Θα κάνω πακέτο στο κινητό και tethering λοιπόν, τι να πω. Ευχαριστώ πολύ.
Printable View
Θα κάνω πακέτο στο κινητό και tethering λοιπόν, τι να πω. Ευχαριστώ πολύ.
ξερει κανεις τι παιζει με φοιτητικα δανεια στην Αγγλια ?
[για να μην την πατήσεις σε περίπτωση που δεν το'χεις σκεφτεί]
πριν το κάνεις βεβαιώσου ότι το tethering δεν είναι κλειδωμένο στο κινητό σου, ή εναλλακτικά ότι υπάρχει κάποιο custom stable rom με ξεκλειδωμένο tethering που μπορείς να βάλεις.
το stable σε bold γιατί την έχω πατήσει με όχι ωραίο τρόπο
No, και τώρα παίζω κανονικά tethering στον ήρωα τον κινέζο (ZTE). Όταν παίζει wireless φτάνει 40 βαθμούς, ψήνεις κάστανα επανω :)
Ικόνοκλαστ, αν είσαι ακόμα φοιτητής κάνε το φοιτητικό πακέτο της κοσμοτέ, 5 gb με 9 ευρώ (γίνεται και χωρίς πάσο, με βεβαίωση σπουδών).
Και γω με tethering είμαι, μου χουν δώσει και φλασάκι μαζί αλλά δεν το χρησιμοποιώ.
Κλασικότατη ερώτηση για ένα σπίτι με νόβα...
Πώς γίνεται με τον πιο φθηνό-εύκολο τρόπο να παίζει και στη μέσα τηλεόραση της κρεβατοκάμαρας?
θα στα πω πριβε!
για νόμιμα πάντως είναι +9,90
Επιστροφη απο κεντρο Λονδινου χθες βραδυ με το αυτοκινητο φιλου. Βαζει Immortal ( ! ) στο τερμα. μετα απο λιγο ενδειξη στο ταμπλο:
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...88817634_n.jpg
:touched:
ρε παιδιά μπορεί κανείς να μου προτείνει κάποιο αξιοπιστο πρόγραμμα ή site για να τσεκάρω μια εργασία μου για plagiarism;
thanks
αυτό και τα citroen το χουν, αλλά δουλεύει μόνο με τον πάγο όχι με immortal :P
θα μεταφερθεί η αργία της 1μαγιάς για Τρίτη του Πάσχα λεει αλλά ισχύει μόνο για εμπορικά καταστήματα ή και για ιδιωτικές εταιρίες;