Re: "Psaxnw mia tainia pou..."
βασικά την ταινία την έχω δει πολλές φορές απλά τώρα έφαγα σκάλωμα...
κάποια μαφιόζικη,γκανγκστερική ταινία ήταν (ίσως με πατσίνο ή ντε-νίρο)
όπου σε μια σκηνή του έργου ο πρωταγωνιστής συμβουλεύει έναν έφηβο που θα βγει ραντεβού με μια κοπελιά και του λέει την "ιστορία" με την πορτα του αυτοκινήτου:
Συναντώντας την κοπελιά να της ανοίξει την πόρτα του συνοδηγού για να μπει αλλά έχοντας την πόρτα του οδηγού κλειδωμένη ώστε να δει αν αυτή θα του ανοίξει για να μπει αντί να τον αφήσει να ξεκλειδώσει μόνος του
για πείτε....
Quote:
Originally Posted by cyber_lingas
ναι ρε πούστη! ντάγκεσεν!
μου ήρθε ένα σκάλωμα τώρα καθώς έβλεπα το omega man.
ταινία που έχω δει στην τηλεόραση πιτσιρικάς (δημοτικό).το μόνο που θυμάμαι είναι ότι ήταν post-apocalyptic το σκηνικό ή σε άλλο πλανήτη sci-fi φάση, έρημος κετς και ο ήρωας ήταν μαζί με ένα γκομενάκι που στην αρχή ήταν βρώμικο και άθλιο από μια φυλή που τους έλεγαν τρωγλοδύτες. μία σκηνή που μου'χει μείνει όταν πέφτουν σε κάτι βρωμόνερα και η τρωγλοδύτισσα λέει ότι με τόσο νερό δε θα χρειαστεί να ξανακάνει μπάνιο για ένα χρόνο...
help plz!
Quote:
Originally Posted by Ubu Roi
ψάχνω απεγνωσμένα κάτι που είχα δει φευγαλέα στο σταρ πριν μερικά χρόνια, έμοιαζε με πρόσφατη scifi αγγλική σειρά, όχι με εξωγήινους και τα ρέστα όμως, περισσότερο "επιστημονική". θυμάμαι κάτι τύπους νομίζω σε ένα αγγλικό πανεπιστήμιο που είχαν καταφέρει να επιταχύνουν τους εαυτούς τους σε τέτοιο βαθμό που ο υπόλοιπος κόσμος για αυτούς έμενε σταθερός. σε εκείνες της στιγμές έπρεπε πχ να προσέχουν τι αγγίζουν γιατί με τις ταχύτητες που είχαν αναπτύξει οποιοδήποτε αντικείμενο αγγίζαν με δύναμη μπορούσε να ανοίξει τρύπα στον τοίχο ή απ' όπου περνούσαν τα κάναν πουτάνα όλα λόγω αδράνειας (νομίζω, δεν είμαι καλος στη φυσική), πχ περνούσαν δίπλα από ένα παράθυρο και αυτό έσπαγε. και καθόλη αυτη τη διάρκεια οι υπόλοιποι τους έβλεπαν απλα σαν φευγαλέες σκιές.
λένε σε κανέναν τίποτα όλα αυτά;
έμοιαζε έντονα με αγγλική παραγωγή τηλεόρασης αλλά δε μπορώ να είμαι σίγουρος.
χα... ξέρω ποιο λες. η ταινία αποτελούνταν από διαφορετικές ιστορίες επιστημονικής φαντασίας, με δεδομένα 19ου αιώνα κετς. εκτός από αυτήν που αναφέρεις είχε κι άλλη μια με ένα μετεωρίτη . τεσπα, τωρα την πέφτω αλλά άμα θυμηθώ θα το ψάξω αύριο. περιέργως, τη σκεφτόμουν τις τελευταίες μέρες.
Quote:
Originally Posted by Raven Lord
ταινία που έχω δει στην τηλεόραση πιτσιρικάς (δημοτικό).το μόνο που θυμάμαι είναι ότι ήταν post-apocalyptic το σκηνικό ή σε άλλο πλανήτη sci-fi φάση, έρημος κετς και ο ήρωας ήταν μαζί με ένα γκομενάκι που στην αρχή ήταν βρώμικο και άθλιο από μια φυλή που τους έλεγαν τρωγλοδύτες. μία σκηνή που μου'χει μείνει όταν πέφτουν σε κάτι βρωμόνερα και η τρωγλοδύτισσα λέει ότι με τόσο νερό δε θα χρειαστεί να ξανακάνει μπάνιο για ένα χρόνο...
help plz!
Μηπως λες το RRRrrrrr!!!
