Originally Posted by
Dr.Gonzo
Μια παρεα ρεμπελων μηχανοβιων τρεχει στην εθνικη οταν πεφτουν πανω σε μια εξελισσωμενη αποπειρα αυτοκτονιας: Πανω σε μια γεφυρα, μια νεαρη κοπελα κρεμεται απο την ακρη απειλωντας να πεσει στο κενο. Ο αρχηγος των μηχανοβιων, ενας σκληροτραχηλος πενηνταρης γεματος εμπειριες και αυτοπεποιθηση, αποφασιζει να επεμβει: Κατεβαινει απο την χαρλεη, παραμεριζει το πληθος και τους μπατσους χωρις ιδιαιτερη προσπαθεια και παει κατευθειαν διπλα στην κοπελα.
-Κοριτσαρα μου, τετοιο λουλουδι σαν κι εσενα, τι κανει στο χειλος του κενου;
-Αφησε με, θελω να πεσω!
-Εισαι οτι πιο ομορφο εχω δει... θα ηταν τεραστιο αδικο αν εδινες τελος στην τρυφερη σου υπαρξη πριν τουλαχιστον μοιραστεις ενα παθιασμενο τελευταιο φιλι μαζι μου! Αν μετα το φιλι μας δεν εχεις αλλαξει γνωμη, εισαι ελευθερη να πραξεις οπως θελεις.
...η κοπελα κοιταζει τον αγριο και γοητευτικο ξενο καλα-καλα, σκουπιζει τα δακρυα την και τελικα γερνει λιγο προς το μερος του... Ακολουθει ενα κινηματογραφικο φιλι και κατευθειαν αλλο ενα... μακροσυρτο και ερωτικο. Τα δυο κορμια ενωνονται μπροστα στο μαγεμενο πληθος. Ο μηχανοβιος χαϊδευει πλεον τα μαλλια της και την ρωταει:
-Μα γιατι αποφασισες να αυτοκτονησεις μωρο μου;...
-Οι γονεις μου φταινε! Με αποκυρηξαν επειδη ντυνομαι σαν κοριτσι...