Printable View
Τους λείπει το κρέας φαίνεται
Spoiler
τραγικά ξεφτιλισμένη προπαγάνδα
Ναι οκ υπερβολές. Αλλά το ότι την έχουμε μεγαλύτερη όπως ίσως έχετε ακούσει ισχύει.
το διάβασα όλο, καλό ήταν.
είναι ενδιαφέρον το πως όταν η ηθική ονομάζεται γούστο (δηλαδή, έχει να κάνει με μικρά ζητήματα αυτοδιάθεσης του μέσου αστού) είναι ανεκτό-αλλά-όχι-κατανοητό το ανορθόδοξο, κάτι σε φάση 'περίεργες καταναλωτικές συνήθειες, ποιος είμαι εγώ να σου πω τι να κάνεις με το χρήμα σου;'. Τότε να την κάναμε όλη την ηθική γούστη ή βίτσιο να τα βρίσκαμε.Quote:
Γι' αυτό και ξεκαθάρισα ότι η επιλογή από γούστο είναι κατανοητή.
Το πόιντ σου ποιο είναι; Να ταΐζουμε κοκορέτσια στους χορτοφάγους με το ζόρι;
ναι και να κόβουμε το κρέας στους κρεατοφάγους με το ζόρι, ξέρω γω για κάνα χρόνο δυο να δουν πως είναι η άλλη παράσταση. Να πηδιούνται οι στρέιτ με γκέι και οι γκέι με τους στρέιτ και ας δυσκολεύονται, να ψηφίσεις εσύ πασοκ, να πας σε λάθος κερκίδα με λάθος κασκόλ, με πιάνεις. Οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτή την τζάμπα ανοχή.
καλά ελπίζω να τρολλάρεις, ε;
γιατί αν δεν, τότε οκέι ουδέν σχόλιον
Όχι περισσότερο από ότι συνήθως.
μα πας και μου κάνεις ταξική ανάλυση και ηθική κριτική στο "μαμά δε μ' αρέσει η μπριζόλα"
Μάλλον τρολλάρεις περισσότερο απ' όσο νομίζεις
λολ:!: να βάλετε και τους μεταλλάδες να ακουνε liturgy!!~~
Δεν έκανα κριτική στο μπριζόλα ή όχι μπριζόλα αλλά στο το "ονομάζω ηθική ή προσωπικό γούστο ανάλογα με το πόσο με πρήζουν". Ταξικό είναι περιμετρικά, δεν λέω 'ο σωστός εργάτης γαμιέται ανάποδα', παρατηρώ το πως αντιλαμβάνεται την ηθική η δική μας τάξη, οι αστοί. Το πόσο άχρηστη γλώσσα μας είναι, πρακτικά τους έχουμε χεσμένους τους άλλους. Πάντως ίσως ναι!
μα ναι!Quote:
λολ να βάλετε και τους μεταλλάδες να ακουνε liturgy!!~~
Πως ακριβώς θα δουν την άλλη πλευρά όταν δεν τους αρέσει καθόλου ομως ρε; Αν μη τι άλλο θα ταχθουν περισσοτερο εναντιον της και θα έχουν και επιχειρήματα του στυλ ειναι μαλακια γι αυτο, κι αυτο, κι αυτό. Δεν μπορούμε να αναγουμε ολα τα θεματα γουστων σε θεματα ηθικής, ούτε και το ανάποδο.
Ας ανάγουμε μερικά επειδή πολύ σκέφτομαι και γράφω παίζει.