χαχ και το είχα πάρει 20 όταν βγήκε.
εδιτ:
απ' την άλλη παίζουν κάτι κομμάτια που δεν τα βρίσκεις ποτέ και θα ήθελες να τα είχες χτυπήσει όταν ήταν η ώρα. Καταντάει άσχημο σε φάσεις αυτό :P
Printable View
χαχ και το είχα πάρει 20 όταν βγήκε.
εδιτ:
απ' την άλλη παίζουν κάτι κομμάτια που δεν τα βρίσκεις ποτέ και θα ήθελες να τα είχες χτυπήσει όταν ήταν η ώρα. Καταντάει άσχημο σε φάσεις αυτό :P
(γαμάτο,αλλά το Φλασινγκ οπεν μου αρεσε πιο πολυ)
Κάποια στιγμή θα πρέπει να γίνει μία συζήτηση για το πως μπορεί κάποιος να κάνει μία καλή δισκοθήκη,χωρίς να ξοδέψει τα μαλλιά της κεφαλής του*.
*Ψυριστικές excluded.
edit: Για το άλλο που διάβασα,για το youtube,είναι τραγικό.Και η ποιότητα ήχου είναι πολύ χειρότερη από ένα mp3, και δεν μπορείς να βρείς παρα πολλά πράγματα (οκ κάποια στιγμή θα μπορείς,αλλά αν κάνεις πρόγραμμα σε ένα μαγαζί με το youtube είναι πολύ τραγικό).
ξαναedit:όλα βρίσκονται ρε σύ κάποια στιγμή,και σε καλή τιμή.Όλα όμως.Θέλει επίμονο ψάξιμο.Π.χ βρήκα το The Kids – Naughty Kids στα 6ε, ενώ πάει κοντα στα 50 ή ακόμα καλύτερο παράδειγμα,βρήκα τον πρώτο των Vivian Girls,στην mauled by tigers ομως (500 αντίτυπα),μόλις στα 12ε ενω έχει εξαντληθεί προ πολλού,το ψάχνει πόσος κόσμος και πάει συνήθως στα 29-30e.
έχω ψειρίσει 2 δίσκους "εις γνώσιν" του αγαπητού μου φίλου.
Γενικά με τα δισκάκια, δηλώνω πάντα σε γνωστούς και φίλους, "ότι μπει σπίτι μου δεν βγαίνει".
Και τα 2 ή δεν τα έβρισκα πουθενά "sharp ties - Get That Beat " ή ήταν πανάκριβα "virgin prunes - If I die I die"
Να το πάω λίγο αλλού; Έβλεπα πριν από κάποιο διάστημα μπάντες να λένε για το πως πριν την εποχή του ιντερνέ και τη μαζική δικτύωση, έπαιζαν τραγούδια-δίσκους σε live πριν κυκλοφορήσουν και χρησιμοποιούσαν την αντίδραση του κόσμου, το όλο λαιβ φηλλινγκ, τίποτα αυτοσχεδιασμούς της στιγμής και διαφορα αλλα σαν κριτήριο για το πως να αλλάξουν τα τραγούδια. Τους βοηθούσε δηλαδή να διαμορφώσουν το τραγούδι στη τελική του μορφή. Παραδείγματα έχουμε από τους Floyd με το DSotM μέχρι ότι θες (πχ τα Reach Out κτλ που λεγαμε στο maiden thread; ).
Τώρα πια με τα κινητα/ψηφιακά recorders που μπορείς μέσα σε 5 λεπτά να κάνεις ένα rip και να το ανεβάσεις παντού, έχει αναγκάσει τους πάντες να το κόψουν για ευνόητους λόγους. Ίσως αυτό θα ήταν και το μόνο που θα ήθελα με κάποιο τρόπο να αλλάξει, έτσι για το πείραμα, να δω αν θα είχε καμια διαφορά σε συνθέσεις. Μπορεί και να έκανε και το καθε live μια ακόμα πιο μοναδική εμπειρία.
Με το youtube-deejaying το πρόβλημα είναι οτι δεν είναι deejaying αλλά playlist. Και οκ σ'ένα πάρτυ με τους φίλους μου προφανώς είναι κουλ αλλά όταν παω σε γαμημένο μαγαζί και πληρώνω 6 ευρώ το ποτό, ε έχω πρόβλημα. Παίξε στοιχειωδώς σε ένα γαμημένο virtual dj, τζάμπα είναι.
bump
https://www.youtube.com/watch?featur...&v=Uk_vV-JRZ6E
Αξιολάτρευτα όλα, καλά ίσως όχι το μαλακισμένο με την γαλάζια μπλούζα.