το ερ σαν φορουμ ειναι ετσι αντιολυμπιακο ας πουμε? γιατι οκ ολοι τον σιχαθηκαμε ανα σημεια, αλλα τετοια συσπειρωση (λολ) μου προκαλει εντυπωση.
Printable View
το ερ σαν φορουμ ειναι ετσι αντιολυμπιακο ας πουμε? γιατι οκ ολοι τον σιχαθηκαμε ανα σημεια, αλλα τετοια συσπειρωση (λολ) μου προκαλει εντυπωση.
και καπου εδω ξανααποσυρομαι.
δικο σας!
αστην μυγα κατω ρε μπαγλαμα, σιγα μην κανεις κ θρεντ αποχωρησης
με το "αδερφε" ξεκιναει τις φρασεις του ο Νικολακο εννοουσα
Κατ'αρχάς εγώ δηλώνω ότι πρέπει να μιλάτε για 2 εφημερίδες γενικά εμετούς. Το ΦΩΣ από τότε που έφυγε το ζώο ο Νικολακόπουλος μια χαρά εφημερίδα είναι (για οπαδική φυλλάδα πάντα μιλώντας) και φυσικά πάντοτε παραμένει η πρώτη σε κυκλοφορία και με τεράστια διαφορά από τις άλλες δύο, παρόλο που έχει φάει πόρτα από την διοίκηση (που έχει για πράβδα τον Γαύρο). Γενικά επειδή αυτό το επιχείρημα είναι της πούτσας όταν μιλάμε για εκατομμύρια οπαδούς και χιλιάδες φύλλα αντιστοίχως, πρέπει να το σκεφτείτε και λίγο το οπαδιλίκι και το γεγονός ότι ο άρρωστος θα πάρει τον Γαύρο και για να κορνιζώσει το γραφικό του εξώφυλλο αλλά κυρίως γιατί είναι η φυλλάδα με απευθείας ενημέρωση από την διοίκηση. Ο Πουλόπουλος που μέχρι πρότινος είχε την τιμή να είναι η πράβδα του Σώκου τραβάει τα ζόρια και ψάχνει να δει πώς θα πουλήσει, με μαϊμούδες, με εξωφρενικό πρωτοσέλιδο, ό,τι.
Δεύτερον, αν δεν είχατε ΤΟΣΟ μπουρδελοεφημερίδες ή έστω τα πηγαίνατε καλά γενικά αντί να είστε αυτό το διοικητικό-ΑΡΔο τσίρκο και εσείς θα είχατε περισσότερη κυκλοφορία. Διότι όσο χαζοί και να είναι οι βάζελοι(!), μάλλον αντιλαμβάνονται το τι σίχαμα παιχνίδι παίζεται εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια.
Δεν ξεχνάμε φυσικά ότι όλες οι οπαδικές φυλλάδες είναι για κάψιμο.
Green machine: Εδώ είναι όλοι (οι μύγες-στηρίζουμε πάμπλικ μούτζα) αντι-ολυμπιακοί πρώτα και μετά η ομαδούλα τους. Κλασσικά κόμπλεξ, ένα ψυχολογικό κάτι που λέει και ο μέντοράς μου.
prokrisi mesa stin toumpa! :PQuote:
Στις 02 Μαρτίου το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
Στις 21:00 θα ξεκινήσει στο ΟΑΚΑ ο πρώτος ημιτελικός μεταξύ των δυο ομάδων
Η ΕΠΟ όρισε τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Έτσι, στις 02 Μαρτίου και ώρα 21:00 στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.
Τρεις ώρες νωρίτερα, ο Ατρόμητος θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό Βόλου.
Οι ρεβάνς έχουν οριστεί για τις 16 Μαρτίου. Σε περίπτωση που εκείνη την μέρα ο ΠΑΟΚ έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τότε θα οριστεί νέα ημερομηνία για την διεξαγωγή της ρεβάνς στην Τούμπα.
Είσαι μύγα; Δεν είσαι μύγα. Διάβαζε ρε Σαμπρέλα καλύτερα, πανάθεμα τα σεντόνια που σε αποσυντονίζουν! Οι μύγες καταλάβανε.
Το γράφεις 2 φορές και με κάνει να πιστέψω ότι πέφτεις στην ίδια μαλακία για την οποία κατηγορείς τον Μαξ Πέην: Δεν τα λένε αυτά όλοι οι οπαδοί ΠΑΟ μεταξύ τους. Αν θέλεις, να σου θυμίσω και δικό σου παλαιότερο ποστ στο οποίο έκανες γενική σύγκριση οπαδών ΠΑΟ και γαυρου λόγω όσων διαβάζεις σε ένα οπαδικό φόρουμ (!) και μας έβγαζες χειρότερους. Καθρεφτάκι, άρα.
Φυσικά διαφωνώ με τον Μαξ Πέην ε.
Δεν ισχύει. Τα νούμερα πωλήσεων πχ της πρασινης δεν ήταν ιδιαίτερα καλύτερα (και σίγουρα ήταν πολύ πολύ κάτω απο τον πρωταθλητη) όταν αντιπροσώπευε τον δίκαιο και ανένδοτο αγώνα ενάντια στον τζιγγερ, τον νταρθ βέηντερ και τη μορντορ και ήταν η μόνη "σωστή" εφημερίδα για τον πράσινο (χεχ) οπαδό.
Αυτή είναι μια πολύ καλύτερη απάντηση. Αν οι οπαδοι ΠΑΟ και γαυρου είναι από 4 μύρια ο καθένας, η διαφορά των πωλήσεων των φύλλων είναι μάλλον στα όρια του στατιστικού λάθους :ρ.
Κι εγω τα ιδια λεω φιλτατε Οντονιαν αλλα με μουτζωνουν ολα τα θρασυδειλα αρχιδια
Εγώ να ξέρεις ότι στις ρίχνω μόνο όταν τις αξίζεις. :ρ