Πραγματικα πολυ πολυ δυνατο επεισοδιο.
Printable View
Πραγματικα πολυ πολυ δυνατο επεισοδιο.
Δες τώρα τι γίνεται. Σε ένα επεισόδιο συμβαίνουν ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ πράγματα κι επειδή ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ μας είχαν φλομώσει στη μαλακία και σε πολύ πιο αργό ρυθμό, ξαφνικά έμοιαζε να ανέβασε 5 ταχύτητες μόνο αυτό το επεισόδιο. Και είμαι σίγουρος ότι αν βάλω το Kingsroad από την πρώτη σεζόν, θα έχει το ίδιο pace.
Spoiler
Πόσο γάμησε. Πόσο?
Spoiler
Spoiler
Περιμένουμε να βγει το επόμενο βιβλίο...
Γενικότερα η φάση είναι ότι ο Sam έχει κάνει απίστευτα πράγματα μέχρι τώρα και παραμένει ένας χαρακτήρας καρικατούρα, comic relief συνεχώς, ακόμα κι εκεί που βρίσκεται τώρα.
Ερώτηση, επειδή δεν τα ψάχνω αυτά τα πράγματα:
Η Headey χρησιμοποίησε πάλι stunt για τη γυμνή σκηνή; Γιατί, ενώ δεν τις φαίνεται καθόλου, είχε τιμιότατα φισκούνια.
Στάνταρ stunt, τα δικά της τα έχουμε δει στους 300 πολύ καλά άλλωστε και τόσο φουλ δεν είναι.Όχι ότι είναι άσχημα βέβαια σε καμία περίπτωση.Spoiler
Σωστός. Είχα ξεχάσει αυτή την αισχρή σκηνή!
Αυτή η γυναίκα ρε παιδί μου, σαν Cercei και επιπορσθέτως με stunt double για τα φισκούνια, ειδικά πριν την κουρέψουν σαν τη Βουγιουκλάκη στον Πίπη ξέρω 'γω, είναι πολύ όμορφη. Με τα δικά της βεζά και το πολύ ψιλό σκουρόχρωμο μαλλί της, είναι λίγο μεχ...
Μια χαρά είναι και μελαχρινή. Πολύ καλύτερη από ξανθιά, θα έλεγα:
Spoiler
Ούτε εγώ προτιμώ τις ξανθιές γενικότερα. Και προφανέστατα η κοπέλα είναι μια χαρά. Απλά, θεωρώ ότι ως Cercei, το στυλ αυτό, ακόμα και μ' αυτή την αρρώστια που βγάζει, της πάει περισσότερο και τη μετατρέπει σε υπέρτατο ΜΙΛΦ.
Edit: Εννοείται ότι στη δεύτερη φωτογραφία που πόσταρες είναι κάπου 4-5 φορές ομορφότερη από την πρώτη. Guess what? Το μαλλί που έλεγα 2 ποστ πριν! :p
Προφανώς το μακρύ μαλλί είναι αναντικατάστατο, αλλά η συγκεκριμένη είναι μια χαρά και με αυτό το κοντό στιλ. Το μελαχρινό την κάνει πιο μμ... ενδιαφέρουσα.