pane k gia efimerida.tha gelasoume
Printable View
pane k gia efimerida.tha gelasoume
33 33 33 na ypo8esw ? :touched:
Τί εφημερίδα, πάνε καλά; Υπάρχει άνθρωπος που αγοράζει τακτικά αθλητικές εφημερίδες;
Ε, ναι στάνταρ, για όλους θα λένε φαντάζομαι. Πλάκα έχει που ακούμε τους ίδιους ακροατές σε όλα τα ράδια,άντε και σε ένα ακόμα.
αποκυρήσσομαι μετά βδελυγμίας τον σκουληκισμό
από σήμερα δηλώνω ότι δεν είμαι πια Άρης.
Σκατά στα μούτρα μας. Τα πουτανάκια του γαύρου έχουμε γίνει δεν αντέχεται.
Φτάνει πια, καλύτερα με τον Απόλλωνα Λιτοχώρου που προπονεί ο πατέρας μου.
13 παίκτες "αποστολή", εκτός με την πρωτοπόρο της κατηγορίας. Εκτός έδρας νίκη
Πια η συμμετοχή στα πλέι - οφ είναι σχεδόν σίγουρη. Το θαύμα της ανόδου στη Γ' αρχίζει να φαντάζει πιθανό. (Καταργείται η Δ αφού, και το σύστημα είναι οι 2-5 κάνουν πλέι - οφ και παίζουν με τον πρώτο για την άνοδο)
οσκαρική ανακοίνωση παναχαϊκής
Quote:
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή πληροφορήθηκε την κατάθεση ενστάσεως για δήθεν κακή συμμετοχή του ποδοσφαιριστή μας Γιάννη Κοιλιάρα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου και έχει να δηλώσει τα εξής:
Αντιλαμβανόμαστε τον πόνο σας γιατί όπως έλεγε και «ο φίλαθλος σας» στο ξενοδοχείο Τζάκι στον παλαίμαχο «πράσινο» βετεράνο της Παναχαϊκής και στο καζίνο Ρίο στους κρουπιέρηδες, το «παιχνίδι» ήταν δεμένο από όλες τις μεριές.
Δυστυχώς, τον προπονητή που υπήρχε τον «έφυγαν» και ήρθε άλλος. Και οι πιτσιρικάδες παίκτες μας με τον νέο προπονητή, είπαν να κάνουν πλάκα με τα γερόντια (Γκίτκος 41 , Γώγολος 37, Παλαιολόγος 37, Κωστούλας 37, Κατσαρός 38, Ολίσε 50, Σολάκης 40, Μπρέσκα 37, Μπακαγιόκο 50, Ογκουνσότο 60) ,όπως έκαναν και την Κυριακή στο Αγρίνιο με τους άλλους βετεράνους και την προπονητάρα τον Χάβο.
Έτσι χάλασε και η επίσημη πρώτη του Σταθάκη για να εκμεταλλευτεί την βέβαιη ήττα στην Αγυιά και αντί για αποθέωση όπως πιστεύατε, να καταλήξει στα γιαουρτώματα και στις καφεδιές.
Λοιπόν για να σοβαρευτούμε:
Μην περιμένετε θαύματα, δυστυχώς θα χάσετε και τα παράβολα και το χαρτζιλίκι στον Πέτρο που φτιάχνει ωραία σενάρια. Βλέπουμε Πέτρο να σε κυνηγάνε αυτοί οι φουσκωτοί παράγοντες του Βόλου και να τρέχεις και να μην φτάνεις... Είναι και δύσκολες ημέρες τώρα, μυρίζουν και τα χνώτα από την πείνα και το σουβλατζίδικο στην Ηλιούπολη έχει κλείσει...
Spoiler
Φιξξξερ άσε τον Κούγια
Μπακαγιόκο 50, Ογκουνσότο 60
Κλαίω γαμώτο..
Γκολάρα ο Τοροσίδης ε !!
Ακόμα να ψοφήσει αυτός?
Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης και η Γη της μπασκετικής του επαγγελίας.
http://www.contra.gr/Basketball/Worl...r.2237197.html
paixtoura kai psyxasthenis
:pink:
νικος γκαλης θα ονομαζεται το αλεξανδρειο απο σημερα
Μπα, Nick Galis Hall...
Ασχολίαστο...
Το Αλεξάνδειο δε θα αλλάξει ονομασία, η σάλα θα ονομάζεται Γκάλης. Το γήπεδο μπάσκετ μόνο. Κλάιν.
Παναρειανή ιδέα ο νίκος γκάλης.
Κάθε μπασκετικός ακομπλεξάριστος αν δεν πήγε θα είδε τη χθεσινή γιορτή από τη νόβα.
Λίγα λόγια για όσα είδα εκεί.
