αυριο πεταμε στον draenor. τι καλα...
Printable View
αυριο πεταμε στον draenor. τι καλα...
Λίγο αργά το κάνανε... Αν ξαναπαιξουμε θα είναι στο επόμενο expansion.
εγω παιζω ακομα, μιας και το end game ειναι σχεδον ανυπαρκτο, ανεβαζω αλτακια 100 λβλ. :(
Η ζούγκλα που έχει ανοίξει τι φάση είναι; Σαν το νησί του pandaria με world bosses και daily ή καμία σχέση;
Μου ήρθε ή κλασσική geek wow νοσταλγία από το πουθενά και το ψηνω μπας και μπω για εντελώς κάζουαλ φάση (τύπου daily/ach/mount farm) αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τη συνδρομή αυτό.
Τώρα που είπα συνδρομή... μπορείς να τη βγαλεις μόνο με τα token σε φάση free to play απλά με ingame gold πλεον ή θέλει κάνα τρελό φαρμαρισμα;
η tanaan ειναι σαν το νησι περιπου εχεις δικιο. εκει ειναι και το τελευταιο raid tier. Hellfire Citadel. Εχει Mounts απο διαφορα mobs και φαρμαρεις κατι κρυσταλλους για extra mounts και gear. παιζουν και dailies για apexis crystals. συνολικα 5-6 τη μερα για οποιον εχει ορεξη. τωρα για το subscription που λες ειναι αναλογα την ηπειρο. στην eu τωρα που μας ενδιαφερει τα tokens εχουν περιπου 55κ gold. με 1 token βαζεις ενα μηνα παιχνιδιου. οποτε οποιος θελει να τη βγαζει τζαμπε οι 10 μερες απο τις 30 του μηνα πρεπει να ειναι φαρμαρισμα gold. ομως δεν ξερω τι συμβαινει ακριβως σε ανενεργο account. οταν ηθελα εγω να επανενεργοποιησω μου ζηταγε 50k gold απο ΚΑΘΕ χαρακτηρα που ειχα στο account μου. αν ομως εχεις ηδη sub ενεργο και πας να βαλεις token τοτε απλα με 55k απο ενα χαρακτηρα αγοραζεις το token και βαζεις το μηνα σε ολο το account σου. δεν ξερω αν το εχουν αλλαξει τωρα αλλα σε περιπτωση που ισχυει αυτο προτεινω να ανανεωσεις απο ebay ενα διμηνο με κανα 16αρι ευρω και μετα βαζε tokens. site για παρακολουθηση τιμων των τοκενς ειναι αυτο
Thanks.
Βασικά σκεφτόμουν να αγοράσω ένα μήνα με 12 ευρώ( ή ποσό πάει τεσπα ) από το site της blizzard και μετά να ανανεωνω με τα τοκεν.Βέβαια επειδή δεν έχω ιδέα ποσο εύκολα μαζεύεται το ποσό που λες πλέον -ειδικά για εμένα που ασχολούμαι μόνο με έναν char- ούτε ξερω αν θα έχω το κεφι/χρόνο να μπω στη διαδικασία,θα κάνω την αρχή με τον παραδοσιακό τρόπο και μετά βλέποντας και κάνοντας.
οχι απτη μπλιζαρντ. ειναι κλεφται. παρε απο ebayuk. με 3-4 ευρω παραπανω βαζεις 2μηνο
https://www.youtube.com/watch?v=eYNCCu0y-Is
sylvanas :touched:
ωραια πραματα
Αυτή η Sylvanas ίσως θα είναι ο λόγος που θα επιστρέψουμε στο παιχνίδι τελικά :pink:
Τώρα, για πείτε λίγο σε μας που χουμε χαθεί με το lore τι πάνω-κάτω παίζει εδώ πέρα.
που εχεις μεινει να σε φωτισουμε, Cata? MoP?
