ακριβώς αυτό θα έκανα φίλε μου
Printable View
Το ξέρω, γι' αυτό το έγραψα. Μόνο αλήθειες! :p
Τυπικοι στονεραδες, ορμώμενος από ένα σενάριο που δεν υπήρξε ποτέ.
Ονιμπότσο, πρέπει να το αποδεχτείς το στονερ θα στοιχειώνει πλέον τα πιο βαθιά σου όνειρα, θα το ανακαλύπτεις σε κάθε γωνία, θα έρχονται στο περίπτερο και θα σου ζητάν εκεινα τα χαρτακια τα μεγάλα και αερόμπαλες πλάνετ οφ ζους τα παιδάκια (πιθανόν και ο μικρός). Ίσως είναι καιρός να φύγεις.
a re onibotcho kalabourtzh !
Τα πράματα είναι σοβαρά.
https://www.youtube.com/watch?v=6-VO5xT3g-8
σοβαρά τώρα το Loose το έχω ακούσει δεν ξέρω πόσες φορές, και ΝΑΙ μιλάμε για ένα από τα καλύτερα κομμάτια που έχουν γράψει ποτέ
Ο ήχος για μένα είναι πολλά επίπεδα μπροστά και πολύ πολύ δεμένο αποτέλεσμα.
ώριμη φαση, μουσικαρες 8)
Οδηγώντας για το σπίτι, άκουσα στον 1055 Rock το "Into the Spell" των 1000mods.
Πραγματικά, έχει την απίστευτη δυναμική να γίνει κλασικό. Είναι αντίστοιχου βεληνεκούς με τα "twinkle twinkle little star" (ελληνιστί "Φεγγαράκι μου λαμπρό") και "κουπεπέ κουπεπέ, ο μπαμπάκας έρχεται". Ιδιαίτερη εντύπωση μου προκάλεσε η ποικιλομορφία των στίχων, αλλά και του βασικού riff που παίζει να εναλλάσσει ως και 4 διαφορετικούς μουσικούς φθόγγους.
(Όποιος απαντήσει θα τον βρω να του ρίξω ΦΑΤΟΥΡΟ)
ροκαβλον;
Είν'ωραίος ο δίσκος ε.
ΠΟΛΥ ωραίος.
Να γίνει σπλιτ στο άλμπουμς.
10 χρόνια μετά
Αυτή η μπάντα πήρε αυτό που της αξίζει, ένα εντυπωσιακό λάιβ σε ένα πιταρισμένο (sold out) Peiraios Academy
Δύναμη και αρτιότητα. Τέσσερα παιδιά γίνανε άντρες και κάνανε μια μεγαλειώδη εμφάνιση. Ένα κοινό να παραληρεί και να τελειώνει το live σε 100 λεπτά και να κοιταζόμαστε και να λέμε "κιόλας"?
Αυτά που θέλω να τονίσω είναι ότι έχουμε μια μπάντα που 10 χρόνια βελτιώνονται , που οργώνουν πλέον τας ευρώπας και εισπράττουν παντού αποδοχή.
Για κάποιους περισσότερο για κάποιους λιγότερο εδώ σε αυτό το φόρουμ οι 1000μοδς είναι "δικιά μας" μπάντα, είναι τα παιδιά τα δικά μας και κάθε επιτυχία κάθε μοσ πιτ, κάθε φορά που το κοινό τραγουδάει πιο δυνατά από τον Δάνη μας κάνει να κλέβουμε και μεις λίγη περηφάνια.
Μαζί με την καταξίωση μιας μπάντας έρχονται και οι Haters, ευπρόσδεκτοι , ένα μεγαλείο δεν πρέπει να μένει λειψό.
Λάμπρο σε αγαπάμε ρε μπαγάσα ένα κλικ παραπάνω να ξέρεις <3
https://www.youtube.com/watch?v=ZrVM2dvlkmo