Η γιορτή πολύ καλύτερη από όσο τη φανταζόμασταν όλοι από οργανωτικής πλευράς. Πολλοί τεράστιοι αθλητές έλληνες και ξένοι, (αν και από ξένους περιμέναμε και άλλους) δημιούργησαν μία συγκινητική ατμόσφαιρα.
Ο Ξανθός όταν παρουσιάτηκε χειροκροτήθηκε, αλλά μόλις είπε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κ.τ.λ. για την ονομασία της σάλας έφαγε ΤΗ γιούχα.
Μικρή γιούχα από 100 μαλακισμένα έφαγε και ο Μπάνε, οι οποίοι άκουσαν μπόλικα μπινελίκια από τους άλλους 5000, με αποτέλεσμα ο Μπάνε να χειροκροτηθεί πιο δυνατά απ' όλους τους παλιούς παίχτες.
Πολύ ωραία βραδυά που θα τη θυμόμαστε για πάντα.
Ναι μεν, "Αρη γερά, εσύ θα ξαναφέρεις το μπάσκετ στο Βορρά" Αλλά μόνο στα πανηγύρια γεμίζουμε το Παλέ.
Άντε μακάρι να ξαναζήσουμε ωράιες μπασκετικές στιγμές εδώ πάνω.
Μιας και όλοι οι ακομπλεξάριστοι φίλοι του μπάσκετ διαθέτουν νόβα.
Η νόβα το έδινε δωρεάν σε live streaming από το site της.
Δυστυχώς, από κυριακή πρωί μέχρι σημερα δεν διέθετα ούτε υπολογιστή, ούτε ίντερνετ και για τη "γιορτή" έμαθα χθες το απόγευμα από τις ειδήσεις.
Χωρίς ίχνος εμπάθειας για την εκδήλωση αυτή καθ'αυτή, τόση κιτρινίλα στο μάτι θα μου κανε κακό πιστεύω.
Άκουσα ήταν και ντίνο ράτζα. Μεγάλες στιγμές :pink: μιας και ήταν από τις πρώτες φιγούρες που μαθα από το εγχώριο μπάσκετ.
Λογικό, δε σου είπα να πας και στο γήπεδο. Δεν είναι κακό όμως να δεις από την τιβι τους ογκόλιθους του μπάσκετ να παρευρίσκονται και να μιλανε για τον άνθρωπο που άλλαξε τον αθλητισμό στην Ελλάδα.
Τον Ράτζα, Νόρις, Βιγιακάμπα, Τζάμσι, Βράνκοβιτς που και τώρα θα έπαιζαν πενταδάτοι σε κάθε ευρωπαϊκή ομάδα.
Και είσαι μικρός μάλλον για να θυμάσαι οτι μία εποχή, κάθε παιδί ήταν με μία σπυριάρα στο χέρι, κάθε κάγκελο μπαλκονιού είχε και μία ζάντα ποδηλάτου πιασμένη με σφηγκτήρες. Στο Ποσειδώνιο γινόταν το αδιαχώρητο κ.ο.κ.
Χθες λοιπόν τιμήθηκε ο παίχτης Γκάλης και όχι ο αρειανός Γκάλης.
Και μαζι με αυτόν θυμηθήκαμε τα παλιά και βουρκώσαμε, λυγμ λυγμ.
Ακριβώς επειδή έχω παθιάρα σχέση με το άθλημα, καταλαβαίνω -και δεν σνομπάρω ούτε κατά διάνοια- τη χθεσινή "τίμηση" του νίκου γκάλη. Ο άνθρωπος άλλαξε το μπάσκετ τιναλέμετώρα. Απλώς, θα μου χτύπαγε πολύ στο μάτι η αρειανή -ούτως ή άλλως- ατμόσφαιρα. Just this.
Και μιας από,τι θυμάμαι στο forum έχουμε πολλούς μπασκετόφιλους και ο καιρός έχει αρχίσει να ανοίγει και είπες και για ποσειδώνιο και στο παρελθόν είχε εκφρασθεί η επιθυμία, ψήνουμε κανά μπασκετάκι;
Να σου πω την αλήθεια εγώ κωλώνω γιατί έχω να παίξω 3 χρόνια και δε ρισκάρω να ξαναχτυπήσω το γόνατο (Έχω εγχειρήσει πρόσθιο χιαστό και μηνίσκο).
Από την άλλη αν μαζευτούμε 10 ένγκαυλοι, θα το ρίξω το σουτάκι μου.
Μην εισαι φλωρος, δε βουρκωσαμε. Γαμηθηκαμε στο κλαμα :sad:
Μετά από την προπόνηση, λέω "ας ρίξω ένα καρφωματάκι" δευτερόλεπτα πριν σουτάρει ένας άλλος, το βάζει και πέφτει η μπάλα ακριβώς κάτω από το καλάθι.