(το ξερω οτι οχι, αλλα θα ειχε πλακα. κατι μου λεει κι εμενα παντως αυτο το σκηνικο που λες)
ENTIT - 10 λεπτα μετα βρηκα τυχαια αυτο, δε φανταζομαι να σου κανει μιας και ειναι σλαπστικ παρωδια.. αλλα που ξερεις...
http://en.wikipedia.org/wiki/Mindwarp_(film)
den nomizw na einai to RRrrr... thn exw liwsei ayth th tainia kai den thumamai pouthena tetoia skhnh...
Quote:
Originally Posted by Snorkmaiden
den nomizw na einai to RRrrr... thn exw liwsei ayth th tainia kai den thumamai pouthena tetoia skhnh...
Tis parentheseis tis prospernas enstiktodos?
Quote:
Originally Posted by FIXXXER
Quote:
Originally Posted by Raven Lord
help plz!
ENTIT - 10 λεπτα μετα βρηκα τυχαια αυτο, δε φανταζομαι να σου κανει μιας και ειναι σλαπστικ παρωδια.. αλλα που ξερεις...
http://en.wikipedia.org/wiki/Mindwarp_(film)
χμμμ, όχι... ούτως ή άλλως παραείναι καινούριο (1992). σκέψου ότι το δημοτικό το τέλειωσα 89-90...
νομίζω θυμήθηκα κι άλλο σκηνικό αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος ότι είναι από την ίδια ταινία. ο αρχηγός των κακών ήταν κάτι σαν καλωδιωμένος και παραμορφωμένος, μισός μηχανη και μισός άνθρωπος. σε κάποια φάση του εμφανίζουν δύο αιχμάλωτα γκομενάκια και βάζει τα τσιράκια του να τα γδύσουν σιγά σιγά όπως είπε.
[quote=Raven Lord][quote="Ubu Roi":isvbxkte]ψάχνω απεγνωσμένα κάτι που είχα δει φευγαλέα στο σταρ πριν μερικά χρόνια, έμοιαζε με πρόσφατη scifi αγγλική σειρά, όχι με εξωγήινους και τα ρέστα όμως, περισσότερο "επιστημονική". θυμάμαι κάτι τύπους νομίζω σε ένα αγγλικό πανεπιστήμιο που είχαν καταφέρει να επιταχύνουν τους εαυτούς τους σε τέτοιο βαθμό που ο υπόλοιπος κόσμος για αυτούς έμενε σταθερός. σε εκείνες της στιγμές έπρεπε πχ να προσέχουν τι αγγίζουν γιατί με τις ταχύτητες που είχαν αναπτύξει οποιοδήποτε αντικείμενο αγγίζαν με δύναμη μπορούσε να ανοίξει τρύπα στον τοίχο ή απ' όπου περνούσαν τα κάναν πουτάνα όλα λόγω αδράνειας (νομίζω, δεν είμαι καλος στη φυσική), πχ περνούσαν δίπλα από ένα παράθυρο και αυτό έσπαγε. και καθόλη αυτη τη διάρκεια οι υπόλοιποι τους έβλεπαν απλα σαν φευγαλέες σκιές.
λένε σε κανέναν τίποτα όλα αυτά;
έμοιαζε έντονα με αγγλική παραγωγή τηλεόρασης αλλά δε μπορώ να είμαι σίγουρος.[/quote]
χα... ξέρω ποιο λες. η ταινία αποτελούνταν από διαφορετικές ιστορίες επιστημονικής φαντασίας, με δεδομένα 19ου αιώνα κετς. εκτός από αυτήν που αναφέρεις είχε κι άλλη μια με ένα μετεωρίτη . τεσπα, τωρα την πέφτω αλλά άμα θυμηθώ θα το ψάξω αύριο. περιέργως, τη σκεφτόμουν τις τελευταίες μέρες.[/quote:isvbxkte]
[url="http://www.imdb.com/title/tt0280770/"]http://www.imdb.com/title/tt0280770/[/url] :D
μπας και λες το Fist of the North Star
βέβαια είναι του '95
σε μερικά σημεία μοιάζει αρκετά η αισθητική αλλά όχι. :|
ναι ρε πούστη το βρήκα!
Spacehunter: Adventures in the Forbidden Zone
βασικά θυμήθηκα ότι ο κακός είναι ο Mike Ironside και διευκολύνθηκε αρκετά το έργο μου. :D
pwpw re malaka spacehunter!!
Raven Lord espeires apsyxa kormia!!!!!
εννοείται downloading πάραυτα. ευτυχώς υπάρχουν μερικοί καμμένοι (με την καλή έννοια) στο gamato και λογικά παίζουν greek subs :headbang: