θα φάνταζε αστείο πάντως αν το μήνυμα ήταν του κλέφτη
Printable View
θα φάνταζε αστείο πάντως αν το μήνυμα ήταν του κλέφτη
η μαλακία ειναι οτι τετοια σκηνικά γίνονται πολύ συχνα κ φαντάζομαι θα υπάρχουν κ αρκετά που δε δημοσιοποιούνται. Pearl Jam, God Is An Astronaut, Sonic Youth, Sparrows Swarm And Sing κ δε συμαζεύεται έχουν βρει τα βανάκια τους απλώς ανοιγμένα εώς άδεια... κριμας
κααααααααααααμ ον
καααααααααααααααααααααααμ τουγκεδαααααααααααααααα
Εμενα μου φαινεται λιγο υπερβολικο παντως! Μπορω να καταλαβω το δεν βγαζουμε λεφτα απο την μουσικη και το οτι μας κλεψανε μας φερνει σε δυσκολη θεση, αλλα μου φαινεται λιγο μαλακια να εισαι σε τουρ να αφηνεις διαβατηρια πιστωτικες πορτοφολια κλπκλπ οπουδηποτε αλλου εκτος απο τις τσεπες σου. Ειδικα οταν κυκλοφορουνε με βανακι που ειτε το γραφει απεξω ειτε οχι, ξερει ο μισος κοσμος οτι εχει μεσα μπαντα, γινονται ακομα πιο ευκολος στοχος!
swsta.
alla to neo made out of babies.
den exeis adiko lab alla opws k na xei de les kafriles sth mpanta 3erw gw.
k to made out of babies einai psilomalakia h' m fainetai? :P
βαρεμάρα. και αυτοί και οι battle of mice έχουν ταλαντούχους μουσικούς (ιδίως οι bom) αλλά ξύνουν τ'αρχίδια τους και βγάζουν μετριότητες.
Quote:
Originally Posted by kontan
απαρατηρητο.
τα 2 κομματια των μπατλ στο σπλιτ με jesu ειναι καταπληκτικα ομως.
και το made out ειναι απλα διαφορετικο, οχι οτι αυτο ειναι απαραιτητα κακο.
auto edw omws einai aparaitita kalo
http://www.punkrockcds.com/images/Hu...wDayRising.jpg
κακές μπάντες και οι δύο.Quote:
Originally Posted by LokiTricksterGod
λολ.
γελάει και ο μπάρκας ρε παιδιά, θα τρελαθούμε τελείως.
Μαλάκα εκθειάζεις τους Μπλουταουσνόρντ και λες κακή μπάντα τους Battle Of Mice. Δεν έχουν σχέση μεταξύ τους αλλά είσαι ο Καντίρου της μουσικής, face it.
δεν ξέρω, για να χαρακτηρίσω μια μπάντα "κακή" πρέπει να με εκνευρίζει, να εντοπίζω κάτι πολύ λάθος ρε παιδί μου σ'αυτό που ακούω. αυτοί απλά με αφήνουν αδιάφορο - ασχέτως αν πιστεύω ότι αν πχ είχαν διαφορετικό φόκους (αν έπαιρνε πούλο η κρίσμας απ'τους bom δηλαδή!) και έδιναν μεγαλύτερο βάρος στις συνθέσεις αντί να γράφουν generic postmetal riffs θα είχαμε να μιλάμε για κάτι πιο ξεχωριστό.Quote:
Originally Posted by carheart