Παιδιά έχουμε guild στον Twilight's Hammer 10 άτομα, (εγώ θα κάνω transfer από Ragnaros λογικά) αν ψάχνει κανείς άκρη για raid κτλ τώρα με το expansion, ας πει το flex μας σηκώνει
Printable View
Παιδιά έχουμε guild στον Twilight's Hammer 10 άτομα, (εγώ θα κάνω transfer από Ragnaros λογικά) αν ψάχνει κανείς άκρη για raid κτλ τώρα με το expansion, ας πει το flex μας σηκώνει
ελατε draenor =p
εχω ερωτευτει τα νεα character models των undead.
δε ξέρω εμένα με χαλάει λίγο το καινούριο walking animation και τα hairstyles (των male)
πάει το θρυλικό pimpwalk που είχαν :-(
σημερα πηγα ενα SoO και εφαγα το ξενερωμα της ζωης μου.τραγικα fps drops σε σημειο που απλα δεν μπορεις να παιξεις.
το ξερω οτι εχω αρχαιο pc αλλα τουλαχιστον πριν παλευοταν.
λογω πατσ τρεχουν διαφορα προβληματακια ακομα. εχω συναντησει διαφορα. οπως one shot kills σε ολο το party απο απλο scenario boss. open ticket και report να τα βλεπουν και να τα φτιαχνουν. o garrosh ριχνει heirloom με 100% drop σε νορμαλ και HC.
αλλα frame drop δεν εχω δει...
εχω pc ακριβως πανω στα minimum req.παρολαυτα ομως αν πας στα technical forums της blizzard ,θα δεις αμετρητα posts για fps drops απο κοσμο με πολυ καλυτερα μηχανηματα.
πειραματιζομαι προς το παρον με lower resolution και windowed mode και δειχνει να παιρνει λιγο τα πανω του.
οντως και γω χτες πηρα loom.7 kills ειχα πριν το patch αλλα loom ουτε για δειγμα.
Την 1η μέρα του patch δεν ξεπερνούσα τα 30 fps ούτε σε άδειες περιοχές και έχω πολύ δυνατό σύστημα. Πλέον είναι οκ.
Garrosh heirloom 100% droprate. Είναι στα patch notes.
και τωρα κυνηγανε ολοι τα lesser charms σαν τρελοι πλεον. με απειρα quests για warforged seals πλεον που σημαινει απειρα rolls για gear + οτι χρησιμοποιουντε και για item upgrades. λολ
και εχτες κυνηγουσαμε τις χελωνες στο timeless isle
υπηρχε ενα bug που εδιναν τρελο xp και μπορουσες να πας χαρακτηρα απο level 1, ~80-85 σε λιγοτερο απο ωρα (ειδικα αν ειχε και heirlooms)
σε καποια φαση δεν εβλεπες τιποτα αλλο εκτος απο νεκρες χελωνες μπροστα σου
https://i.imgur.com/AIcYbCR.jpg
nope
στον Ragnaros δουλευε 100% μεχρι νωρις το πρωι σημερα, και στον Kazzak επισης νομιζω
και γενικα το bug κυκλοφορει απο χτες οποτε αδυνατον να το patchαραν σε 2 ωρες
Στους US servers διορθώθηκε < 2 ώρες μετά το γνωστό ποστ στο wowhead. Στον AN, όπου παίζω, ανεβάσαμε 2-3 χαρακτήρες μέχρι το 70 και στον επόμενο που δοκιμάσαμε, παίρναμε 4 xp/kill. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πάτσαραν τους μισούς EU servers και μετά να κοιμήθηκαν. Μιλάμε για υπόθεση λεπτών απ'όταν το πήραν χαμπάρι.
Αν είναι όμως γρήγορο το bug και ξεγλιστράει, δεν είναι και κάτι εύκολο.