Καλημέρα.
Printable View
Καλημέρα.
πιξις, ποσο θα πληρωθεις τελικα για την εργασια;
450
Μαγαζί στη Φρύνης πουλά ρούχα δεύτερο χέρι με το κιλό, 7μιση ευρώ τα 500 γραμμάρια. Συμβαίνει κι αλλού ή γουάου;
Ζομγκ, μη μου πεις! Εφτασε λοιπόν η ελλαδίτσα την ευρώπη των τελευταίων 30 χρόνων στο θέμα του second hand?
Βέβαια έξω έχουν 4-5ευ το κιλό.. (όχι θα'χανε το λαμόγιο ο ελληνάρας..)
εσωρουχα δευτερο χερι. χμ. ναι. μαλιστα.
ΚΑΤΟΥΡΗΛΛΑ
Έχει παραγίνει το κακό με τις παραδοσιακές/φολκλόρ διαφημίσεις.
Αναμένουμε διαφήμιση με τη Γκόλφω να φοράει allday σερβιέτες και τον Τάσο να αράζει δίπλα από την πηγή και να ψάχνει μπουρδέλα με το internet-on-the-go που έχει στο νετμπουκ.
2 ειναι τα χειροτερα κλισε των ελληνικων διαφημησεων.
α) ο Ελληνας στρατοαξιωματικος/αστυνομος/καρδιτσιωτης και ο πηγμενος φανταρος
β) ο Ελληνας γενικα καρδιτσιωτης
έχει δει κανείς την ταινία ''gommora'' για την ιταλική μαφία?
διαβάζω το βιβλίο αυτές τις μέρες και μπορώ να πω πως ψιλογαμάει. εντελώς φρίκη τα όσα συμβαίνουν εκεί πέρα.
πι ες-το μαύρο μπλάκ λέιμπλ και τα φύστικς που έχω μπροστά μου σας χαιρετάνε.
ανοιξα την τριτη απ τις 4 γκινεςς που ειχα.
καλα παμε.
Είδα πρόσφατα το 2012 (άθλια ταινία) και σκεφτόμουν πόσο φρικαλέο θα ήταν να έχεις καταφέρει να μαζέψεις το ένα δις ευρώ, να είσαι μέσα στην κιβωτό, να γλιτώνεις από όλη αυτή την καταστροφή και όταν ηρεμούν τα πράγματα και καταλαγιάζει ο πανικός, να σου ανακοινώνουν από τα μεγάφωνα της κιβωτού ότι το μοναδικό μέρος στον πλανήτη που δεν έχει καλυφτεί από νερό είναι η Λάρισα.
Ανατριχίλα.
Tριαντα Δυο Βιουερς και δε ποσταρει κανεις... Κοτευετε ρε?
στα διαλα.
γεια.
λατρεια!
τι κανεις?
καλά μωρέ, εδώ σκέφτομαι :)
Πινω.
τι εγινε ναυαρχε, 3 γκινες και μπαταρε η βαρκα; μηπως να σε ξηλωσουμε σε μουτσο;
ΚΑΛΕ, πινεις μονος σου? εμεις δεν εχει?
γκελεμπουρδέζος
Εξεταστικοκαταθλιψη!
κατουραω και παω για υπνο. τα λεμε.
μην ξεχασεις να ποσταρεις οταν φτερνιστεις
ζει κανείς;
zw egw kamari m
γεια σου roswell. τι νεα;
Είναι σοβαρή η κατάσταση είναι.
τι εννοείτε.
έλα, εμείς και η τρελλή είμαστε ονλαιν πείτε.
hmane se spiti, efaga tou skasmou, me ponese to stomaxi k exw stoumpwsei.vlepw to hangover k gelaw san malakas...esy shadowking?unholy esy?
Τελείωσα χθες το Φάιναλ Φάντασυ 7 και δεν έχω τι να κάνω στη ζωή μου. Ήταν το λίμιτ, το 8 δεν το σηκώνει το λάπτοπ.
den to shkwnei?to xw se 4 cd gia pc, to 2001 h 2 to xa agorasei se xartinh 8hkh, toumpaniarika paizei s emena.
edit: k sapio pc e
Ρε γαμάει τούτο που έχω, αλλά έκανα το μάγκα και πήρα Acer γιατί ήταν φτηνό και μου σβήνει με το παραμικρό φόρτωμα/ζέσταμα πλέον, καθώς τα Acer απ'ό,τι έμαθα μετά από ένα χρόνο αυτοκαταστρέφουν τα ανεμιστηράκια τους. Μου ζήτησαν 100 ευρώ για φτιάξιμο, δε μπα να γαμηθούνε. Στα καλά του μέχρι και 2Κ σήκωνε φουλ.
Ούτε ψύκτρα δουλεύει , χα, σας πρόλαβα.
Εγώ είχα ένα Fujitsu Siemens που μετά τον 4ο χρόνο συνεχούς χρήσης η υπερθέρμανση βάραγε κοκκινο. Να φανταστείτε καλοκαιριάτικα είχα τον ανεμιστήρα να φυσάει αυτό και όχι εμένα. Όμως αποδείχτηκε καταπληκτικό όταν σε ένα καμμένο βράδυ βρέξαμε εναν ΠΑΠΑ με μπύρα και δεν 3έραμε τι να τον κανουμε. Υπήρχαν ιδέες να τον βαλουμε στον φούρνο κτλ, μέχρι που τον αφήσαμε 5' στο λάπτοπ.
2 μέρες μετά μας άφησε χρόνους.
RIP
Κουραση. Πονανε τα ποδια μου. Οχι αλλο περπατημα.