Ase, dinopa8ei to palikari na bgalei kana fragko ;pQuote:
Originally Posted by GuardianOfIvorytower
Epitelous anoi3e h porta ths fhmhs gia ayton mpas kai dei asprh mera ;p
Printable View
Ase, dinopa8ei to palikari na bgalei kana fragko ;pQuote:
Originally Posted by GuardianOfIvorytower
Epitelous anoi3e h porta ths fhmhs gia ayton mpas kai dei asprh mera ;p
στους 4 η διαφοραQuote:
Originally Posted by Bullet
To eida xtes ayto :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:Quote:
Υπάρχουν διάφορα σενάρια επιστημονικής φαντασίας, αυτό όμως που έχουν σκεφτεί οι οπαδοί της Νάπολι υπερβαίνει κάθε λογική. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «calcionapoli1926.it» οι «τιφόζι» της ιστορικής ομάδας έχουν βρει έναν... πολύ απλό τρόπο για να κάνουν δικό τους τον Ροναλντίνιο.
Η στοιχηματική εταιρεία «betway.com» δίνει απόδοση 67.00 στην περίπτωση που ο Βραζιλιάνος σούπερ – σταρ πάει στην αγαπημένη ομάδα του Αρμάντο Ντιέγκο Μαραντόνα, οπότε το σκεπτικό γίνεται πολύ απλό, πλέον.
Η ρήτρα του «Ρόνι» είναι 134 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που μοιάζει άπιαστο ακόμα και για ομάδες όπως η Τσέλσι. Σύμφωνα, με τους οπαδούς της Νάπολι, όμως, χρειάζονται μόλις δυο εκατομμύρια...
Το πρώτο βήμα είναι να συμφωνήσει ο παίκτης με την ιταλική ομάδα και μετά να γίνει η πρόταση ύψους 134 εκατομμυρίων ευρώ στην Μπαρτσελόνα. Μετά θα παίξουν στοίχημα δυο εκατομμυρίων ευρώ στην απόδοση της «betway.com» και αυτό ήταν όλα.
Από το στοίχημα που θα κερδίσουν θα πληρώσουν την μεταγραφή του Βραζιλιάνου, ο οποίος θα παίζει στα σαλόνια της Serie A με την ιστορική φανέλα... Τόσο απλό, δεν συμφωνείτε;
Το κλίμα λίγο πολύ είχε πυροδοτηθεί τις προηγούμενες μέρες όταν κατά την επίσκεψη του στην Θεσσαλονίκη για τις γιορτές των Χριστουγέννων ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έπεσε θύμα επίθεσης από μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ. Η αποκορύφωση ήρθε στο ματς του κυπέλλου το βράδυ της Τετάρτης. Ο ίδιος πάνω κάτω φανταζόταν τι τον περίμενε αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Διότι κάποιοι ξεπέρασαν τα όρια με την συμπεριφόρά τους απέναντι στον Έλληνα επιθετικό.
"Πάνω κάτω φανταζόμουν τι θα γίνει, αλλά όχι σε αυτό τον βαθμό. Όχι να με βρίζει όλο το γήπεδο, με τέτοιο χυδαίο τρόπο, λες και είμαι κανένας εγκληματίας. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι φτάσαμε ως εκεί. Κάτι μέσα μου έχει σπάσει. Πικράθηκα και τώρα θέλω να το ξεχάσω το συντομότερο. Να μην ξαναζήσω τέτοιες στιγμές. Ότι έγινε, έγινε. Δεν θέλω ούτε να το θυμάμαι", έλεγε γεμάτος πικρία ο Σαλπιγγίδης στους συμπαίκτες του.
Μάλιστα λίγο αργότερα μιλώντας με ανθρώπους από το φιλικό του περιβάλλον σχολίαζε: "Θα περάσει κι αυτό. Όλοι αυτοί που με βρίζουν όμως, ας αναρωτηθούν τι συνέβαινε στην ομάδα και γιατί έφυγε ο Σαλπιγγίδης ή καλύτερα πως έφυγε. Τέλος πάντων. Δεν θέλω να σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από την δουλειά μου και την ομάδα μου. Θέλω να ηρεμήσω".
http://www.sportime.gr/football_inside. ... e_id=39688
Τον καημένο...πικράθηκε. Κάτι μέσα του έσπασε. :(
"να μην ξαναζήσω τετοιες στιγμές."
ναι, οκ. Στο ματς του πρωταθλήματος θα του δώσουμε τιμητική πλακέτα πριν την έναρξη, ενώ την ίδια ώρα στην 4 θα σηκωθούν πλακατ με γράμματα που θα σχηματίζουν τη φράση ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΑΛΠΙ και στο κέντρο θα υπάρχει ένα κλουβί με 100 λευκά περιστέρια τα οποία θα ελευθερωθούν όταν ο σαλπιγγίδης γυρίσει με δακρυα στα μάτια να χαιρετίσει την κερκίδα. και αν βάλει γκολ, όλο το γήπεδο όρθιο θα χειροκροτάει, ενώ ο σάλπι θα ανταποδώσει με ένα "σσσσσ"... Τι στιγμές! :touched:
Πως σκατά το κατάφεραν??? :rofl:Quote:
Originally Posted by solution_AK-47
http://i12.tinypic.com/2vx5bhd.jpg
το ρεπορταζ του χτεσινου δελτιου ειδησεων του αλτερ σχετικα με το σημερινο παιχνιδι.
αλλα ξεχασα, εμεις ειμαστε οι κομπλεξικοι και βλεπουμε παντου φαντασματα...
αν δεν ειναι φεικ, καποιος το εκανε χωρις να τον παρουν πρεφα και λογικα θα φαει σουτ απο το καναλι,αν τον βρουν
δεν ειναι φεηκ. ειναι απο το κεντρικο δελτιο ειδησεων. υπαρχει κ το σχετικο βιντεακι. αργοτερα, στην εκπομπη του χαρδαβελα, εβγαλε μπανερακι ο σταθμος οτι λυπαται για το λαθος κ ζηταει συγνωμη κτλ.
E, oxi k Tourkia :!:
Boulgaroi eimaste leme :!:
Quote:
Originally Posted by Bullet
KLAIN
Χαχαχα ήταν όντως τόσο ξεκάρφωτο ή απλά είχαν να δείξουν ξέρω γω κανά γαλατά - μπεσίκτας και βάλαν τον τίτλο νωρίτερα;
:?Quote:
Originally Posted by bleeding