να παρταρουμε γιατι?
το πρωταθλημα το χασαμε
ε κερδισαμε τον παο
σιγα πρωτη φορα ειναι?
Printable View
Πραγματικά θα σκεφτόμαστε τι πρωτάθλημα χάσαμε και θα γελάμε/κλαίμε.
τα πε ο μάγκελλαν πιο πάνω, στο γκολ απλά γελούσα, να πανηγυρίσω τι. το πρωτάθλημα;
:pink::pink:
εντιτ
χρονια πολλα παιδια
κρίμα επίσης που έπρεπε να είναι όλα χαμένα για να δοκιμαστεί πείραμα με 2 επιθετικούς + όσκαρ, αντί για έναν επιθετικό και 20 αμυντικά χαφ. κερδίσαμε πολλές γιάρδες.
σε άλλα νέα, κάναμε τα βασικά σε 2 αγώνες και παραλίγο να προκριθούμε στους 8 του τσ. λ. και νικήσαμε την ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΘΑΛΑΣΣΩΝ. το πρωτάθλημα χάθηκε από ατυχία (γκαλέτι κυρίως), από ανεπαρκή διοίκηση και από αντιεπαγγελματισμό. άμα τους πιάσει το φιλότιμο και το καλοκαίρι τα σπρώκσει ο σώκος -που γνωρίζει πως αν δεν το κάνει φέτος θα βρεθεί σε κανά χαντάκι σε σακούλα- και φέρουν κ προπονητή που θα μπορεί να περάσει χαλινάρια κάτι γίνεται. δείκσανε τουλάχιστον ότι δεν το χουνε χάσει τελείως, την τελευταία εβδομάδα.
έντιτ: μόνιμα ντάρμπι + μήτρογλου βασικοί, για τα επόμενα 10 χρόνια. λατρείες και οι δύο. και ακόμα μία φορά, ΦΤΙΑΚΣΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΡΕ ΘΕΙΟ.
σε κάθε ξεβράκωμα τα ίδια πράματα.......
και τωρα η κριτικη της μερας.
Spoiler
θελανε και φιεστα αποψε χοχοχοχοχοχο
και καλα ρε μαλακες αυτη ειναι η νεα ριζουπολη που μας τα κανατε τσουρεκια?
ουτε για επεισοδεια της προκοπης δεν ειστε αλλα νταξει βαζελοι ειστε
ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΕΛΑΤΕΣ
μαλακες παοκτσηδες αρχιστε τις πιπες παλι για κατεστημενο
που δεν σας αφηνει να παρετε κουπα
αμα σου κανει κηδεια ο μπλανκο στη τουμπα κλαφτα χαραλαμπε
ο σισε χρωσταει 2 γκολ απο το καραισκακης και 8 στο οακα...
Μπορείς να παραμυθιάζεσαι όσο θες, εγώ με όσους βάζελοι έχω μιλήσει (irl) τελευταία, συμπεριλαμβανομένων και παιδιών που έγραφαν ή συνεχίζουν να γράφουν, μιλάγανε για χαλαρή νίκη, τριάρες κλπ. Καλή φάση λοιπόν.
Όσο για το δεύτερο, δεν πολυμπάινω γενικώς ρε, δεν έχω πλέον τόσο ελεύθερο χρόνο. Δεν φαντάζομαι ότι αυτό μου αφαιρεί το δικαίωμα να γράφω όταν και όποτε θέλω και μπορώ, μ;
όντως αυτοκτονία ΠΑΟΚ σε 7 μέρες, με καλές ομάδες έπαιζε αλλά αν πας για τιτλο δεν χάνεις και τα 2 ματς
της πουτάνας στην ουρά
ούτε ένα πρωτάθλημα δν μπορείτε να χαρείτε... Ξανά loosers
Νταξ καλοί είστε. Κονγκρατς για το πρωτάθλημα