Οτιδήποτε ξεπερνάει τα 200 κιλά σίγουρα δεν είναι μοτοσυκλέτα. Σε προκαλώ όποτε θες, όμως, να μου δείξεις πως περνάς εκεί που περνάω εγώ, με τα μηχανάκια μας :P
Printable View
Δε θα το συνεχίσω γιατί θα χουμε e-peen contests και κλάματα :P
Ισχύει οτι φορολογία και ασφάλεια πάει ανάλογα με τη χρονολογία της μηχανής? Κάτι του 97-99 (με 50-70.000κμ) θα το θεωρούσατε απαγορευτικό?
Δε φορολογούνται οι μοτοσυκλέτες (τουλάχιστον μέχρι 1300cc σίγουρα). Για την ασφάλεια πάντα παίζει ρόλο η παλαιότητα, για όλα τα οχήματα. Μη φανταστείς τίποτα τραγικό, όμως, οπότε η απάντηση είναι "όχι".
πατρα - αργος και το αντιθετο με το fly απο ΠΕΟ στο πηγαινε και απο ΝΕΟ στο ελα
στο ελα εφυγα 7 το πρωι...αδειος δρομος καρφωμενος στα 95 με 3 στασεις...την επόμενη άλλαξα λαδια φυσικά
δεν παλεύει για τέτοιο ταξίδι-αλλα δεν το παιρνεις το παπι για τέτοιες βόλτες έτσι κι αλλιώς
Διαβάζω πως αυτό εδώ είναι καλό για αρχάριους (και για γυναίκες, χαμηλό, "ελαφρύ") και λέω να πάω να το τσεκάρω. Υπάρχει κάποια άποψη εδώ?
http://pho8.carcdn.gr/3487/3487527_7_b.jpg
Του '99, 50.000κμ
εγώ θα το πω πάντως και ας πέσετε να με φάτε, σε περίπτωση που πάρεις μεταχειρισμένο 9 φορές στις 10 να υπολογίσεις ένα σερβις και λάστιχα με το καλημέρα.
(για το μοτοσακό δεν έχω άποψη)
λάστιχα νταξ, μπορείς να το τσεκάρεις πριν αλλάξεις αν θέλει αλλά σερβισάκι σίγουρα. τα βασικά τουλάχιστον. γιατί να πέσουμε να σε φάμε?
εγώ λέω για παπί μόνο κ μόνο γιατί αυτή την περίοδο δεν πρόκειται να την κάνω από αθήνα με μηχανή οπότε θα είναι μόνο για εδώ, κι επίσης το ybr και τα σχετικά είναι άσχημα. αλλά όπως είπαμε (κ απέδειξε ο ρνρ) μια χαρά είναι για τώρα το fly.. στη σύνταξη βλέπουμε. φχαριστώ για τις προτάσεις πάντως
To 125αρι το ybr του '07, κάθε άλλο παρά άσχημο είναι πάντως
http://www.scenicreflections.com/fil...1_1024x768.jpg
Παίζει και μια καλή ευκαιρία στα αγγελιάδικα με 1200ευ (το έψηνα).
Αν ήταν ολόιδιο το 250αρι δε θα το σκεφτόμουν καν, αλλά αυτό είναι όντως άσχημο.
πανέμορφο λεμε. εγω 1000 το σουταρα το δικό μου.
στη φωτό είναι μια χαρά. από κοντά είναι ;/
γούστα
σόρρυ αν έχει ξαναερωτηθεί αλλά έχει κανείς ιδέα τι παίζει με τα καινούργια διπλώματα;
δηλαδή με Α2 τι οδηγάω;
έψαξα λίγο στο γοογλε αλλά δεν ήταν ιδιαίτερα διαφωτιστικό...
Mε Α2 οδηγείς 126cc-600cc.