"Ε, θα κρεμαστώ, θα δω που είναι η μπάλα και θα πέσω παραδίπλα" είπα ο έξυπνος. Τη συνέχεια τη φαντάζεσαι.
γενικά ο Γκάλης είχε αυτό το κάτι , που έγραψε και ο μπιτσιρίκος, ότι είχε να πει το είχε πει στο γήπεδο.
Φοβερή στιγμή θυμάμαι κάπου το 1998-1999 δεν είμαι σίγουρος, να δουλεύω στην Σοφοκλέους και να εμφανίζεται ο Γκάλης έξω από το χρηματιστήριο και να σκάνε όλοι μα όλοι , να του πουν ένα γεια, ή έστω να περάσουν / σταθούν δίπλα του.
Αν και στα ντέρπι Άρης - Παοκ υποστήριζα πάντα τον Παοκ (πάντα με το αουτσάιντερ με θυμάμαι), ο Άρης εκείνης της εποχής ήταν σαν "εθνική", όλοι τον υποστήριζαν.
Για την γενιά μου τουλάχιστον στην Αθήνα ήταν ότι και ο Χατζηπαναγής, αν περίσσευε κανένα φράγκο πηγαίναμε να τον δούμε όπου έπαιζε.
Για το 1987 απλά να πούμε ότι αν δεν υπήρχε Γκάλης δεν περνάγαμε ούτε τον όμιλο με έναν προπονητή τόσο χέστη όσο τον Πολίτη.
http://www.ethnos.gr/article.asp?cat...pubid=63827549Quote:
ΔΙΘΥΡΑΜΒΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΤΥΠΟ
«Ο Γκάλης έδωσε σε πολλούς λόγο να υπάρχουν»
Τα πρώτα μπασκετικά βήματα του Νίκου Γκάλη, από την επιλογή του από τους Μπόστον Σέλτικς στον 40 γύρο του ντραφτ, μέχρι την κορυφή της Ευρώπης και την αποθέωση στη φιέστα του Άρη μετά από 19 χρόνια, ακολουθεί η εφημερίδα Νιου Γιορκ Τάιμς σε ένα εκτενές αφιέρωμα που επιχειρεί να περιγράψει το αντίκτυπο του «Μάικλ Τζόρνταν της Ελλάδας» στο ελληνικό μπάσκετ.
Το άρθρο ξεκινά υπενθυμίζοντας ότι στη θέση του Νίκου Γκάλη οι Σέλτικς επέλεξαν στον πρώτο γύρο τον Λάρι Μπερντ και λέγοντας πως ήταν ένας φίλος του Νικ εκείνος που του έβαλε την ιδέα να παίξει μπάσκετ στην Ελλάδα. «Μέχρι τότε δεν ήξερα ότι παιζόταν το άθλημα αυτό στην Ελλάδα. Το μυαλό μου ήταν στο NBA», θα πει ο Γκάλης στην εφημερίδα, σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του.
Τελικά ο Γκάλης ήρθε στην Ελλάδα με άφρο μαλλί και νεοϋρκέζικη προφορά. «Στην αρχή οι Έλληνες δεν ήξεραν τι να κάνουν μαζί του», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Η συμβολή του «Τζόρνταν της Ελλάδας», όπως τον αποκαλεί η εφημερίδα, στη νίκη του 1987 επέδρασε στον ελληνικό αθλητισμό αλλά και στην οικονομία της χώρας, με τον ίδιο τρόπο που οι Μπερντ και ο Μάτζικ Τζόνσον έδωσαν νέα ζωή στο ΝΒΑ. Η νίκη επί της ΕΣΣΔ στον τελικό στο ΣΕΦ περιγράφεται ως «θαύμα».
Το άρθρο φιλοξενεί δηλώσεις του δικηγόρου με ειδίκευση στα σπορ, Γρηγόρη Ιωαννίδη, σύμφωνα με τον οποίο «ο Νίκος Γκάλης έδωσε βασικά σε πολύ κόσμο έναν λόγο να υπάρχουν. Του χρωστούν πολλά. Το μπάσκετ πριν το 1987 ήταν απλώς ένα άθλημα. Αμέσως μετά το 1987, έγινε προϊόν. Το αθλητικό μάρκετινγκ γιγαντώθηκε. Όλοι ήθελαν να διαφησμιστούν».
Ο Γρηγόρης Ιωαννίδης εκτιμά ότι στα 8 χρόνια που ακολούθησαν τη μαγική βραδιά του Ιουνίου του 1987 δημιουργήθηκαν 7.500 θέσεις εργασίας.
