http://gotemcoach.com/post/683369148...ring-what-am-i
Printable View
ρε παιδιά αυτός κατεβαίνει το γήπεδο σε τρία δευτερόλεπτα (και πέντε βήματα) ξέρω γω
Αφήνοντας πίσω τα χρυσά αυγά του φόρουμ, να πούμε ότι έγινε εκπληκτικό παιχνίδι χθες βράδυ στο Rose Garden, όπου οι Trail Blazers που πηγαίνουν τρένο, υπέταξαν και τους Thunder.
38 πόντους με 17/28 και 13 σκουπίδια ο Aldridge, που ειδικά στην τρίτη περίοδο έμοιαζε να μη χάνει σουτ από πουθενά.
Το Πορτλαντ αποτελει την μεγαλυτερη (?) και πιο ευχαριστη εκπληξη του ΝΒΑ φετος για μενα. Παιζει πολυ ωραιο μπασκετ. Υπαρχουν και οι αρνητικες εκπληξεις βεβαια, οπως οι δυο ομαδες της Νεας Υορκης, που αναμετρηθηκαν αποψε και αν και η ΝΥ ειχε το σερι ηττων με 9 σερι, το Μπρουκλυν εφαγε επικο καυλι 30 ποντων μεσα στο Barclay's Center...
Κατα τα αλλα, οι πραγματικα τεραστιες ματσαρες εγιναν:
1. Στη Φιλαδελφεια την Τριτη, με Καρτερ-Γουιλιαμς και Ολαντιπο να κανουν ρεκορ, αφου εγιναν το πρωτο ζευγαρι ρουκις που εκαναν triple double στο ιδιο παιχνιδι, τελικο σκορ 126-125 για Φιλαδελφεια μετα απο 2 παρατασεις
2. Στο Σικαγο τη Δευτερα, με τους Πελικανς να κερδιζουν το Σικαγο μετα απο ΤΡΕΙΣ παρατασεις, με 131-128
3. Στην Οκλαχομα την προηγουμενη Παρασκευη, με Θαντερ να παιρνουν εκδικηση απο τους Γουοριορς μετα απο εκεινο το επικο μπαζερ μπητερ του Ιγκουονταλα, και να κερδιζουν 113-112 στην παραταση.
Αυτη τη στιγμη το Σικαγο κερδιζει Μαιαμι με 14 στο ημιχρονο.... για να δουμε....
Πράγματι ματσάρες και τα τρία που αναφέρεις!
Και το προ ημερών Indiana - Portland ήταν πολύ ωραίο παιχνίδι που κρίθηκε στο τέλος. Νομίζω ότι κλειδί και στις δύο νίκες των Blazers ήταν η overplay άμυνα του Batum σε Durant και George.
Και η καταπληκτική ευστοχία τους φυσικά!
Δε σε χάλασε ΛεΠρέ το εικοσάποντο!!!!
Τα μούτρα του μεξικάνου παπαγάλου Spoelstra στο τρίποντο του 28 - 36 ήταν απόλαυση!
Τρομερό FG% για το Σικάγο! Πάμε μωρή αρρώστια!
Βασικα το χθεσινο ματς ηταν το πιο αντιπροσωπευτικο παραδειγμα του γιατι ο Τιμποντο ειναι καπου 10 φορες καλυτερος προπονητης απο το βλακα. Απο τοτε που πηγε ο Λεμπρον στο Μαιαμι, το Σικαγο εχει 6-1 στην εδρα του απεναντι στους Χητ σε κανονικες σεζον, αλλα αυτη ηταν η πρωτη φορα που ο Τιμποντο τους επαιξε τοσο γρηγορο και επιθετικο μπασκετ. Συνηθως αυτα τα ματς τα κερδιζει με σκληρη αμυνα, αλλα χθες τους επαιξε πολυ στη ρακετα, με το Μαιαμι να κινδυνευει να κανει αρνητικο ρεκορ στα ρημπαουντ (ειχαν 19 μεχρι λιγα λεπτα πριν το τελος και τα λιγοτερα που εχουν παρει ποτε ειναι 23), και με τους ψηλους (Νοα, Μπουζερ, Γκιψον) να εχουν 63 ποντους μαζι. Βαλε και 20 απο τον Deng που ειναι σε πολυ καλη φορμα τελευταια, δε θελει και πολυ... Το θεμα ειναι πως οσο μεγαλος παικτης και να ειναι ο Rose, και φετος, αλλα ειδικα περυσι ολη τη σεζον, μου φαινεται πως το Σικαγο παιζει καλυτερα ως ΟΜΑΔΑ οταν λειπει... :/
Μωρέ μπράβο το league pass.
Μα σε κάποια φάση στην πρώτη περίοδο τους έκραζε ο βλακάκος για τα rebound και έβλεπες ότι ακόμα και ο Danleavey Jr πάλευε για τα επιθετικά και τα κέρδιζε. Δεν ξέρω αν (αλλά και δε νομίζω να) κέρδιζαν οι Heat αν έπαιζε ο Wade.
Από την άλλη το Σικάγο είχε τρομερό ρυθμό και φοβερή ευστοχία. Γαμώ το, σε κάτι τέτοια παιχνίδια είναι που λέω ότι η ομάδα πάσχει κυρίως στη θέση 2. Βέβαια θα έρθει ένα παιχνίδι όπου ο Boozer θα είναι χώμα και θα βρίζω τα εκατομμύρια που του έδωσαν.
Ο Thibodeau είναι κατά κύριο λόγο προπονητής με έφεση στην άμυνα. Αυτό προσπαθούσε να κάνει, ειδικά με τους Heat στα Playoff. Κι επειδή ο Rose ήταν εκ των πραγμάτων ο κουβαλητής, με το που έτρωγε τα double/triple team οι επιλογές του ήταν μηδαμινές, κυρίως γιατί οι υπόλοιποι βραχυκύκλωναν τελείως και Καληνύχτα... Ενώ χθες με φουλ επίθεση, χωρίς Rose και ενδεχομένως χωρίς άγχος, έπαιζαν όλοι καλά.
Τώρα για το αν είναι καλύτερη ομάδα, δεν ξέρω ρε φίλε... Πολύ λίγος ο Heinrich κι όσο κι αν προσπαθεί, νομίζω ότι τόσο οι κινήσεις του, όσο και το game level του γενικότερα, βρίσκουν ταβάνι.
https://24.media.tumblr.com/51ee5f44...0bpo1_1280.jpg
dunk of the year μέχρι τώρα, δείτε το και σε βίντεο όταν βγει αύριο (σήμερα).
κάθε φορά που γυρίζω μεθυσμένος παίζει παράταση σε ματσάρα. Πριν λίγες μέρες cavs με blazers και μπάζερ μπίτερ του lillard, τώρα dallas με raptors. Καλά με πάει
φρεσκο πραμα http://nba.sport24.gr/video/2569526/wade-to-lebron
Γιατι αυτες τις μερες ολες οι ομαδες φορανε κολλητες σεξυ πυτζαμες αντι για εμφανισεις, ξερει κανεις?
εορταστικες λιμιτεντ εντισιον παπαριες