Επιτέλους ξεκίνησε.
Πολύ δυνατό το επεισόδιο. Καλύτερη αρχή θα έλεγα.
Arya :dfinger:
Πραγματικά ελπίζω η Σανσα να μην κάνει πάλι μαλακία.
Ο Euron με τα δύο καλά χέρια, έδωσε ρεσιταλ ο άνθρωπος νομίζω πάει να φέρει
Spoiler
Printable View
Επιτέλους ξεκίνησε.
Πολύ δυνατό το επεισόδιο. Καλύτερη αρχή θα έλεγα.
Arya :dfinger:
Πραγματικά ελπίζω η Σανσα να μην κάνει πάλι μαλακία.
Ο Euron με τα δύο καλά χέρια, έδωσε ρεσιταλ ο άνθρωπος νομίζω πάει να φέρει
Spoiler
Νομίζεις ή το διάβασες στα βιβλία;
Εύλογη η απορία σου.
Spoiler
Ναι, απλά γκούγκλαρα "dragon horn", γιατί πρώτη φορά το συνάντησα, και διάβασα ότι το δίνει ο Euron για την Daenerys, ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ. :p
Το παιχνίδι θα παιχτεί μεταξύ Snow και Daenerys απ'ό,τι φαίνεται. Κάτι μου λέει ότι θα συμμαχήσουν, ο Snow θα παραμείνει στον Βορρά και θα αφήσει τον θρόνο, που ποτέ δεν τον ενδιέφερε, για την Dani.
E ναι, αφού τα επόμενα 5 χρόνια δεν έκανε απολύτως τίποτα, εκτός του να κλαίει. Ίσως δούμε σημαντικά πράγματα από τη μεριά της, τώρα που σταμάτησε την κλαψομουνιά.
O jon arage 3anapethainei oristika ayth thn fora, opws kai sta biblia?...anupomonw.
Γενικά η φάση μυρίζει ότι όλα έχουν μπει σε μια "σειρά"... Φαίνεται ότι η Dani θα συμμαχήσει με τον Jon Snow, θα γαμήσουν τη Σέρσεϊ, η Dani θα γίνει βασίλισσα (ο Snow ούτως ή άλλως χέστηκε για το θρόνο, το βορρά του θέλει και είναι οκ) και μετά όλοι παρέα θα πολεμήσουν τους whitewalkers.
Δεν είναι όμως πολύ νορμάλ όλα για GoT?
H Cersei θα πεθάνει στα χέρια της Arya. :p Και λογικά οι whitewalkers θα εξαφανιστούν πριν κάτσει η Dani στον θρόνο.
Eφόσον πλέον το σενάριο έχει φύγει από βιβλία και Μάρτιν, την ασφαλή οδό θα επιλέξουν λογικά οι παραγωγοί, να κλείσει χαρούμενα να χαρεί ο κόσμος.
Γάμησε το πρώτο επισόδειο. Περιμένω και περίοδο, και δάκρυζα σε κάθε σκηνή, "Αχ πως μεγάλωσαν τα παιδάκια μου, κτλ".
Α επίσης μπορεί να μην ξέρω τον εντ σίραν ή όπως τον λένε, αλλά ο ένας λαννιστεροφρουρός ήταν o Shaun από το This is England.
ασχετο αλλα οι whitewalkers μεχρι ποσο νοτια μπορουν να κατεβουν?
Όσο θέλουν;
Δεν ξέρω αν το έχει πάρει κανείς σας χαμπάρι ή πρέφα ή μυρωδία, αλλα όσον αφορά το dragonglass
Spoiler
Αυτό με τους Knights of the Vale στο winterfell ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω πάντως. Just no.