Η εφημερίδα κάνει εκτενή αναφορά στη γιορτή που διοργάνωσε ο Άρης για να τον τιμήσει ενώ υπενθυμίζει ότι ένας από τους μεγάλους του αντιπάλους, ο Όντι Νόρις ονόμασε τον γιο του Νίκο προς τιμήν του μεγάλου Έλληνα σκόρερ.
Θυμάται ωστόσο και τη στιγμή που ο Νίκος Γκάλης πήρε την απόφαση να φύγει από την επί 12 χρόνια ομάδα του. Η πρώτη ήταν όταν, στο τέλος της σεζόν 1991-1992, ο τότε πρόεδρος του Άρη πρότεινε στον 35χρονο Γκάλη να βγάλει τα αθλητικά και να γίνει προπονητής. «Θέλω να παίξω» ήταν η απάντηση του Γκάλη ο οποίος έφυγε δακρυσμένος για να βρει καταφύγιο στον Παναθηναϊκό. «Ήταν μια μεγάλη απόφαση» εξηγεί.
Χάρη στον Γκάλη, σύμφωνα με το άρθρο, πήρε την απόφαση και ο Ντομινίκ Ουίλκινς να έρθει στο «τριφύλλι».
Η δεύτερη «μαύρη» στιγμή ήταν η διαφωνία του με τον τότε προπονητή του Παναθηναϊκού, Κώστα Πολίτη, όταν ο τελευταίος τον έστειλε στον πάγκο στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου κόντρα στους Αμπελόκηπους. Όταν ο Γκάλης αντέδρασε ο Πολίτης του είπε «αν το θεωρείς απαράδεκτο τότε καλύτερα να κάτσεις στα αποδυτήρια και να μην βγεις με την ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο».
«Τρελάθηκα. Έφυγα. Κάποιοι μπορεί να το θεωρήσουν παιδιάστικο αλλά κάθε άνθρωπος έχει τη φιλοσοφία του» εξομολογείται ο Γκάλης στην εφημερίδα
Το δημοσίευμα ολοκληρώνεται με τον Νίκο Γκάλη να μην αποκλείει μια επιστροφή του στο μπάσκετ: «Το σκέφτομαι, καθώς ο κόσμος δεν ξεχνά. Δεν ξεχνάω τις καλές στιγμές που ζήσαμε όλοι μας και τη χαρά που ελπίζω να τους έδωσα».
πέθανε λέει η κόρη του Γκαλίνοβιτς ρε
5,5 χρονών
το ειδα και εγω το απογευματακι. τι να πεις :(
Ο ΚΑΤΙΔΗΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ:
«Δεν ήξερα για Χίτλερ και 28η Οκτωβρίου!»
http://www.gazzetta.gr/football/arti...-28i-oktovrioy
:P :P :P :P
http://www.sport24.gr/football/omade...k.2301964.html
gavroi tha ginoume kai emeis gamw to spiti mou, kleinoun sxoleia kai nosokomeia kai skane 20 ston melissanidh????
επώνυμο ροζ
Τα έχω πει.
Σαν ΑΕΚτζίδες είχαμε πάντα το μότο "Είναι αλλιώς να είσαι ΑΕΚ"
Με τα καραγκιοζιλίκια του μελιτζανίδη φυσικά και δεν είναι αλλιώς, και φυσικά μόλις είδατε την ανταμοιβή που δεν θα μείνει το OAKA χωρίς ομάδα για τα επόμενα χρόνια.
Δεν θέλω η ομάδα μου να είναι αυτό που κοροϊδεύω , προτιμώ να κρατήσω ότι η ομάδα μου πέθανε το 2012-2013 παρά να υποστηρίξω
ένα τσιράκι της Δεξιάς, έναν άρχοντα της διαπλοκής, μια ΠΑΕ που άφησε ένα σωρό οικογένειες χωρίς 7-10 μήνες μισθούς γιατί απλά "ΔΕΝ ΕΊΧΑΝ".
Δυστυχώς θα έχει και συνέχεια....
Μόλις έχεις παρακολουθήσει Βραζιλία-Ουρουγουάη, φουλ βαρετό ματς με τις φάσεις μετρημένες και η ώρα περνάει βρίζοντας τον Νειμάρ και μόνο. Γυρνάς σπίτι, ανοίγεις γνωστή ελληνική αθλητική ιστοσελίδα και το πρώτο πράγμα που διαβάζεις είναι ΜΑΤΣΑΡΑ το Βραζιλία-Ουρουγουάη.
Το σημερινό, μάλιστα, ματσάρα. Κρίμα που δεν ήταν τελικός.
Έχει λίγες μέρες ναι, αλλά γιατί Guardian, βάλε αυτό να δεις και τις φωτογραφίες.
Επος απλα, χεβι μεταλ, μηδεν, μεσαιωνας.
Τι να πει κανεις.............. ας παρουν καμια ιδεα οι παραγωγοι του Game Of Thrones