Νόμιζα πως δεν ασχολούνταν κανείς πια με αυτό.
Φαντάσου τη δικιά μου έκπληξη όταν το είδα πριν από ένα μήνα και είχα μείνει στο πρώτο :P
Printable View
Νόμιζα πως δεν ασχολούνταν κανείς πια με αυτό.
Φαντάσου τη δικιά μου έκπληξη όταν το είδα πριν από ένα μήνα και είχα μείνει στο πρώτο :P
το παλιο ηταν τρομερο για τσαμπε...απιστευτα ματς στην clanbase πριν 2 χρονια...το νεο θα το τσεκαρω μολις κατεβει
Έχωντας παίξει μόνο το 1ο, ναι είναι ωραίο αλλά έχει μια διαφορετική προσέγγιση στο πως γίνεται η όλη φάση μιας και με μια σφαίρα μπορείς να ψοφήσεις. Γενικά, πολύ ρεαλισμός γιατί παίζουν και κάτι ψάρακες US Marines ή κάτι τέτοιο.
Προσωπικά προτιμούσα να είμαι 2ος in command στο team γιατί α) Δεν ήμουν ο 1ος άρα αν χάναμε κατηγορούσαμε εκείνον β) Είχα δικαίωμα να κάνω equip Binoculars που είναι υπερβολικά χρήσιμα σε σκότεινους/ ανοιχτούς χάρτες :P
Αλλά πολύ προπαγάνδα.
αχαχα ναι,λενε οτι το game ειναι στο προγραμμα της βασικης εκπαιδευσης των νεοσυλλεκτων or smth...αν και στους ευρωπαικους σπανια τους πετυχαινες(εχουν ειδικο σηματακι στο username)Quote:
γιατί παίζουν και κάτι ψάρακες US Marines ή κάτι τέτοιο.
παντα γινονταν στοχος βεβαια και τους σπαγαμε τα νευρα =p
double post power
παντως καλη φαση θα ειναι να μαζευτουμε 10 ατομα,να χωριστουμε σε 2 πενταδες,να βρουμε κανα αδειο server να χωθουμε και να παιξουμε κανα ματσακι της προκοπης σε οτι game βολευει με τα teamspeak μας και τις ανεσεις μας
Νομίζεις.
Στο AA (για το 1 μιλάω πάντα, ελπίζω να μην τα βγάλανε) για να παίξεις σαν medic θα πρέπει να περάσεις τα medic tests που περιλαμβάνουν να κάτσεις σε τάξη (α λα fallout 3) και να κάτσεις να δεις slides και να παρακολουθήσεις μάθημα για το πως να σταματάς αιμορραγίες ή πως γίνεται σωστό CPR σε πεδίο μάχης και δεν ξέρω κι εγώ τι. Και στο τέλος πρέπει να γράψεις σε test με Multiple choice για τα όσα έμαθες. Και μετά έχει και καλά πίστες με field training. Αν περάσεις, μπορείς να παίζεις και σαν medic.
Δεν είναι τυχαίο πως developer του είναι το Υπουργείο Άμυνας τους.
τα ξέρω αυτά ρε μλκ, για in-game mechanics σου λέω τώρα, όχι για το παρασκήνιο.
το τεστ στο μεντικ το χα περασει με σκονακι παντως =p
E auto lew, psinomai.
As grapsei o kathenas kamia protash, kai katevazoume/whatever oloi kai mpainoume.
Molis vroume game kanw kai thread ama einai :)
Loipon, egw exw etoima cs, urban terror (eixa kanei kai thread kai me grapsate oloi, gamaei to game), cod4 (hardcore einai epos), quake (paizei na xei provlhma me lag) kai bf heroes (pou den me psinei kai toso).
L4d den exw paiksei alla mporw na to valw (aksizei to deathmatch?), aa3 den exw paiksei pote, alla an psineste to vriskw.
E είναι βασισμένο σε Quake 3 engine οπότε να -1. Πάει να γίνει και σε στυλ CS ενώ χρησιμοποιεί το προαναφερθέν engine ε -1 ακόμα πόντος :P
Φαντάζομαι εννοείς το Versus όπου 4 παίκτες είναι τα ζόμπια και άλλοι 4 οι Survivors. Ναι είναι ωραίο και, βασικα, είναι το καλύτερο mode του παιχνιδιού. Απλά από εκεί και μετά είναι να γουστάρει κάποιος τέτοια φάση. Οπότε το CoD 4 φαίνεται μέχρι στιγμής η πιο πιθανή λύση.
Αλλά μιας και τα Μ16 είναι για αδερφές, το WaW είναι καλό; :P
Όχι ρε μαλάκες τώρα, στο τρίμηνο που δεν έχω το πισί μου και έχω τη μαλακία που δεν παίζει L4D.
Βασικά καλό είναι να κανονιστεί λιγο μετά το 15υγουστο(typo fail θαρρώ) που θα έχουμε γυρίσει οι περισσότεροι.
χαχαχ ναι κι εγώ φεύγω αύριο. στηρίζω την ιδέα των cod, το 4 πάντως είναι λίγο καλύτερο στο multi.
παντως το aa λιγο που το ειδα δεν ειναι και τοσο διαφορετικο απο το παλιο(στο training ειμαι ακομα βεβαια) μια μικρη αλλα αισθητη βελτιωση στα γραφικα και ψιλοαλλαγες στο gameplay(παρατηρησα οτι στις grenades θελει καπως διαφορετικο τροπο στοχευσης,οχι οπως πριν που υπολογιζαμε με τον δειχτη του αριστερου χεριου πχ) εχουν προσθεσει crosshair αλλα στο στυλ του cod(δε μπορεις να εχεις accurate shot δλδ μονο με αυτο)
τα παλια account δεν λειτουργουν(θελει νεο register και ξεκινας απο το μηδεν) απλα αν εχεις παλιο account το δηλωνεις και σου προσθετει καποια bonus αναλογα με το honor που ειχες φτασει(κατι σαν xp,κοντευα τα 70 αν θυμαμαι καλα και εφτανε μεχρι τα 100)
στα περι προπαγανδας που λεγατε πριν,πλεον εχουν προσθεσει μεχρι και ορκωμοσια ffs lol
αυτα τα λιγα προς το παρον(αν και διαβαζω οτι εχει πολλα bugs ακομα στο multi)