Που είδες το spoiler στόκε ?
Τι ακριβώς δεν ήξερες ?
Εντιτ: Η μάλλον επειδή μπορεί να μην διαβαζεις την περίληψη τι ακριβώς σου χάλασε?
Printable View
Που είδες το spoiler στόκε ?
Τι ακριβώς δεν ήξερες ?
Εντιτ: Η μάλλον επειδή μπορεί να μην διαβαζεις την περίληψη τι ακριβώς σου χάλασε?
Ehm. Για τον από πάνω. Δεν είναι λίγες οι φορές που μπαίνω σε θρεντ για μια σειρά/ταινία/γουατέβερ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠ ΤΟΥ ΝΤΕΗΤ ΜΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ για να γράψω το κάτιτις μου και χωρίς να το θέλω διαβάζω ένα σπόιλερ ΝΑ. Με το συμπάθιο.
Για το επ. Το 23 ήταν σαφώς το καλύτερο της σεζόν και ένα από τα καλύτερα όβερολ, απλά το τέλος του 24 ήτο ανατρεπτικό φοβερό απιστευτότατο μπλα μπλα μπλα.
Τι σειρά είναι τούτη ρε παιδάκια. :touched:
ΛΟΛ ΣΙΡΙΟΥΣΛΙ.
Μόνο αυτό για το τελευταίο επ. Στημπρίζα για άλλο ένα καλοκαίρι.
Ωπ ωπ.
γαμάτο τελείωμα για μια γαμάτη σεζόν
ανατριχίλες πολλές είχε και στα 2 προηγούμενα,αλλά εξεπεράσθει απτη φάτσα Χάους στο τέλος όταν παίρνει γραμμή τι παίζει με τη κεφάλα του - ωραίος ηθοποιός γενικά
Απλά το τελευταίο επ είναι το καλύτερο επ της σειράς. Εξερευνάται τόσο βαθιά ο χαρακτήρας του House... και είναι και κάπως περίεργο ως concept... Μόνο σε ταινίες που αξίζουν όσκαρ βλέπεις τόσο ωραίο σενάριο...
Spoiler
Μ' αρέσει.
Σπόηλερ.
Άντε καλά το έκανα έντιντ, αν και 1) όποιος δεν το έχει δει μέχρι τώρα είναι βλάκας, άσε που μάλλον το είδαμε όλοι όσοι διαβάζουμε το θρεντ 2) Ήταν μια δική μου θεωρία και όχι κάτι σίγουρο ή οτιδήποτε επίσημο (ή και ανεπίσημο!).
Spoiler
Αυτό που δε βλέπω να σχολιάζει κανείς είναι τη σκηνοθεσία.
Ειδικά στα τελευταία επισόδεια των σίζονς 4 και 5 η σκηνοθεσία έδινε ρέστα.
Spoiler
τελειωσα την 3η πριν απο λιγο
2 σκηνες
3χ24 εκει στο 32:00 μετα το "it's a miracle"
3χ17 στο 36:00 με το χερακι του μωρου
priceless
Λοιπόν την τελευταία φορά που είδα House υπήρξε μια απροσδόκητη διακοπή και μετά για άλλο λόγο έχασα τα κατεβασμένα επεισόδια, αυτό ήταν πριν πολύ καιρό. Τεσπα μην τα πολυλογώ, θυμάται κανείς σε ποια σεζόν ανήκει το επεισόδιο στην Αλάσκα (είναι το μάλλον πιο πρόσφατο που θυμάμαι) που ο θεούλης γιατρεύει μια γκόμενα εξ αποστάσεως, μήπως και βρω τον μπούσουλα; Γιατί ψάχνω σε περιλήψεις και τρέιλερς στο youtube αλλά το μόνο που κατάφερα ως τώρα είναι spoilers.