Quote:
Originally Posted by Razor
γαμησε η 10αδα 8)
Printable View
Quote:
Originally Posted by Razor
γαμησε η 10αδα 8)
νπ αναλ καντ - σε θρεντ με τα 10 καλυτερα τραγουδια ολων των εποχων απο ολες τις μουσικες βαζετε δεκαδες απο θρας.
νπ αναλ καντ - ναι ρε καραφλα γιατι το θρας γαμαει τα μαλλια που δεν εχεις
ρεπούλι σήμερα ματάκια?
αδειακι μια βδομαδα και δεν με χαλασε καθολουλου
Οι 2 πρώτες λίστες του Ρέηζορ είναι ρισπέκτ (μικρή ένσταση: Στην πρώτη θα έβαζα το "Strike of the Beast" για ολοκληρωτική καταστροφή), από την τρίτη έχω πρεφάρει μόνο Toxik που γαμάνε και Znowhite. Θ' ακούσω άμεσα.
Επίσης σ΄αυτή που είχα γράψει εγώ
Ρε σεις..Quote:
Originally Posted by psychotron
Μόλις συνειδητοποίησα το πόσο μαλάκας καραγκιόζης είμαι, έχω αφήσει στην απ' έξω ένα από τα καλύτερα/σημαντικότερα/αγαπημένα/λατρεμένα/whatever κομμάτια
Kansas - Carry on Wayward Son
Βάλτε αυτό και βγάλτε όποιο άλλο θέλετε. Εκτός από Kiss. :|
Quote:
Originally Posted by FIXXXER
μικρέ και τρυφερέ φιξξερ, το ξέρεις πολύ καλά ότι οι 3 λίστες του ρέιζορ χύνουν πατόκορφα κάθε νότα που ξεπετάγεται από τα κομμάτια της δικιάς σου
:twisted: :P :twisted:
Ποιά είναι τα σωστά blues που έχουν βάση σε αυτό το κομμάτι?όχι τίποτις δηλ αλλά εγώ ο κακομοίρης νόμιζα ότι πρέπει ν'ακούω Stevie Ray,Muddy Waters,Howlin' Wolf,Rory Gallgher,Alvin Lee,BB King και Hexndrix(και όχι μόνο)για να παίξω "σωστά" blues........Quote:
Originally Posted by symposium_lexotanil
Όσο για το Heavy Metal,ούτε εδώ καταλαβαίνω το σκεπτηκό σου...........
Sorry που άργησα αλλά τώρα το είδα.........
νεροβραααστο...πορομπερειρομ περομ περομ.....Quote:
Originally Posted by psychotron
νοικοκυ-ροκ ρουλς.
Εμένα μόνο αυτά μου αρέσουν.Λίγο χλιαρή αυτή η λίσταQuote:
Originally Posted by Nasum
Ξέρεις τι κάνει το Armed And Dangerous και το Excecutioner's Song στη δισκοθήκη σου(μ'εξαίρεση Bulldozer,Sodom,Piledriver)?Τη γαμεί μέχρι να κοκκινίσει!Quote:
Razor wrote:
http://rapidshare.com/files/143607966/S ... t.rar.html <-- για δυο γιουζερς που εδειξαν οτι διαθετουν ΠΑΠΑΡΙΑ.
(που τα θυμηθηκες τα ρεμαλια).Οσο για razor ΠΡΟΣΚΥΝΩ evil invaders,malicious intent (το καλυτερο τους κατ'εμε),custom killing,violent restitution και shotgun justice.τα υπολοιπα τα θεωρω μετρια προς αδιαφορα (ελπιζω να μην το δει αυτο ο γουιτς )
άΚΥΡΟ
Άντε και Pentagram(με το ζόρι)Quote:
Originally Posted by Vicotnik
2 συνεχομενα ποστ γουιτσι που ξεγυμνωνουν ερεηζουρ(ι λοβ του χεητ γιου).
η νεα κοντρα το ηαρινου εξαμηνου.
Ε, τι περίμενες, αφού κλασσικομεταλιές, σάπιες ποζεριές και ροκιές ακούω κυρίως :PQuote:
Originally Posted by hcpunksonacid
Το λατρεύω (το Carry on)
Γούστα :D
ναι ρε συ...αλλα ΟΧΙ ΑΥΤΟ.
ελα κρατησου πληζ...μην το πεις...μην το πεις....μην μου πεις πως σου αρεσει και ενα αλλο κομματακι παει ....
λοβ ις λαικ....οξυτζεν.....