrio to ''Take On The Nation'' alla o mayros de se akousA.) :gun: :blaser: :gun: :blaser:Quote:
A,exeis kai Hammerfall.Akous dhladh kai kati pio sobaro se sxesh me thn ypoloiph saboura pou aradiases edw (ekserountai ta gnwsta 3-4 groups pou ta brikame kapws).
Malakai s'ayto to post.Filate Nikolakh diabase to epomeno.......
ETSI,ETSIIIIIIIIIIIIQuote:
Originally Posted by Stormtrooper
:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:
SO MR DJ
PLAY JUST ONE FOR ME
YOU KNOW THE ONE
WITH THE CRASHING
AND THE SCREAAAAAAMMMMMMM
'CAUSE ONLY ONE THING
REALY SETS ME FREE
HEAVY METAL
LOUD AS IT CAN BE
:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: