Είναι αλλά δε γαμείς, το μόνο που σκέφτομαι σ' αυτήν τη φάση είναι να περάσω κανά μάθημα. Κι αυτό μαλακία είναι αλλά
Printable View
Καλημέρα με πατάτες τηγανιτές, κεφτεδάκια, μισό παστέλι και νες μέτριο αχτύπητο. Γιο γιο γιο. Αχά αχά αχά.
Στο explorer όταν πάω στις ρυθμίσεις να επιλέξω να εμφανίζονται τα κρυφά αρχεία, αφού το αλλάζω δεν γίνεται τπτ. Κι αν ξανανοίξω τις ρυθμίσεις μου βγάζει επιλεγμένο το "να μην εμφανίζονται". Τι σκατά γίνεται;
Γάμησε τα κατάσταση, δεν μπορείς να βρεις τις τσόντες σου ε;
Μωρέ με σερτς βρίσκεις ό,τι θέλεις, αλλά και πάλι κάτι δεν πάει καλά και ανησυχώ.
ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ PROTOMEN ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟ ΚΟΣΜΟΥ;
den einai. sigekrimena einai mavra xalia.
κουραση ειναι.
Γιατί αυτός δεν είναι καθυστερημένος σκατογαμιόλης.
edit: Εντωμεταξύ, τώρα μου'σκασε πως επιρρεασμένη απ'αυτό το πόστ, έβλεπα τη νύχτα πως το πισί μου είχε πιάσει τραγικό ιό και δε μπορούσα καν να το κλείσω! Το έβλεπα να τρελαίνεται σιγά σιγά και να οδηγείται σε βέβαιο θάνατο =[[[[[[[[[[[[[[[[[
Damn you ingolemo.
poia mounia einai sto dasein?
18 έουρος τα δυο ποτά χτες στο σουινγκ. μάλιστα.
ε ρε πιστολάρα που θέλετε.
thisauroulides
http://trashmania.wordpress.com/
χτες κερασα γλωσσοφιλακι σε 35αρα γκοθου :malakia:
Αφραγκίες;
Soula?
μαζι με ηλικια να μας λες και κιλα ε. παιζει ρολο
μια χαρούλα ρε...κοπάναγε και τεκχαουζιές και έκαμα την κίνηση ελατήριο(πέρα δώθε με τα χέρια στις τσέπες)που είναι η αγαπημένη μου. είχε και καθαρό ποτούλι ε.
σε άλλα νεα, είχα τη φαεινή ιδέα να πάρω τη σύζυγο απόψε και να πάμε στο πόρνφιλμ φέστιβαλ. πρώτη σκηνή που είδα με το που μπήκα στο χώρο ήταν δυο ΨΩΛΑΡΑΔΕΣ να γαμιόνται σε γιγαντοοθόνη και ο κόσμος να ξεσπάει σε χειροκροτήματα και χιπ χιπ χουραίη την ώρα της εκρήξεως.
ακολούθησε λαϊβ σόου με 4 γλύκά αγόρια(''να σας χαίρονται οι μάνες σας!'') που φυσικά ΔΕΝ χάσαμε και μετά κάτι κουλά που κυνηγόσαντε με μαστίγια και καμτσίκια.
τι να πεις?ωραίος τρόπος να περάσεις ένα σαββατόβραδο. :thumbsup:
Εκεί πέρα πας για να γελάσεις ή για να γουστάρεις; Κι επειδή υποψιάζομαι το δεύτερο, αν γελάσεις τρως ξύλο (ή κάτι χειρότερο :fear: );
δεν ξέρω, εγώ από περιέργεια πήγα! άσε που σκεφτόμανε ότι θα έχει πιο στρεϊτ πράματα και ότι μπορεί να έβρισκα και κανά πρωταγωνιστή-θρύλο να βγάλω καμιά πικ.
μια δυο φορές πάντως που μου βγήκε μια έκφραση σιχαμάρας
Spoiler
δεν ήθελα να φανεί στους γύρω μου..παίζαν και κάτι ντερέκια περίεργα που κουνιστά-ξεκούνιστα πρέπει να δέρναν πολύ άσχημα.
για αυτους που ειχαν oink account:
http://torrentfreak.com/oink-admin-f...s-free-100115/
Μπήκα κανα δυο μέρες μετά την δίκη (11/1) στο site αλλά δεν είχαν νέα, ευτυχώς όλα καλά για το παλικάρι. what.cd και ξερό ψωμί τώρα, το οποίο έχει επεκταθεί 3 φορές όσο το oink μέσα σε λιγότερο από δυόμιση χρόνια. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ. :pink:
Έχουμε καμιά πρόσκληση για δαύτο?
Μη σου πώ καναδυό!
Να μου υποσχεθείς μόνο πως θα 'σαι προσεκτικός.
Τσέκαρε το hotmail σου :)
Ευχαριστώ πολύ.
κουνήθηκε κανείς ή φαντάζομαι σεισμούς;
Γμτ πάλι αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ; :? Ή κατανάλωσα περισσότερο ρεύμα; :-(
Δεν τους φαντάζεσαι, κάτι παίχτηκε.
http://troktiko.blogspot.com/2010/01...post_1234.html τελοσπάντων
στην πάτρα μας πήδησε λίγο.
eisai k psila esu..kounise kala!
ειχε συνεντευξη στο ΦΩΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΛΑΙΒ αυτον :
Spoiler
lol, ήταν στο πορνφεστ αλλά δεν άντεξα να κάτσω.
razor τον έχωνες;