κ εγω το avira εχω κ ειναι ολα μια χαρα.
κανενα προβλημα με απντεητς
Printable View
κ εγω το avira εχω κ ειναι ολα μια χαρα.
κανενα προβλημα με απντεητς
Εχει παιξει κανεις το Dawn of Discovery?Εντυπωσεις?
Δεν το έπαιξα και πάααρα πολύ αλλά μου φάνηκε πολύ καλό και πολύ όμορφο (αισθητικά). Μοναδικό μειονέκτημα είναι η παντελής απουσία multiplayer αλλά αν δε σε ενδιαφέρει αυτό και γενικά σου άρεσαν και τα προηγούμενα Anno, σίγουρα θα σου αρέσει και αυτό αρκεί να έχεις ένα αρκετά δυνατό pc ώστε να το σηκώνει.
Καλημέρα αγαπημένο ER, χρειάζομαι επιγόντως τη βοήθεια σου. Για μια γαμημένη εργασία έχω να φτιάξω ένα σχέδιο, το οποίο όμως πρέπει να έχει layers τα οποία θέλουν να είναι ανεξάρτητα μεταξύ τους (δηλαδή ουσιαστικά με κάποια λίστα στην οποία θα τσεκάρεις τα layers να μπορείς να βάλλεις ένα η περισσότερα που θα κάνουν overlap, σα να έχεις μια σειρά με διαφάνειες).
Επειδή εγώ ασχολούμαι κυρίως με ταβανόπροκες, και θεωρώ αυτή τη στιγμή αρκετά χρονοβόρο να βγάζω έξω το autocad (έχω να το πιάσω 6-7 χρόνια και τότε απλά είχαμε κάνει ένα γαμω-εργαστήριο στη σχολή, ούτε που θυμάμαι την τύφλα μου), σκεφτόμουν να δοκιμάσω με photoshop. Είναι ευκολότερο πιστεύετε; Δυσκολότερο; Αν ευκολότερο, ποιό photoshop κατεβάζω; Υπάρχει κάποιο quick tutorial που προτείνετε;
Ελεήστε τον αόματο καλέ κυρία μου καλέ!
EDIT: Το σχέδιο θα είναι αρκετά "γραμμικό", ουσιαστικά μια διασταύρωση και τα layers οι διάφορες πορείες πεζών και αυτοκινήτων. Γι' αυτό μου ήρθε στο μυαλό το autocad. Γραμμές και βελάκια....
Layers uposthrizoun polla programmata, se auto pou thes na kaneis psiloeukola tha nai ola, to vasiko einai se poion tha th dwseis thn ergasia kai se ti format to thelei autos.
χμ, το σίγουρο είναι πως δεν παίζει κάποια απαίτηση, απλά για την παρουσίαση του "πονήματος" θα ήθελα τα Layers, για να δείχνω τους πιθανούς συνδιασμούς κατά παραγγελία. (προφανώς η παρουσίαση από το Laptop με direct s-video out) Με ενδιαφέρει κυρίως να είναι εύκολο το interface του προγράμματος τόσο στο σχεδιασμό όσο και μετά, στον έλεγχο των διαφόρων layers κατά την παρουσίαση. Ένα απλό κλικ σε λίστα θα ήταν σωτήριο.
Αγαπώ σε μεσημεριάτικα Ingolemo, μου σώζεις τη ζωή καλοκαιριάτικο.
just leaving this here: http://nunnally.ahmygoddess.net/watc...os-using-dxva/
-εξαιρετικός οδηγός για αναπαραγωγή ματρόσκας και κάθε φύσης HD video με επιτάχυνση και ταπάνταόλα-
Ela, twra gyrisa kai to da auto.
Kanta me photoshop, tha ftiakseis thn eikona me ta layers, tha xei deksia mia lista me ta layers kai tha mporeis na epilegeis poia fainontai opote thes.
Sth parousiash, to vazeis kai fullscreen, kleineis kai oti tools/menus fainontai kai se enoxloun kai afhneis mono to tool me ta layers.
It was a worthy post in the forum NeoGAF and known who started the latest rumors about the declining price of the PlayStation 3. According to the same, Sony Computer Entertainment Europe will confirm today, Monday 10th of August, that the console will actually fall in price to € 299.00.
To give force to speculation, the chain of Spanish stores Alternate already put the PS3 on sale at that price. In turn, the British site TheSixthAxis contacted SCEE, which responded with the usual 'no comment rumors or speculation. "
Αργά το θυμήθηκαν
E nai.Ki as rixoun kai tin timi episkevis meta ton 1 xrono egiisi.Tarifa giro sta 180e gia otidipote.Xalase se gnosto mou meta apo firmware update otan eixe vgei to 2.70.Apla stamatise na diavazei bd , games klp.Me google search eida oti den to paradexonte genika, enw simvenei se arketous.Anoigei mia sto toso otan vgei kana exclusive, na xalasei ki apo malakia tous.
http://www.google.gr/search?q=ps3+st...ient=firefox-a
το χετε δει αυτo;
α δε το χα παρει πρεφα κκ
http://pc.ign.com/dor/objects/926419...ler_81309.html
Psss, poso tha gamaei to rage? :)