Haha, psinomai, opws kai gia instagib quake 3. trela gelia.
Printable View
Haha, psinomai, opws kai gia instagib quake 3. trela gelia.
Φυσικά στο γιουτουμπ το φχαριστιόμαστε καλύτερα, εδώ χάνει.
Funishment καίγεσαι με CoD 4;
Α ρε Garand που σας χρειάζεται :!:
exw installed quake 3 kai hamachi, psh8eite.
Αγαπώ cod, όλα, αλλά το 4 έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου, μιας και το ετέλεψα με φοβερές δυσκολίες, γιατί το πισί δεν το σήκωνε ευχάριστα.
Δεν είμαι τρου γκέημερ, τα υπόλοιπα παιγνίδια στα οποία αρέσκομαι είναι επιπέδου και ύφους SimCity 3000 και Lemmings, μην παρεξηγηθώ.
Και δεν κατάλαβα το garand part. Δε μας αρέσει το modern warfare;
εντελώς άσχετο, αλλά ΠΟΣΟ ΓΑΜΑΕΙ Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΟ GTA 4????? πριν λίγο την τελείωσα κι έχω κατακαβλώσει!
παιζει να ειναι το πιο δυσκολο παρτ
Ιιι, γκέρλ γκέημερ! :fear:
:pink:
Nomizw meta apo auto mporoume oloi na sumfwnisoume oti tha paiksoume cod4 (gia arxh, meta pame kai sta alla), opote mporoume na arxizoume na kanonizoume ta diadikastika.
Ws tote, osoi endiaferomenoi valte to cod4 , me to teleutaio 1.7 patch (38 mb) -xreiazetai na mpei to 1.6 prwta (280 mb)-, tha ta vreite kai ta duo edw:
http://www.gamershell.com/pc/call_of...downloads.html
Twra, mporoume na paiksoume me hamachi (programma gia lan over internet), alla nomizw gia arxh tha htan pio eukolo na mpoume se kana cracked server (an exei kaneis kana kalo, kata protimish psiloadeio gia na paizoume kuriws metaksy mas as pei).
Epishs mporoume na valoume kai kana ventrilo (voice-chat programma), mporw na steisw (free, max 8 atoma) server egw, ektos an exei kaneis kapoion etoimo. Vazoume kai teamspeak ama eimaste panw apo 8 :)
Anyway, peite, na kanonisoume kamia mera suntoma ante
To Μ1 Garand είναι το μόνο Ανδρικό Όπλο. Εξαιρούνται τα sci-fi γιατί δεν υπάρχουν sci-fi Garands ( ! ). Δηλαδή οκ, μιλάμε για ένα κομμάτι ξύλο που εκτοξεύει σφαίρες ενώ δεν έxει reload. Το έπος το ίδιο.
Ωραίο το Modern Warfare αλλά εγώ προσωπικά θα ήθελα η Infinity Ward να έκανε τα WWII CoDs μιας και με τη νεότερη τεχνολογία των ημερών θα μπορούσαν να κάνουν κάποιο-πιο-σοβαρό WWII game.
Αλλά δυστυχώς τα δώσανε στην Treyarch.
Το SimCity είναι τρου btw.
Μιας και εμένα με έφτιαξε ο Phantom Duck και το δοκίμασα και δουλεύει (μπήκα σε κυπριακό σέρβερ αλλά ήταν άδειος. Κοτάρες ) η διαδικασία έχει ως εξής:
Το κάνετε install, μετά βάζετε τα patches και μετά κάνετε update το punkbuster με ένα εξε από το site του θαρρώ.
Δεν έχω άποψη, οπότε μαζί σου.
Μένανε όλα με αρέσουνε εξίσου σαν """σενάρια""", ήταν πρακτικός ο λόγος που ξεχώρισα το 4, δεν έχω και το χαρακτηριστικό κόλλημα με WWII που βλέπω ότι παίζει πολύ γενικά στους cod lovers.
Συγκίνησις, alien invasions και earthquakes και όλα απ' την αρχή. :touched:
Για την ιστορία να πω ότι δεν παίζω ποτέ μούλτι, αφενός γιατί είμαι γελοιωδώς άμπαλη και αφετέρου γιατί αγχώνομαι όταν με κυνηγάνε, και κάνω κύκλους γύρω από τον εαυτό μου σαν αυτιστικό. Αν τα καταφέρει το πισί, ευχαρίστως σας τα δείχνω και στην πράξη όλα αυτά.
Χεχ, ας ήταν και στο πόλεμο στο Ιράκ αλλά με Garands.
http://img229.imageshack.us/img229/2038/garand.jpg
:pink: Κανει και *τινγκ* όταν τελειώνει το clip.
Post vids plzkthx.
Κατα τ'άλλα
http://img34.imageshack.us/img34/3314/ctf2fort0000i.jpg
GreekBastard στο TF2 μου; :touched: