gi ayto den phre kai ton salpigidh allwste gia na mhn ginei kolash to match ths toumpas.
:|
Printable View
gi ayto den phre kai ton salpigidh allwste gia na mhn ginei kolash to match ths toumpas.
:moutza:
Δια ασήμαντον αφορμή -ένα γκολ που δεν μέτρησε τσακώθηκαν οι συμπαίκτες στο διπλό της προπόνησης Βαγγέλης Μάντζιος κι Εζέκιελ Γκονζάλες, με τον Αργεντινό να μιλά σε έντονο ύφος προς τον Έλληνα φορ και να κινείται απειλητικά εναντίον του και τον Μάντζιο να ανταποδίδει χαστουκίζοντάς τον. Τα χειρότερα απέτρεψαν οι ψυχραιμότεροι, η επέμβαση των οποίων υπήρξε άμεση.
Σαφέστατα το περιστατικό δημιουργεί δυσαρέσκεια, καθώς έρχεται σε μία εποχή που μαζεύονται απειλητικά τα σύννεφα πάνω από του Ρέντη και το μόνο που δεν θα ήθελαν στον Παναθηναϊκό είναι να ακολουθήσουν τους "ερυθρόλευκους" σε παρόμοιες συνθήκες αντίδρασης.
Γεγονός είναι πάντως πως υπάρχει εκνευρισμός στο πρόσωπο του Γκονζάλες, ο οποίος μπορεί να διανύει μια περίεργη ψυχολογικά περίοδο λόγω της πολύμηνης αποχής του από τη δράση και να αισθάνεται σαν θηρίο στο κλουβί μετρώντας ημέρες για την επιστροφή, δεν είναι ωστόσο η πρώτη φορά που γίνεται πρωταγωνιστής ανάλογου επεισοδίου- το έχει ξανακάνει άλλοτε με τον Παπαδόπουλο κι άλλοτε με τον Γκέκα.
Από τη συμπεριφορά, άλλωστε, των υπολοίπων παικτών, οι οποίοι χρεώνουν την ευθύνη στον Γκονζάλες αποτυπώνεται η δυσαρέσκεια για τον τρόπο που αντιδρά. Το βέβαιο είναι πως του θέματος θα επιληφθεί η διοίκηση, ύστερα ασφαλώς από την εισήγηση του Βίκτορ Μουνιόθ. Είναι πάντως εξαιρετικά απίθανο οι δύο ποδοσφαιριστές να γλιτώσουν το χρηματικό πρόστιμο.
ΜΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Σιγα μη τιμωρηθει ο Κυβερνητικος Εκπροσωπος. Το πολυ πολυ να κερασει τους συμπαικτες του σε "δειπνο ενοτητας"
μπορει να φανε κεφαλακια σουπα.
epidorpio kornedes.kernaei o sabbas.
ο ενας εχει να παιξει μπαλα 2.5 χρονια ο αλλος δεν αλαζει πασα απο το ενα ποδι στο αλλο... αντι να κοιταξουν τα χαλια τους..
Το... ντέρμπι της εξέδρα άρχισε νωρίς! Οι φίλαθλοι του Άρη που ταξίδεψαν στην Βαρκελώνη για να παρακολουθήσουν την αυριανή (07/12) μπασκετική αναμέτρηση της ομάδας τους με την Μπαρτσελόνα, φρόντισαν να κάνουν ήδη αισθητή την παρουσία τους! Συγκεκριμένα, πήγαν στο Καμπ Νου στο ματς της Μπαρτσελόνα με την Βένρτερ για το Chpampions League και ύψωσαν τα 4-5 πανό της ελληνικής ομάδας! Εκεί βρισκόταν και ο αρχηγός της Εθνικής μας, Μιχάλης Κακιούζης, ο οποίος παρέα με τους συμπαίκτες του παρακολούθησε το παιχνίδι.
«Είναι τρελοί αυτοί οι Αρειανοί...» -με την καλή έννοια-, αναφώνησε ο φόργουορντ της Μπάρτσα μόλις αντίκρισε το θέαμα. Μιλώντας στο επίσημο site του για το ματς με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, είπε: «Νομίζω πως ξυπνάνε μνήμες για όλους τους Έλληνες. Μεγαλώσαμε παρακολουθώντας τις μάχες του Γιαννάκη με τον Σιμπίλιο, του Γκάλη με τον Σαν Επιφάνιο, ψάχνοντας στο παρκέ τον... φημισμένο φακό επαφής του Φιλίππου και τώρα πια στη μία πλευρά του γηπέδου θα είμαι εγώ για να υπερασπιστώ το όνομα και την ιστορία της Μπαρτσελόνα. Ο Άρης θα είναι ο αντίπαλός μου μόνο για 40 λεπτά, διότι όλοι γνωρίζουν και θα είναι κουραστικό να επαναλάβω την εκτίμηση που τρέφω για τη συγκεκριμένη ομάδα και τον κόσμο της. Είμαι σίγουρος ότι εκείνοι δεν θα με παρεξηγήσουν επειδή θα τα δώσω όλα για να κερδίσει η ομάδα μου».
εχει κανεις φοτο να ποσταρει?
To Super Savvato exei kalesmeno auth th vdomada ton panmegisto ALEFA!!!Valte ta videa na grafoun!!!
μαλακιες λεω εγω. θα πρεπε να ντρεπονται γενικα.
Giati fortwses???Quote:
Originally Posted by Mitsmann
Κοιτα, δε φορτωσα, αλλα γενικα ο Αλεφαντος ειναι ψιλοπειραγμενος απο παλια και λογω ηλικιας τωρα πια ειναι ακομα πιο πολυ στον κοσμο του.
Ε θα βγει παλι τηλεοραση, θ αρχισει να αναλυει τα 4-4-2 με καλαμακια φραπε ξερω γω, θα λεει τον Μπορχα, Μπορχαμπ, που σταματησε και το ποδοσφαιρο ο κακομοιρης φετος και γενικα θα λεει οτι λεει με το δικο του στυλ και καλα που ομως ειναι ενα ενος γερου που τα εχει λιγο μπερδεμενα στο κεφαλι του, αλλα "αυτος ξερει, και ο ομονος που ξερει πιο πολλα ειναι ο Προεδρος που θα κανει την ομαδα μεγαλη, και αμα θελει μπορω να τον βοηθησω και να παρουμε τους παικταραδες που θα σπανε τα τσιμεντα"
Ε, ενταξει οι δημοσιογραφοι θα επρεπε να σεβονται την κατασταση του γιατι απλα ειναι ενας ανθρωπος αρρωστος και οχι να τον καλουν για τηλεθεαση και φυσικα μονο καθε φορα που τα σκατωνει ο Ολυμπιακος καπου, για να σπασουν πλακα. Εκτος αν νομιζετε οτι το κανουν γιατι εχουν σε ψηλη εκτιμηση την αποψη του.
Τρανο παραδειγμα η Σταη και φυσικα μετα ολοι κοροιδευαν τον Αλεφαντο ο οποιος εχει απλα προβλημα. Αμα κοροιδευει ομως καποιος αλλος μαλακας (που καλα εκανε και τον ηπιε) τον εμπεντε ομως πρεπει να μαστε πολιτικλη κορρεκτ ολοι.
εκμεταλλεύονται το άτομο του και την ιδιοτροπία του για τηλεθέαση βασικά
και έχει κουράσει αυτό
πιασε κοκκινο!!!!!
εχω μια καρτα μπετοτο και τη πιανω!
Ναι, αλλά και πάλι πότε θα ξανάχεις την ευκαιρία να δείς ανάλυση συστήματος με 12άδα, αντί για 11άδα;
Τεσπα δεν διαφωνώ και τελείως με αυτά που λές.