Αυτό που λέει η Χ το δοκιμάσαμε, αλλά μετά δεν κάνουν αρκετή αντίθεση και δε φαίνονται καλά. Πάω να δοκιμάσω κανα γκρι, αν και αμφιβάλλω, γκρι ήταν πριν.
Printable View
Αυτό που λέει η Χ το δοκιμάσαμε, αλλά μετά δεν κάνουν αρκετή αντίθεση και δε φαίνονται καλά. Πάω να δοκιμάσω κανα γκρι, αν και αμφιβάλλω, γκρι ήταν πριν.
Χμου, για δείτε τώρα.
mesa sta topics fenete arketa kalo ,
stin kentriki exei minei omos to galazio , se afta pou markarei os diavasmena , kai ine pio entona apo ta ypolipa [fenete ligo anapoda dld] . To idio ke me to "Last page" mesa sto section .
edit:ke mesa sto topic vlepo , afta pou diavavazo ta kanei galazia
Ναι, πήγα να το δοκιμάσω με τα δύο χρώματα αλλά δε λειτούργησε όπως περίμενα. Κράτησα το πιο σκούρο, για πείτε.
mia xara
Εμένα μου φαίνεται λίγο σκούρο/κουραστικό μέσα σε φόρουμ, αλλά παίζει κι από οθόνη σε οθόνη. Μπορεί να του τσιμπήσω ένα τσακ φωτεινότητα πιο μετά.
i mporeis na tsimpiseis ligo mono sta topics me nea post .
pantws genika oreo einai , an de variese kane dokimes :p
ΠΟΛΥ καλύτερο αυτό το χρώμα αλλά
Κάνε και λίγο πιο γκριζάκι το κατάλευκο (από παντού, και το logo και όλα) και θα'σωραιος.Quote:
Δεν υπάρχει δυνατότητα να εμφανίζονται γαλάζια μόνο τα forums/topics με νέα πόστς όπως στο Bright??
Γαμάει το χρωματάκι.
Το άνοιξα ελάχιστα και τώρα είναι ακόμα καλύτερο. Γι'αυτό που λες θα το κοιτάξω, μάλλον ξέρω πώς αλλά θέλω να το δω από το σπίτι με την ησυχία μου. Θα δοκιμάσω να σπάσω λίγο και το άσπρο, αν και είναι επίτηδες έτσι για να κάνει αντίθεση με τα υπόλοιπα γκρι.
Για δείτε τώρα. Ίσως να χρειαστεί clear cache (ίσως να λέω και μλκίες). Νομίζω ότι άνοιξα ελάχιστα τα unread, αλλά ίσως αρκετά για να κάνει διαφορά.
Μηδαμινή διαφορά και τείνεις πάλι να το φωτίσεις πολύ. Μη! Θέλουμε dull χρώματα! (ακόμα και το υπέροχο υπάρχον εγώ θα το μούνταινα).
Χώρις υπερβολές εμένα πονάνε τα μάτια μου. Βάλε ένα γκριζουλί αντί για λευκό να δεις πόσο πιο ξεκούραστο θα'ναι κι άσε τις αντιθέσεις :razz:
nai , poly mikri i diafora , kai isws de polyxriazete . kala itan prin .
Βασικά αν πονάνε τα μάτια σου από το άσπρο στα usernames, από το signature σου θα έπρεπε να ματώνουν. Μην είσαι υπερβολική, στην τελική μείωση λίγο φωτεινότητα/κόντραστ στο μόνιτόρ σου. Θα το σπάσω το μεσημέρι λίγο το λευκό, αλλά όχι τρομαχτικά.
Βρέ καλέ μου, το σίγνατσουρ μου δεν το κοιτάω 5-6 ώρες ημερησίως.
Τεσπά, δεν ξέρω κατα πόσο μπορείς να βάλεις χρώματα που γουστάρεις ή σε περιορίζει το vbulletin, αλλά εγώ θα το'κανα κάπως έτσι
http://i43.photobucket.com/albums/e3...138/retert.jpg
Αντί για έτσι που είναι τώρα
http://i43.photobucket.com/albums/e3...lion138/er.jpg
Έσπασα όπως βλεπεις και το άσπρο/γκρί με λίγο teal, και για να ξεφέυγει απ'το γκρί, αφού δε θές πολύ γκριζίλα, και για να ταιριάζει με το άλλο.
Επίσης, αν είναι δυνατόν να γίνει λίγο πιο user friendly αυτό το κατάμαυρο θατανε καλά.
http://i43.photobucket.com/albums/e3...ion138/hgf.jpg
Τεσπά, δεν πρίζω άλλο. Εγώ βολεύομαι και με το bright που μπορεί να'ναι πιο φλώρικο, αλλά είναι και πολύ πιο ξεκούραστο.