ακριβως το ιδιο ειναι.
για butcher δε ξερω τι παιζει,μιας και αυτο στο νορμαλ ευκολο ειναι.
Printable View
ακριβως το ιδιο ειναι.
για butcher δε ξερω τι παιζει,μιας και αυτο στο νορμαλ ευκολο ειναι.
μπηκε το 6.2. μου φαινεται ακομα καλυτερο.
PAIZETE RE? na alaksoume kana Real ID
εφυγε uninstall 15 λεπτα αφοτου εχωσα Imperator HC τον Ιανουαριο
γενικα πολυς ντορος για το τιποτα, εχει που εχει λιγο content σε συγκριση με τα προηγουμενα expansions εβαλαν και το garrison και παει το game, RIP.
γιατί το λες αυτό ;
Εγώ το γκάρισον το βαρέθηκα πολύ με φάνηκε σα να μεγαλώνω φράουλες στο φαρμβιλλε (και το παντάρια είχε φαρμα, αλλα ξόδευε πολύ λιγότερη ώρα)
το ιδιο πραγμα λεμε, μια μαλακια το garrison ηταν το τελειωτικο χτυπημα σε ενα ηδη ετοιμορροπο ΜMORPG
Αδυνατώ να κατανοήσω πώς μπορεί να θεωρηθεί αρνητικό ένα extra feature, με το οποίο δε χρειάζεται καν να ασχολείσαι, αν δε θες, λολ.
σε παρακαλω μην μου πετας επιχειρηματα επιπεδου mmochampion στο ER
Δε διαβάζω mmochampion και έπαιξα το expansion μόλις 2-3 μήνες. Το "επιχείρημα" είναι βάσιμο. Την έλλειψη content, ως αρνητικό, την καταλαβαίνω. Το "μα έχει garrison" είναι παντελώς ηλίθιο.
Κιεγω συμφωνάω με πλιτσι πλιτσι.
έβαλαν το γκάρισον και παει το γκειμ είναι λίγο υπερβολικό
διαλυει και θα διαλυει για παντα.
check out to mercenary pvp
αντι να βγαλουν τα racials απο το PvP τελειως μπας και balanceαριστει καποτε το game, κανουν τετοιες αθλιοτητες για να μπορουν και οι horde να παιζουν στην ashran
τιποτα, η αχρηστη ομαδα που εχει αναλαβει το WoW θα τους παει τους συνδρομητες στους 2m στην δυση μεχρι το 2017 ανετα
PvE game. Move along.
Μιλάς για 2017 και έχουμε ένα game που κρατάει (και είναι το ίδιο unbalanced στο pvp) από το 2005.
'nuff said