τωρα για το promo του Legion αγρια φολα, ειμαι σχεδον σιγουρος (απο τα γραφικα των models φαινεται) πως η Blizzard το εκανε outsource σε καποια τυχαια κροεατικη εταιρεια
Στο pandaria το άφησα το game και draenor, αν και προσπάθησα να καταλάβω τι παίζει, τελικά τα χω αρκετά συγκεχυμένα στο κεφάλι μου.
ε δεν εχεις χασει και τιποτα, το WoD ηταν ο ορισμος του filler
Ο Garrosh κατα τη διαρκεια της δικης του δραπετευει πισω στον χρονο με την βοηθεια του Kairoz, ενος δρακου απ'αυτους του Sands of Time και με το που φτανουν στο Draenor τον σκοτωνει, παιρνει το time-dagger του και το χρησιμοποιει για να δειξει στον πατερα του οραματα με τους ανθρωπους να κακομεταχειριζονται τα Orc. Ο Grom τα παιρνει (ευεξαπτος αφου) και κανει ντου στο Azeroth, μεσα σε ολα αυτα ο Gul'dan τρωει κατι μπατσες γιατι δεν τον χωνευεουν ουτε τα υπολοιπα Orc επειδη ειναι το πουτανακι των δαιμονων, χανεται, και βγαινει λιγο πριν το τελευταιο raid αφου οι καλοι εχουν λιγο πολυ κερδισει, για να καταστρεψει ενα κομματι του Draenor και να καλεσει τον Archimonde ο οποιος αφου τον στειλουν οι παιχτες απο κει που ηρθε αρπαζει τον Gul'dan μαζι του στο Twisting Nether (?)
Στο Legion αυτος ο εαυτος του Gul'dan απο το αλλο timeline καταληγει με καποιο τροπο στο Azeroth το δικο μας (πιθανον τον εστειλε ο Archimonde) και συνεχιζει το εργο του απο κει που πεθανε ο original εαυτος του στο Warcraft 3, ανοιγει δηλαδη το Tomb of Sargeras και μπαινουν μεσα καθε ειδους δαιμονια queue αποκαλυψη/end of the world. Το πως δενουν σε ολα αυτα οι Demon Hunters θα το δουμε στην ιστοριουλα που θα εχουν στο παιχνιδι αλα Death Knights.
ακουστε τι συμβαινει. καθως παιζω φρηζαρει η οθονη και επανερχεται μετα απο 5-10 δευτερολεπτα με latency απο 500-1900ms. Αυτο δειχνει..γιατι δεν ισχυει. λεει οτι εχω τεραστιο latency αλλα δεν εχω. το θεμα ειναι τα πακετα που χανει στιγμιαια και παγωνουν τα παντα. μεσα στην υποστηριξη της blizzard μου λεει να κανω traceroute και pathping . Οταν εκανα pathping μου εβγαλε στη μια ΙΡ ολα 0% και στην αλλη μονο σε ενα value 1%. Οταν το εκανα πριν κανα 2μηνο μουβγαζε κατι 6% σε καποια values και ετσι μου ειπαν να παρω αυτα τα στατιστικα και να τα τριψω στης forthnet τη μουρη. Δεν το εχω κανει ακομα γιατι η φορθνετ ειναι πολυ καλη εταιρια και φοβαμαι μην παω για μαλλι και βγω καραφλας με ταχυτητα απο κει που κλειδωνει στα 21mbs να μου τη βαλουν στο 9 οπως σε αλλους για το ευχαριστω. Καποιος αλλος λεει εχει θορυβο η γραμμη σου. Ομως αυτο το προβλημα τοχω κανα εναμιση μηνα max οποτε δε νομιζω να ειναι αυτο. Το ιδιο ισχυει και σε συνομιλιες απο skype που κανω. Στιγμιαια παγωνουν τα παντα και μετα επανερχοντε που σημαινει οτι ειναι ακριβως το ιδιο προβλημα σταθεροτητας.
P.s εχει γελιο να πας πανω στο raid να ανοιξεις defensive CDs και να παγωνουν τα παντα...μπουκετα/παναγιες