Δεν ξέρω αν είναι στη Γιαννιτσών φθηνότερα, ρωτήστε τον θράσερ.
Printable View
Δεν ξέρω αν είναι στη Γιαννιτσών φθηνότερα, ρωτήστε τον θράσερ.
Τελικά τη στείρωσα στον δικό μου και ενώ μέχρι και μια μέρα μετά ένιωθα ο πιο μπάσταρδος κάφρος, τελικά ξενταγκλάρισε από τη νάρκωση και επανήλθε στα φυσιολογικά της πουτανέ.
Να προσέχεις τη διατροφή της απο'δω και στο εξής, να πάρεις τροφή για στειρωμένα ασούμε, για να μην γίνει τόφαλος.
Και καλή ανάρρωση!
Συζήτηση που άκουσα καθώς γυρνούσα σπίτι από έναν τύπο και μια τύπισσα με σκυλιά που συναντηθήκαν στο δρόμο:
-Θηλυκό ή αρσενικό;
-Κοριτσάκι.
Σας τι δίνει και σας ή εγώ είμαι ο περίεργος;
Έχοντας συμμετάσχει άπειρες φορές σε παρόμοια σκηνικά, αποφάσισα να μη δίνω τόσο βάση στο λεξιλόγιο ή το ύφος αλλά στην ουσία. Δηλαδή, ξενερώνω με άτομα που το βλέπουν το οποιοδήποτε κατοικίδιο ως ένα ακόμη αξεσουάρ εργαλείο ή οτιδήποτε. Το πώς θα το λέει ο καθένας έχει να κάνει καθαρά με το άτομο.
Μιας και πάντα είχα υποψίες πως το σύμπαν μου έστειλε τη Ζβούρα ένα βήμα πριν τη σχιζοφρένεια την έχω όπως θα είχα και ένα συγκάτοικο. Ντάξει, ανάλογα με τις περιστάσεις θα την φωνάξω από "κοπέλα μου" μέχρι "πουτανάρα" ίσως σαν μια προσπάθεια να της δώσω να καταλάβει τη διάθεση μου κτλ. Σε φάσεις με 3ους μαμά μπαμπά παππού κτλ την λέω οσκύλοςμου πιο πολύ γιατί κάπου κάπου νιώθω ότι κάποιος εκεί δίπλα κρυφακούει και χαίρεται με την ειρωνεία όπως επίσης και με την αδυναμία τους να καταλάβουν ότι δεν είναι ένα απλό ζώο για μένα.
Και ναι, είσαι περίεργος. Αλλά όλοι είμαστε.
Τα σκυλιά τα λατρεύω. Μέχρι 13-14 τα φοβόμουνα, αλλά από κει και ύστερα σαν να έγινε μέσα μου ένα κλικ και τα υπεραγαπάω. Ειλικρινά το έχω παράπονο που μένω σε πολυκατοικία και δεν μπορώ να έχω ένα.
Γενικά, μου τη σπάει που μιλούν για τα ζώα σαν να είναι άνθρωποι. Δεν μιλώ για θέμα συμπεριφοράς ή φροντίδας, αλλά αναφοράς.
η ΜΠΥΡΑ!
http://i53.tinypic.com/34zays7.jpg
Επειδήαγαπάμεόλαταζωάκια,χαρίζονταιτούταΔωτασκατιάρικα ψηθείτε!
σκατιάρικα :touched:
το πρώτο ποστ του θρεντ κοροϊδευει καλε
http://i.imgur.com/Y1KYM.jpg
σατανικ
μπουτάκια