Στρατόκαυλοι είστε να πούμε ρε;
Παίξτε Team Fortress 2 επιτέλους κι αφήστε τα πουτσιλίκια!
Ή για CS/L4D αν κανονίσετε ψήνομαι να τα αγοράσω.
Printable View
Στρατόκαυλοι είστε να πούμε ρε;
Παίξτε Team Fortress 2 επιτέλους κι αφήστε τα πουτσιλίκια!
Ή για CS/L4D αν κανονίσετε ψήνομαι να τα αγοράσω.
ουτε καν,εδω κοιταω να αποφυγω και τη θητεια =p
απλα imo καλυτερα σε αυτα τα game ειναι τα πιο simulation χαρακτηρα παρα τα fun ones(οχι οτι με χαλανε δλδ) ειναι και πιο δυσκολα βασικα και εχουν περισσοτερο challenge...αλλα αυτα ειναι γουστα και δε βγαζεις ακρη
btw ξεχασα να αναφερω οτι crashαρε/freeze 2 φορες πριν καν μπω σε game,μια στο login screen και μια στο training σε σημειο που δεν δεχοταν ουτε altf4 κτλ α και επισης το medic εχει αλλαξει αρκετα,δλδ βλεπεις τι εχει ο τραυματιας και αναλογα πρατεις (4-5 επιλογες)
για l4d ψηνομαι και γω μιας και ριξανε και την τιμη αρκετα
:fear:
To TF2 συγκεκριμένα έχει πολύ βάθος σαν παιχνίδι. Ειδικά όταν παίζει teamwork :P . Κάθε class έχει εντελώς διαφορετικό playstyle από το άλλο. Σκέψου πως γίνονται κανονικά τουρνουά 6vs6 όπως κάνουν με Arenas στο WoW.
Απλά λόγω του ότι είναι class based δε μπορείς να κάνεις με 4 άτομα το Deathmatch που μπορείς να κάνεις σε αλλα. :P Εκτός αν παίζουν όλοι Scouts με Force-a-Nature. Ή Spies. Ή Snipers. Ok, ως εδώ.
Κατα τ'άλλα ακόμα και αν πχ δε κάτσει το TF2, Orange Box έχετε, οπότε έχετε TF2 αυθεντικό, οπότε ασχοληθείτε γιατί αξίζει σαν Online FPS.
Το BattleForge λέει παίζεται online. Τι δλδ; Duels; Δεν έχω δει καθόλου πως είναι το παιχνίδι ε.
Αν είναι duels (και μου παίζει όντως με την κωλοκάρτα γραφικών του λάπτοπ), ψηθείτε για κανα μούλτι.
To battleforge paizetai ontws mono online. Exei single player pistes, coop pistes, kai player vs player pistes.
Genika strategy einai, apla xwris base building, kai oles tis monades tis vagzeis san summon spells.
Me exoun prhksei kati filoi na mpw, prepei na aksizei, alla den eimai kai polu strategy fan :p
Kalh fash to tf2, alla eimai me abruzzi, m'aresoun kalutera ta pio skill based pinpoint accuracy, headshots fps, kolopsinomai gia cod4, to xa paiksei multi otan eixe protovgei kai gamaei, eidika se hardcore, xwris ui kai crosshair.
Psitheite, paizoun kai mia xara cracked servers ;)
(kai tf2 paizw aneta vevaia, gamaei kiauto :))
Και CoD2 γαμάει επίσης. Πιο αντρίκεια πράματα.
Φυσικά και η βολή του CoD4 θεάρεστη είναι.
Αν και δεν ξέρω αν μου παίζουν εδώ. Σνιφ. Παίξτε εσείς.
E uparxei panta kai to urban terror pou paizei se kathe mpakatela :p
Loipon, proteinete kana allo game an psinetai kaneis, kai ama einai kanoume thread/poll me 4-5 games kai kanonizoume.
Gia autous pou den mporoune, den egine kai tpt, den tha paiksoume mia fora mono, apla twra einai kai kalokairi kai ta ksunoume polloi :p
Εγώ ψηφίζω κλασσικά πράγματα όπως Quake3/UT2004 ώστε να μην χρειαζόμαστε και reboot :)
little big planet λοιπον,πολυ διασκεδαστικο(για καποιο λογο δε μπορω να βαλω ροζ γραμματοσειρα) παιχνιδι φαινεται αλλα το γαμημενο θελει το χρονο του(που οταν μπλεκεις ενα σωρο game ποτε δεν εχεις)
τελειως διαφορετικο απο οτιδηποτε εχω παιξει ποτε παντως,με τη καλη εννοια
toxa kapsei polu asxhma to LBP.
Μετά την κυκλοφορία καινούριου τεύχους του Phrack φέτος μετά από αρκετά χρόνια ανακοινώθηκε και η -εν μέρη έστω- επαναδραστηριοποίηση της LOpht Heavy Industries. Net neutrality και μαλακίες...
killing floor, left for dead, kai nazi zombies(tou cod5) ftw.
gia deathmatch sorry to say alla liga games pianoune to xabale to quake 3 arena.
to cod4 multi gamaei, to cod5 einai poly metrio dystyxws..
Μίλησε κανείς για 5;
Επίσης γαμάει με παρέα, Unreal Tournament 2004, team ή death match, με One Shot One Kill και Low Gravity. Ψήστε το. Ασταμάτητα γέλια σε netcafe, μόνο αυτό έχω να πω.