χάσμα γενεών λέγεται αυτό κοριτσάκι μου :pingpong:Quote:
Originally Posted by powerania
Printable View
χάσμα γενεών λέγεται αυτό κοριτσάκι μου :pingpong:Quote:
Originally Posted by powerania
-Πώς πέθανε ο τελευταίος Πόντιος φορτηγατζής;
-Του είπαν ότι έχει ωραίο φορτηγό και το πήρε πάνω του!
-Πώς πέθανε η τελευταία Πόντια αρκούδα;
-Αντί να πέσει σε χειμερία νάρκη έπεσε σε αντιαρματική!
Μια ξανθιά κάθεται σε μια ταράτσα και παρακολουθεί τον κόσμο κάτω στην πλατεία. Την κάνει εντύπωση πόσο μικροί φαίνονται όλοι από κει πάνω. Επικεντρώνει την προσοχή της σε έναν άντρα που κόβει βόλτες γύρω στην πλατεία. Κατεβαίνει στον 6ο όροφο και ο άντρας της φαίνεται λίγο μεγαλύτερος. Κατεβαίνει ακόμα πιο χαμηλά και ο άντρας μεγαλώνει κι άλλο. Φτάνει στο ισόγειο και της φαίνεται να είναι στο ύψος της. Πάει κοντά του και τον βλέπει να είναι ψηλότερός της. Τον αγκαλιάζει και τον φιλάει. Παραξενεμένος ο άντρας την ρωτάει: «Μα, καλά, με ξέρετε;» «Φυσικά! Από τόσο δα μικρούλη σε ξέρω!»
Κλείνουν φυλακή έναν Γερμανό, έναν Γάλλο και έναν Πόντιο. Θα τους έχουν σε πλήρη απομόνωση για πολύ καιρό και τους ρωτάνε αν θα ήθελαν να έχουν κάτι να απασχολούνται. Ο Γερμανός ζητάει ένα ηλεκτρονικό σκάκι που είναι το αγαπημένο του παιχνίδι και δεν το βαριέται ποτέ. Ο Γάλλος ζητάει μια τράπουλα, ένα παιχνίδι με πολλές παραλλαγές και δεν πρόκειται να βαρεθεί ποτέ. Ο Πόντιος ζητάει ένα ταμπόν. Παραξενεμένοι οι φύλακες τον ρωτάνε τι το θέλει. Και ο Πόντιος: «Για διαβάστε τι λέει στη συσκευασία: Μπορείτε να κάνετε ιππασία, κολύμβηση, ορειβασία, σκι, κλπ»
εγω φταιω που σε υποστηριζω
exei ftasei ton pato kai skavei
σοβαρευτείτε, αυτό ήταν καλόQuote:
Originally Posted by Candiru
Είναι παμπάλαιο ρε συ :|
μου το ειπε ενας φιλος που λεει οτι το δε στο contra
παει ενας αντρας σε ενα μπαρ..εκει που καθεται βλεπει απεναντι μια γκομενα με φοβερο σωμα..φατσα δεν μπορει να δει ομως..πλησιαζει και της μιλαει..εκεινη γυριζει...τελικα διαπιστωνει οτι η φατσα της ηταν χαλια οσο δεν παει..
-φοβερο σωμα βλεπω εχεις..πως το εκανες?
-ααα ευχαριστω..κανω κολυμβητηριο εδω και πολλα χρονια
-και το κεφαλακι δεν το βαζεις μεσα στο νερο ε?
Quote:
Originally Posted by jack the ripper
-koritsara mou apton ourano epeses?
-...
- :shock: me ti mapa eskases?
:rofl: :rofl: :rofl:Quote:
Originally Posted by Darkling
2 πόστς πάνω ρε :pingpong:
kaneis plaka pisteuw diaforetika to idio einai merika posts parapanw
έλα μωρέ πως κάνετε έτσι....Quote:
Originally Posted by jack the ripper
ορίστε το διόρθωσα... ξανακοιτάξτε