Εγω ενω σκεφτηκα να γινω ανωτερος, εχω φαει στη μαπα τοσο "ευρωπαναθα" που να πω την αληθεια ηθελα πραγματικα να γινει το 1-3 στη φαση με τον Τζορτζεβιτς 2-3 λεπτα πριν το 2-2 μονο και μονο για να εχουμε κερδισει τη Ρεαλ μεσα στη Μαδριτη με 10 παικτες και εκτος απο την πιθανοτατη προκριση να μην μπω εδω μεσα και δω καποια μαλακια παλι γραμμενη για πολλα χρονια ακομα.
Αλλα δεν πειραζει, μου αρκει που δειξαν ανωτεροτητα (!!!) ολοι οι βαζελοι εδω μεσα και με εξεπληξαν θετικα με τα ποστ τους. Πραγματικα πρεπει να παιξαμε πολυ καλα σημερα για να το ποσταραν τοσο ευκολα. Εχω να καταγγειλω 3 σιχαμερες οντοτητες.
1. Ρομπινιο. Να ψοφησει. Σιχαμα. Εχει μια τριπλα και νομιζει οτι ειναι παικτουρα. Θεατρινος χειροτερος κι απο τον Τζολε, αν ειναι δυνατον δηλαδη. Να πεθανει λεμε, εφαγε χριστοπαναγιες σημερα.
2. Χοντρος διαιτητης χωρις λαιμο. Ε οκ, δωσε κορνερ και πλαγια και της παναγιας τα ματια αναποδα, και μετα δωσε και κιτρινη στον Ρομπινιο για να κρατησεις τα προσχηματα. Ψοφα πουστη. Δεν εκανε κανενα τραγικο λαθος, αλλα το να δινει ΤΟΣΟ ευκολα τις κιτρινες σε μας και οποιαδηποτε αμφισβητουμενη φαση στη Ρεαλ ειναι σκουπιδενιο.
3. Τζορτζεβιτς. Καλος μαλακας εισαι, μπορει να εβγαλες δυο ασιστ, εκανες και την κουρσα της ζωης σου στο 65 κι ας μην το εβαλες τελικα (αν το ειχες βαλει δε θα λεγα τιποτα) αλλα εισαι χοντρομαλακας, ολο γκρινια, θεατρο, εκφρασεις μιστερ μπιν, ελεος, βαρεθηκα. Μεχρι που ο σιχαμενος διαιτητης δεν του εδινε ουτε τα πεντακαθαρα φαουλ απο ενα σημειο και μετα.